vaag

als je een vrouw bent die een man zoekt.. ga naar adult zou ik zeggen maar denk dat dat voor iedere datingsite geldt mannen in overvloed

voor de rest..
vage site..
lopen al heel wat jaren mee un zulk soort sites
maar deze spant echt de kroon wat betreft vrouwen die contact maken met je.. je mailt over en weer,, gaat prima. je krijgt hoop en dan ineens.. hoor je helemaaaaaaaaaaaal niks meer van ze,. en niet een keer maar dat is ons wel minimaal 10 keer overkomen.. Ons gevoel zegt: er zitten veel lokprofielen.. so called vrouwen.. je betaald om in contact te komen.. en dat is precies wat ze willen.. betalende leden..

zijn natuurlijk ook echte vrouwen,, dat zal ik niet betwijfelen... maar die haal je er vaak zo uit.. niet zo knap of slank of jong
dus aanraden deze site> zeker niet,, in ieder geval geen betalend lid worden..!

Sterke punten
overziachtelijk

Zwakke punten
grandioos fake

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

3 reacties

Beste member,

Bedankt voor het proberen van onze site en wij vinden het jammer dat dit je niet bevallen is.

Laten wij een ding even duidelijk maken, AdultMatch betaald NOOIT leden om online te zijn.

Dit gaat tegen alle principes in van het online daten.

Als wij van leden horen dat een profiel niet helemaal juist is, of zij twijfels hebben dan controleren wij dit profiel door middel van divers controles die de leden kunnen uitvoeren of wij verwijderen het profiel direct.

Mocht het heel erg zijn dan blokkeren wij dit profiel dmv een IP block zodat deze persoon geen profiel meer kan aanmaken.

Wij hadden graag eerder gehoord van je twijfels dan konden wij er namelijk wat aan doen tijdens je membership.

Wij hopen dat je de site nog een kans kunt geven,

AdultMatch.nl

graag wil ik reageren op deze reactie van Adult Match. Het blokeren van een profiel wordt helemaal niet uitvoerig bekeken! Blijkbaar is het erg makkelijk om iemand die je niet aanstaat er meteen uit te laten gooien. De admin is totaal niet voor rede vatbaar en reageren op mailtjes richting hun over twijfels e.d. worden totaal genegeerd. Het is een en al vriendjespolitiek! Het is voorgekomen dat door nieuwe features in de site tot aan je huisnummer te zien is waar je woont. Dit heeft het gevolg gehad dat er een vrouwelijk lid is bedreigd en gestalked! Na aangifte bij politie is er op diverse manieren geprobeerd contact met Adult Match op te nemen. Tot op heden.. 2 maanden erna is er nog geen enkele reactie gekomen! Behalve het blokeren van het profiel van diegene die de aangifte heeft gedaan!!!!!! Dit heeft gevolg gehad dat er in 1 dag 30 profielen zijn uitgeschreven. Allemaal betalende leden! Super mensen, bedankt voor die morele steun! Maaar de stalker heeft nog steeds vrij spel op de site!

Beste Pica123,

Het huisnummer en straat wordt door ons nooit gevraagd. Wij vragen alleen de postcode van onze leden. Dit om bepaalde zoekfuncties (binnen een straal van x aantal km van postcode xxxx) mogelijk te maken.

Als iemand een stalker heeft, is dit een zaak voor de politie.
Dit gebeurd buiten de grenzen van de AdultMatch.nl website en onze bevoegdheid. De politie kan hier verder onderzoek naar doen en die persoon ook daadwerkelijk aanhouden.

Wij werken altijd mee met aanvragen van de politie (wettelijk verplicht). Wij hebben hierover nooit bericht gehad van de politie met deze zaak. Mochten wij dit alsnog ontvangen, dan zullen wij uiteraard alles doen om dit op te lossen. Maar het lijkt ons een zaak voor de politie.

Uiteraard vinden wij het jammer dat dit is gebeurd, dit is niet wat wij willen bereiken met de website en voor onze leden. Nogmaals, als wij een oproep krijgen van de politie zullen wij volledig aan het onderzoek meewerken.

Verder hebben wij je ook de reden gegeven waarom wij je profiel hebben geblokkeerd, ook na diverse waarschuwingen wat overigens niks met een stalker te maken heeft. Wij betreuren het dan ook dat je op deze manier je frustratie uit, terwijl je veel goede feedback over de site hebt gegeven in de afgelopen jaren.

AdultMatch.nl

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over AdultMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden