conclusie

Wat ik uit alle berichtjes hier haal is dat de site eigenlijk wel goed is, maar de leden verzieken het een beetje.

Ben wel lid, maar geen betalend member vanwege de simpele reden de ervaring die veel mensen hebben met andere sites. Dus wanneer je betaald hebt, er moeilijk van af te komen is. Is dat ook met deze site zo?

Bezoek Match4Me Reviews over Match4Me

3 reacties

Volgens mij ligt het aan die leden dat ze er moeilijk vanaf komen. Als je ervoor zorgt dat je geen stilzwijgende verlenging kiest en voor een éénmalig betaling kiest dan kan er volgens mij niet zoveel fout gaan. Je moet gewoon eerst op de site zelf kijken hoe hun regels zijn. Als je daar niet uit kunt halen hoe je van het abonnement afkomt dan moet je het niet doen. Je kunt de proef op de som nemen door voordat je lid wordt een mail te sturen en vragen om uitleg als het echt niet duidelijk is hoe het werkt.
Vaak staat het onder algemene voorwaarden.

Vergeet niet dat er veel trollen actief zijn op internet.

Een gratis proef-lid (nog geen persoonlijke gegevens invullen) kan je altijd worden en bij mij was het zo dat ik toe 3 dagen op proef mocht. Ik had het alleen 2 weken te laat gezien, omdat ik voor proef-dating een weinig gebruikt email-adres gebruik. Heel veel leden hier staan ook op RP. Dat kan je dan bijvoorbeeld als proef-lid al even bekijken.
Kijk, de meesten die serieus zoeken staan er toch wel wat langer op. De meeste vrouwen kunnen echt wel een week wachten voordat ze serieus willen gaan daten.

Tenzij je daar zelf voor kiest, wordt een lidmaatschap bij Match4me niet automatisch verlengd. Kies je wel voor een doorlopend lidmaatschap, dan kun je dit zelf op de site stopzetten.

Bezoek Match4Me Reviews over Match4Me

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Match4Me
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden