Reviews van deze auteur

Je geld terug krijgen

Review over VolwassenDating

Ook ik heb ervaren dat deze site fake is. Omdat ik hier al reviews gelezen had was ik al op mijn hoede. Na inschrijving enkele vrouwen benaderd maar zowel deze als andere vrouwen reageerde niet. Maar om dat te doen moest er wel betaalt worden. En nou komt het leuke. Ik heb het hun van mijn rekening af laten schrijven. Omdat ik niet tevreden was heb ik de bank opdracht gegeven om het terug te vordenen. En dus kreeg ik mijn geld terug. En zij maar spam sturen dat de rekening betaalt moest worden. Dat hielden ze een paar weken vol. Het is jammer dat er niet veel van dit soort sites zijn. Dan konden ze zelf merken hoe het is om opgelicht te worden.

Sterke punten
Geld terug krijgen als je opdracht geeft aan de bank als zij het van de rekening gehaald hebben.

Zwakke punten
Alles

Een zeer leerzaam jaar.

Review over Mens en Relatie

Ik heb mij rond de jaarwisseling 2006/2007 ingeschreven.Het was niet mijn 1e ervaring met relatiebemiddeling dus wist ik dat ik geduldig moest zijn.Een paar maanden later kreeg ik een introducee.Wel wat afgesproken maar niets geworden.
Op 31-03-08 kreeg ik te horen dat ze iemand voor mij gevonden hadden.Dus werden de papieren verstuurd en `s avonds op 01-04-08 kreeg ik een telefoontje van mijn introducee.Omdat het op dat moment niet uitkwam heb ik haar later op de avond teruggebeld.Van 20.45 tot 22.15 aan de telefoon met elkaar gehangen en dat voelde meteen goed aan.Zo goed dat we niet een dag maar gelijk het aankomende weekend afspraken.Vanaf dat moment spraken we elk weekend met elkaar af en groeide er wat.Elk weekend waren we met zijn drieen aangezien ze een zoon had uit een eerdere relatie.Elk weekend dat we samen waren was heel gezellig.We hadden niets te klagen.Aangezien zij mijn eerste echte vriendin was,was er veel nieuw en heb ik veel geleerd.Heel veel geleerd.Voor mijzelf is het heel erg wennen en veel aanpassen geweest omdat ik geen hoop meer had om ooit nog iemand tegen te komen.Verder kom je dingen tegen die je nooit bij andere relaties van dichtbij kan zien.Na een klein jaar begon de sleur er een beetje in te komen en merkten we dat de klik er eigenlijk niet meer was.Een jaar na onze 1e ontmoeting besloten we elkaar een beetje los te laten en ikzelf kreeg het gevoel van vrijgezel zijn weer terug en na de ervaring met mijn ex viel dat heel erg mee.Dus nadat we elkaar een maand niet meer gezien en nauwelijks gesproken hadden maakte zij er een eind aan.Ergens wist ik dat dat zou gebeuren.Ik was niet boos of verdrietig maar eerder een vorm van opluchting want je weet waar je aan toe ben.Ik heb het eindelijk meegemaakt en daar ben ik tot nog toe blij mee.Het is voor mij een heel leerzaam jaar geweest wat ik zeker zal meenemen als ik mij ooit opnieuw inschrijf.Achteraf gezien hadden we eigenlijk maar 1 ding gemeen.En dat werd veelvuldig beoefent.
Het verhaal is misschien niet het succesverhaal wat je zou verwachten maar wel een succesverhaal voor mijzelf.

Sterke punten
Beter dan zelf zoeken op internet omdat elk datingsite op dezelfde manier werkt.

Zwakke punten
Jammer dat er lang gewacht moet worden.Dan zou je vergeten dat je ingeschreven staat.

reacties: