Reviews van deze auteur

NMLK zijn leuke ontmoetingsactiviteiten maar geen dating

Review over NMLK

NMLK organiseert leuke activiteiten. Verhalen over Carlo doen de ronde, maar heb zelf nooit iets negatiefs ervaren omdat ik er wat verder vanaf sta en weinig tot geen contact met hem heb. Wel ervaar ik tijdens de activiteiten het vrij kansloze gedrag van de meeste mannen (tijdens activiteiten in Amsterdam, andere plaatsen kom ik niet, als inwoner van Amsterdam, dus daarbuiten heb ik geen oordeel) jegens de dames die aan activiteiten deelnemen. Sommige mannen vertonen gedrag alsof ze nog nooit een vrouw hebben gezien.
Vrouwen die deelnemen zijn wel vriendelijk, maar bij lange na niet zo aantrekkelijk als wat ik op straat in Amsterdam dagelijks zie.
Los daarvan, vertonen die mannen zeer onaantrekkelijk, smekerig en wanhopig gedrag ten opzichte van die dames. Of ze verdringen zich om de hele avond ermee te praten en heel hard in de friendzone te blijven hangen, omdat ze niet weten hoe ze het aan moeten pakken...Dat is de enige smet op de activiteiten die verder wel leuk. het jammere is wel dat 90% van de deelnemers van de activiteiten in Amsterdam niet in Amsterdam zelf woont..

Sterke punten
-Sociaal, leuke activiteiten

Zwakke punten
-Soms ontzettend eenzame deelnemers, die zich behoorlijk kansloos gedragen jegens de vrouwelijke deelnemers..

Charlottem heeft een dikke reet

Review over e-Matching

Geweldige site, maar sommige arrogante dames, met name uit de Randstad, lopen naast hun schoenen. Bovenstaande dame wees mij ook af, terwijl ik toen wees op haar enorme dikke reet, nee dat is aantrekkelijk zeker..


Voor de rest staan er gelukkig dames op die zeker okay zijn en niet arrogant..

Sterke punten
Toch best wel veel leuke vrouwen, goedkoop abonnement (relatief gezien)

Zwakke punten
Arrogante vrouwen uit de Randstad, alsof het daar leuk is.. ze staan met z'n allen dagelijks gezellig muurvast in de file. De helft van hun maandsalaris gaat op aan huur en/of hypotheek.

Arrogante vrouwen, die niet eens lekker zijn.

Review over Match4Me

Ga gewoon stappen heren, dit levert veel meer plezier op dan zo'n suffe datingsite, waarop alleen maar muurbloempjes staan met belachelijk hoge eisen.
Zeg nu zelf zijn zij qua uiterlijk nu echt zo lekker om hoge eisen te stellen?
Als je hoger opgeleide vrouwen zoekt, ga gewoon stappen in Utrecht of Amsterdam...

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Hoger opgeleide vrouwen die belachelijke eisen stellen, terwijl ze qua uiterlijk maar zo zo zijn,.

Pas op: Profiel met nickname "Sensual" is een vent (een man dus)

Review over e-Matching

Sensual, deze bovenmodaal verdienende advocate uit de regio Utrecht is een vent. Oppassen heren....

Sterke punten
goedkoop lidmaatschap en leuke dames

reacties:

Review: Ematching, durft u het nog aan? Ik niet meer!

De reden dat vrouwen niet reageren op jouw berichtjes komt doordat er een ongelooflijk mannenoverschot op dit soort datingsites zit. Een vrouw die een zeer gemiddeld uiterlijk heeft gaat zich dan als een diva gedragen. Dat is het probleem...

Review: Ematching, durft u het nog aan? Ik niet meer!

Dat komt omdat ze wel met mannen gaan daten, maar veel mannen kunnen geen vrouw meer versieren, dus voelen ze de klik niet en next, op naar de volgende goodlooking man op e-matching. Dat is het probleem...

Review: Ematching, durft u het nog aan? Ik niet meer!

Ik heb 1 oplossing voor jouw probleem...Tim Veninga is jouw reddende engel... google it.. find it.. en schrijf je maar uit op E-matching want dit heb jij niet meer nodig. Succes.

Review: Ematching, durft u het nog aan? Ik niet meer!

Ik herhaal het nog 1 x. Tim veninga. Binnen een maand ben jij beter dan die knappe gast met z'n dikke bankrekening

Review: Ematching, durft u het nog aan? Ik niet meer!

Uiterlijk van een man is inderdaad niet heel erg belangrijk tenzij je er als een dikke stinkende zwerver uit ziet. m.a.w. jij kunt met zijn hulp iedere vrouw krijgen/daten of met een vrouw naar keuze een relatie opbouwen. Op e-matching vroeg ooit een vrouw aan me "is jouw tweede naam Napoleon?" Een groter compliment had ze me niet kunnen geven....Succes verder. Ik stop nu met de "spammmmm".

Review: Ematching, durft u het nog aan? Ik niet meer!

Onzin. Ik zeg t nog 1 x. Tim Veninga, de beste die er is. Laat jou met meer dan 100 enatching dames daten..

Review: Ematching, durft u het nog aan? Ik niet meer!

Kunt ook gewoon naar de kroeg en op een vrouw afstappen. Ik hoor tot de 5 Proc mannen die dat durft. Kan iedere man maar 95 Proc is dat niet met me eens , Try it, je staat verstelt van je eigen succes

Review: Ematching, durft u het nog aan? Ik niet meer!

Ik vrees dat mijn boodschap niet aankomt bij je. Als je niets probeert blijf je altijd alleen. Ik heb via ematching honderden vrouwen gedated en neem in een kroeg 3 op de 5 vrouwen mee naar huis..

Review: Ematching, durft u het nog aan? Ik niet meer!

Een vrouw gaat om jouw aandacht bedelen...
Verder is het wel handig als je in een grote stad naar de kroeg gaat. In kleinere steden vind je geen vrouwen meer. Die zitten met vriendlief op de bank...ematching was idd wel voor het Tinder tijdperk

Review: Vrouwen die zichzelf super bijzonder voelen

Goeduitziende vrouwen overal kans? Waar dan? Veel mannen durven ze niet aan te spreken, zowel op straat niet als in de kroeg. Als je een MBO-man bent kun je het bovendien shaken bij dames met een universitaire studie, want zo'n man biedt geestelijk totaal geen uitdaging. Die meiden willen over de wereld reizen en zo'n man wil alleen naar een Turks resort...hele andere interesses dus. Ga gewoon stappen en spreek daar vrouwen aan. Dan is het al 1-0 voor jou versus de rest. Ze reageren nooit lullig want ze zijn vaak gecharmeerd van het feit dat ze versierd worden door een man.. Zie zo'n datingsite als een leuke aanvulling, maar het is waar dat de vrouwen daar de werkelijkheid een beetje verloren hebben... ze zijn immers vaak ook al lange tijd alleen...