Reviews van deze auteur

Adultmatch veel fake, soms zelfde foto's van verschillende vrouwen....

Review over AdultMatch

Adultmatch is net zoals vele dating sites een site met veel neppers. ik zie soms foto's staan van verschillende vrouwen uit verschillende windstreken en profielen maar met excat dezelfde foto. Kijk het doel van de eigenaar is alleen geld verdienen en reken maar uit wat de inkomsten zijn en je wordt rijk. De software is gratis online te halen en je start je site in no time. De site software lijkt veel op andere sites....
Ik heb onderzoek gedaan naar echte kontakten en dat blijkt heel mee te vallen. Op echte relatie sites is de echte score, dit betekent dat ze een echte relatie aangaan, bijzonder laag....minder dan 5 %. Het is een tijdverdrijf wat geld kost, zo moet je dat zien en niet anders.
Op sexdating sites is de klik nog veel lager. het kan een snelle ontmoeting zijn maar zo snel het zaad loskomt zo snel is het contact weer over. Mensen vergissen zich heel vaak in profielen omdat men niet goed leest. Bij paren is het hoofdzakelijk de man die bepaald wat er mag binnenkomen, je jaloezie speelt daar een grote rol !
Ik doe er als tijdverdrijf aan mee en de echte mensen kom ik overdag gewoon tegen zoals het al honderden jaren ging.....gewoon kijken, praten en ontmoeten...heel simpel.

Sterke punten
Bijna Gratis

Zwakke punten
Veel neppers

reacties: