Reviews van deze auteur

conclusie

Review over Match4Me

Wat ik uit alle berichtjes hier haal is dat de site eigenlijk wel goed is, maar de leden verzieken het een beetje.

Ben wel lid, maar geen betalend member vanwege de simpele reden de ervaring die veel mensen hebben met andere sites. Dus wanneer je betaald hebt, er moeilijk van af te komen is. Is dat ook met deze site zo?

reviews datingsites

Review over Friendscout24

Probeer een serieuze en betrouwbare datingsite te vinden. Maar als ik alle reviews over datingsites lees, bestaan die niet. Dus als ik een tip mag geven, probeer een social netwerk. Je kan gewoon gratis berichtjes sturen, wat een hele verademing is :P Het is natuurlijk niet anoniem, maar uiteindelijk wil je de ander toch leren kennen. Bij aanmelden op Facebook kreeg ik ook een vriendsuggestie door facebook zelf. Heb haar toen gewoon toegevoegd en zij accepteerde, achteraf was ze geen bekende.

Als zij/hij je niet accepteert als vriend(in) of niet reageert op een berichtje, weet je gelijk waar je aan toe bent. Zo'n persoonlijkheidstest op een datingsite zegt ook niet veel, want je hoeft niet hetzelfde te zijn om bij elkaar te passen.

berichtjes

Review over C-Dating

heb geen lidmaatschap en zal het ook niet nemen, maar ik heb wel een vraagje...Toen ik me aanmeldde kreeg ik ook allemaal berichtjes, alleen kon ik ze niet lezen. Kreeg wel contactsuggesties voor vrouwen uit bijvoorbeeld Denemarken, ideaal voor een afspraakje :P

onbetrouwbaar

Review over Be2

had ook al bij andere datingsites gekeken, maar omdat je bij be2 wel berichtjes kon lezen zonder te betalen kwam het vertrouwde over. Ik kreeg geen verzoeken om lidmaatschap af te sluiten en ook geen vage berichtjes uit het buitenland zoals ander hierboven. Toen ik profielen wilde bekijken van dames die mij een berichtje hadden gestuurd ging het mis. Zaten dames tussen die niet meer lid waren van be2 of de inhoud was zo vreemd. Zoals mailtjes van dames dat je hun profiel bezocht heb, wat niet eens zo was. Of je krijg bericht dat iemand haar foto aan je heeft gestuurd, terwijl deze dame niet eens je profiel bezocht heeft.

Je verwacht dat de dames die jou een berichtje je profiel hebben gezien, wat bij be2 dus niet het geval is.

Ben wel een paar dagen geleden lid geworden, heb nu gelijk een mailtje gestuurd dat ik binnen de bedenktijd zit en mijn geld terug wil.

Als je op be2 wil vertrouwen kan ik je maar één ding zeggen: ga eens uit, want de dames in de stad kennen jou ook niet en bij be2 weet je ook niet of de dames die jou een bericht sturen je leuk vinden.

reacties:

Review: Let op met Parship

Wat ik verschrikkelijk vreemd vind, is dat organisaties als microsoft (hotmail.com) zomaar reclame voor die lui maken. Hierdoor krijg je snel het idee dat het wel vertrouwd is. Daarbij vind ik dat het wettelijk verboden moet worden om automatisch te verlengen. Bij telefoonmaatschappijen hebben ze het ook voor elkaar gekregen, waarom niet bij zulke klote sites. Je weet echt niet meer welke site vertrouwd is en welke niet.
Ben even lid geweest van Be2, maar toen ik reviews ging lezen gelijk gestopt. Heb toen via de mail een bevestiging gekregen van beeindiging van mijn lidmaatschap en deze gelijk in een aparte map opgeslagen.