Reviews van deze auteur

vaag

Review over AdultMatch

als je een vrouw bent die een man zoekt.. ga naar adult zou ik zeggen maar denk dat dat voor iedere datingsite geldt mannen in overvloed

voor de rest..
vage site..
lopen al heel wat jaren mee un zulk soort sites
maar deze spant echt de kroon wat betreft vrouwen die contact maken met je.. je mailt over en weer,, gaat prima. je krijgt hoop en dan ineens.. hoor je helemaaaaaaaaaaaal niks meer van ze,. en niet een keer maar dat is ons wel minimaal 10 keer overkomen.. Ons gevoel zegt: er zitten veel lokprofielen.. so called vrouwen.. je betaald om in contact te komen.. en dat is precies wat ze willen.. betalende leden..

zijn natuurlijk ook echte vrouwen,, dat zal ik niet betwijfelen... maar die haal je er vaak zo uit.. niet zo knap of slank of jong
dus aanraden deze site> zeker niet,, in ieder geval geen betalend lid worden..!

Sterke punten
overziachtelijk

Zwakke punten
grandioos fake

bahdoo

Review over Badoo

Nou,, dit is dag 3 dat sinds ik op die site ingeschreven ben..
heb je even>

heb een keer 1,50 betaald. en werd daarna tot 2 keer toe 7,49 dus totaal van 15 euro van mijn rekening afgeschreven. . soort automatisch opladen. jaja staat ergens ver weg geschreven maar dat weet geen mens..

zoveeeeeeeeeeeeeeel fake profielen joh te gek voor woorden
er zitten zelfs profielen die overduidelijk man zijn,, met pruik en zonnebril die zich voordoen als vrouw..

je krijgt wel berichten,, idd maar alleen vraag of men je prive album mag zien.. dis niet voor niets prive dacht ik zo..

mogen geen önnette"foto,s nou die site barst van de blote tieten en billen en na melding wordt en niks mee gedaan..

al met al... beter wegblijven daar.. kost je alleen geld en zijn bijna alleen maar fake profielen. je reinste bedrog dus,, naar die 15 euro kan ik dus fluiten , gaat gewoon via je ideal account zonder dat je ook maar iets doet om de betaling te verifieren!

Sterke punten
geen een!

Zwakke punten
een en al zwak..

reacties:

Review: friendship

kappen met deze onzin joh