Reviews van deze auteur

Partner Select - Goed Bezig

Review over Partner Select

1. Partner select is een integer bureau
2. Ik heb mijn partner gevonden via Partner Select.

Zo, de kern is hiermee weergegeven.
Meteen maar even wat tips voor alle gelukszoekers op de site over daten:

* Soms komt de liefde niet vanzelf en moet je er moeite voor doen
* Verwacht niet het prins op het witte paard na de eerste paar dates
* Liefde is vaak geen instant magnetron maaltijd, maar een met aandacht bereid recept

Als je twijfels hebt over partner select raad ik je aan nog even door te lezen.

Even voorstellen dan maar: Jurian, 30 jaar en 'expert' in daten. In 10 jaar tijd heb ik meer dan 100 dates gehad via allerlei kanalen. Vooral bij sites zoals Lexa en Relatieplanet zal ik een bekend gezicht zijn geweest. Probleem bij zulke websites is dat de mensen die daar een profiel neerzetten niet altijd serieus bezig zijn met relatie ontwikkeling.

- Als man mag je al blij zijn dat je na 15 berichten versturen 1 antwoord krijgt
- Als vrouw wordt je gespamd met zinloze onzin van mannen in een geile bui.
- En als je als man dan eindelijk een serieuze dame tegenkomt, blijkt die last te hebben van heftig rammelende eierstokken.

Waar of niet?

Daarom de keuze voor een radiaal andere (en best wel dure) stap: Partner select.

Je verwachtingen na de gesprekken met de verkopers van PS kunnen hoger zijn dan wat je er voor terug krijgt, maar 1 ding staat voor mij vast; het is een integer bureau. Ongeveer een jaar geleden poste ik hier een minder positief bericht en werd uitgenodigd voor een diepgaand gesprek. Dit was idd een diepgaand gesprek met Arjan die passie heeft voor zijn beroep.

Lang verhaal zo kort mogelijk; met geduld en doorzettingsvermogen (want je moet het toch echt zelf doen) kan PS je zeker helpen met het vinden van de juiste kandidaten.

Ik heb eindelijk het dekseltje gevonden voor mijn potje, en ik zeg *lekker puh* tegen al die mensen die beweerden dat liefde vanzelf wel komt.

Bedankt Partner Select!

Sterke punten
Serieuze kandidaten
Integer bureau
Bedrijfsleider met passie en begrip
Bij deze een succes verhaal

Zwakke punten
(Te) sterk sales team; ze kunnen je verwachtingen misschien te hoog doen oplopen - wees er van bewust dat zij niet daten, maar jij!

reacties:

Review: Ik weet t niet.....

Hey Patrick,

Hebben wij het over dezelfde partnerselect? Ik kan me niets herinneren van ijsbrekers versturen, of uberhaupt profielen inzien.

Tot nu toe ben ik eigenlijk ontevreden over de bemiddeling: het is ongekend duur, en de extra service die je daarbij verwacht krijg je pas als een een stevige klacht indient.
(En dan blijft het ook bij 1 telefoontje en iets meer aandacht aan de volgende match)

De intro is zeker wel goed; goed intake gesprek en al vrij snel een acceptabel "profiel". De opvolging blijft vaak echter uit.

Meest teleurstellende was nog wel de pool van de leeftijdscategorie: 25-35 jaar. Er zou "ruim voldoende aanbod zijn" ook met mijn wensen. Echter was het niet ongebruikelijk dat ik 3 maanden lang geen enkel voorstel kreeg.

Voor mij een afknapper.