Reviews van deze auteur

E-matching, wisselende ervaringen

Review over e-Matching

Paar jaar geleden was ik vrijgezel en heb zo door dating via ematching heel veel dates gehad. Ik stuurde zelf creatieve berichtjes en kreeg daar veel positieve respons op. Weet zeker dat dit nu nog zou werken. Reden dat vrouwen zelf niet tot weinig initiatief nemen is:
- ze zijn gratis lid, niemand betaalt, dus kun je geen berichtjes sturen, althans niet als eerste...
- er staan veel meer mannen dan vrouwen op, dus iedere vrouw heeft veel meer keus, dan gaat zelfs een gemiddelde chick diva-gedrag vertonen, maar geef ze eens ongelijk..
Door de komst van Inner Circle en Tinder en Happn, is ematching een beetje achterhaald, omdat deze drie apps gratis zijn. Verder kun je dus gratis met heel veel mooie, leuke dames daten, zeker in Amsterdam. Waarom zou je dan nog betaald met "lelijkere" vrouwen op ematching gaan daten. Wat nog beter werkt is zelf naar de kroeg in Amsterdam. Kans dat een leuke dame je daar (want ze zijn veruit in de meerderheid in een meidenstad als Amsterdam) aanspreekt is 100%. Dus al met al: het was een aardige site ematching maar vandaag de dag een beetje achterhaald door de tijdsgeest. Dat geldt tenminste voor de 4 grote steden.

Sterke punten
Weinig tot geen fakeprofielen

Zwakke punten
Teveel heren in vergelijking tot dames, dit leidt tot diva-gedrag van zelfs zeer gemiddeld uitziende dames..

Redelijke site (of in ieder geval de minst slechte)

Review over e-Matching

Amsterdams aanbod wordt minder, omdat Amsterdammers je een beetje de "loser van de klas" vinden als je op E-matching staat.
Het aanbod vrijgezelle knappe dames is zeer hoog in Amsterdam. De Amsterdamse vrouwen op E-matching zijn -met alle respect- niet de knapste. Loop eens een half uur in Amsterdam op straat en heren zullen ervaren waarom ik dit zeg. De dames op deze site doen ook uit de hoogte en vertonen geen sympathiek gedrag tegen de heren. Dit is in cafés in Amsterdam en zelfs op straat wel anders!!
Bovendien, er is nu de gratis dating-app Tinder. Ook op deze app zijn de dames knapper. Dus..........

Sterke punten
-aanbod is redelijk, maar Amsterdams aanbod kalft af..

Zwakke punten
-beetje achterhaald in een stad als Amsterdam. Kan me voorstellen dat E-matching in de provincie, waar het aanbod een stuk lager is, meer wordt gewaardeerd, want wie wil er nu in een dorp of kleine stad wonen, als je gestudeerd hebt (en verwend bent geraakt met de voorzieningen van een grote stad). ?

Charlottem heeft een dikke reet

Review over e-Matching

Geweldige site, maar sommige arrogante dames, met name uit de Randstad, lopen naast hun schoenen. Bovenstaande dame wees mij ook af, terwijl ik toen wees op haar enorme dikke reet, nee dat is aantrekkelijk zeker..


Voor de rest staan er gelukkig dames op die zeker okay zijn en niet arrogant..

Sterke punten
Toch best wel veel leuke vrouwen, goedkoop abonnement (relatief gezien)

Zwakke punten
Arrogante vrouwen uit de Randstad, alsof het daar leuk is.. ze staan met z'n allen dagelijks gezellig muurvast in de file. De helft van hun maandsalaris gaat op aan huur en/of hypotheek.

Arrogante vrouwen, die niet eens lekker zijn.

Review over Match4Me

Ga gewoon stappen heren, dit levert veel meer plezier op dan zo'n suffe datingsite, waarop alleen maar muurbloempjes staan met belachelijk hoge eisen.
Zeg nu zelf zijn zij qua uiterlijk nu echt zo lekker om hoge eisen te stellen?
Als je hoger opgeleide vrouwen zoekt, ga gewoon stappen in Utrecht of Amsterdam...

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Hoger opgeleide vrouwen die belachelijke eisen stellen, terwijl ze qua uiterlijk maar zo zo zijn,.

Pas op: Profiel met nickname "Sensual" is een vent (een man dus)

Review over e-Matching

Sensual, deze bovenmodaal verdienende advocate uit de regio Utrecht is een vent. Oppassen heren....

Sterke punten
goedkoop lidmaatschap en leuke dames

reacties:

Review: Vrouwen die zichzelf super bijzonder voelen

Goeduitziende vrouwen overal kans? Waar dan? Veel mannen durven ze niet aan te spreken, zowel op straat niet als in de kroeg. Als je een MBO-man bent kun je het bovendien shaken bij dames met een universitaire studie, want zo'n man biedt geestelijk totaal geen uitdaging. Die meiden willen over de wereld reizen en zo'n man wil alleen naar een Turks resort...hele andere interesses dus. Ga gewoon stappen en spreek daar vrouwen aan. Dan is het al 1-0 voor jou versus de rest. Ze reageren nooit lullig want ze zijn vaak gecharmeerd van het feit dat ze versierd worden door een man.. Zie zo'n datingsite als een leuke aanvulling, maar het is waar dat de vrouwen daar de werkelijkheid een beetje verloren hebben... ze zijn immers vaak ook al lange tijd alleen...