SL - een afweging waard

SL - een afweging waard

Ik ben 6 weken ingeschreven geweest bij SL, nu net sinds één week heb ik me uitgeschreven. Tijd voor een round-up.
Eerst en vooral: waarom heb ik me ingeschreven op SL - mijn vrouw is 5 jaar ouder dan ik en heeft de laatste tijd véél minder zin in seks dan voordien. We houden erg veel van elkaar maar een relatie zonder seks is moeilijk. Ik wil echter niet bij haar weggaan enkel om de seks, of beter gezegd het gebrek daaraan, dus heb ik besloten om SL uit te proberen.

Ik heb mijn profiel eerlijk opgezet, met echte en recente foto's (geen gefotoshopte) en echte afmetingen, gewichten.
In die 6 weken heb ik 2 contacten gehad, waarvan één is gebleven bij wat 'heavy petting' en de andere is uitgemond in een echte SL, haar zie ik op regelmatige basis en door de mentale 'klik' hebben we een fijne aanvulling op ons beider relaties. We hebben van tevoren de afspraak gemaakt dat we ermee ophouden van zodra er ook maar iets mis zit.
Een goede afspraak want je zit in zo'n situatie wel op een rollercoaster.

Ik kan SL aanbevelen voor alle mannen die in dit soort situaties zitten zoals ik. Let wel op: je moet er wel wat voor doen. Platvloerse berichtjes sturen werkt averechts.De dames willen wel het hof gemaakt worden , dus één raad: 'be a gentleman'. En vooral: zet eerst voor jezelf helemaal op papier wat je wilt en wat je niet wilt... dat bespaart een hoop discussies achteraf. Wees eerlijk!

Bacchus

Sterke punten
- echte profielen, echte mensen met echte verhalen
- no-nonsense
- de profiel inrichting is goed uitgebalanceerd en bedacht
- je ziet wanneer er iemand je bericht heeft gelezen

Zwakke punten
- foto features kunnen beter
- verslavend, je moet er veel tijd in stoppen

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

2 reacties

Zoals Bacchus al zei, Deze site is een aanvulling en GEEN invulling.
Met die gedachte moet je er ook ingaan.

Let wel, Sommige vrouwen kunnen gemeen en vals zijn. Op het moment dat je iets schrijft wat in verkeerde aarde valt is het klaar. Ondanks dat je het goed bedoeld. Mail is zonder emotie.

Wees ook zo verstandig om eerst wat recente fotootjes uit te wisselen. Ik heb eens meegemaakt dat ik een hele avond met een vrouw heb zitten chatten.
Pas toen ze mijn foto zag was het verhaal als, sorry je bent me type niet en ik chat niet meer met je.
Ik werd meteen ook geblokt alsof ik haar zielsdiep had beledigd.
Maar ik heb ook mijn SL gevonden en net als Bacchus op reguliere basis onze lusten even aanvullen. Geweldig is dat. Het geeft mij en zowel mijn SL weer een enorme boost. Ik heb wel het geluk dat zij op haar zelf woont en ik dus in haar huisje lekker mezelf kan zijn. Hoop dat het nog lang mag duren.

Helemaal mee eens. SL is een aanvulling, geen invulling en verder net als het echte leven. Dus met leuke en minder leuke mensen. En door de getalsverhouding kunnen de vrouwen het zich permitteren om je keihard af te wijzen vanwege bijvoorbeeld de kleur van je ogen, wat mij een keer gebeurde na een lange en zeer spannende chat. En daar moet je wel tegen kunnen.

Maar nu heb ik iemand met wie ik regelmatig afspreek en een aanvullende relatie heb. Ik hoop dat dit lang zo blijft, maar mocht dat niet zo zijn, dan zou ik zo weer actief worden op sl.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden