Reviews van deze auteur

tip: ga naar de hoeren...

Review over AdultMatch

Voor 1 ingeschreven vrouw zijn er 20 mannen. Dus ALS je al geluk hebt met een vrouw... dan heeft zij statistisch gezien mogelijk al met 20 kerels voor jou sex gehad. Kortom, je kan dan maar net zo goed naar de hoeren gaan. Kun je zelf kiezen, heb je een mooie en vakkundige vrouw en krijg je waar voor je geld.
Als man ben je, zoals ook bij de meeste datingsites dom als je daaraan je geld spendeert. Het wordt pas leuk, aardig en menswaardig bij gelijke verhoudingen.

Sterke punten
betaalgemak

Zwakke punten
veel te weinig en dan ook nog onaantrekklijke vrouwen

reacties:

Review: Ok!

Eric,
Leuk verhaal. Grotendeels met je eens. Echter een opmerking. De gemiddelde vrouw heeft helemaal geen duizenden mannen in een rij. Dat lijkt alleen maar zo omdat mannen de vrouwen actief benaderen en andersom nauwelijks. Vrouwen gaan hierdoor naast hun schoenen lopen en verliezen oog voor realiteit. Sterker... eenmaal de leeftijd van 30 gepasseerd begint de rij snel af te nemen. Jammer alleen dat vrouwen zich pas op hun 35 beginnen te beseffen dat ze de hele tijd een utopische man hebben nagejaagd ....

Review: tweede relatie

Geen wonder. Als je als vrouw, met een verhouding van 20 ingeschreven mannen op 1 ingeschreven vrouw nog niet aan de bak komt... Zelfs als je als vrouw aardslelijk bent kom je nog aan de bak. :( Zouden de verhoudingen andersom zijn.. dan zou je minder enthousiast zou zijn. Als vrouw heb je in NL gewoon geluk dat er zoveel (inmiddels) geimporteerde mannen rondlopen.

Review: Leuke en goede site

Of je bent vrouw, of je bent aandeelhouder van Adult Match... Tuurlijk ben je als vrouw tevreden. Aan jou worden er geen eisen gesteld. Je kunt eisen stellen. Eens met Dirk. Je kan beter naar de hoeren gaan. Kun je zelf kiezen, heb je een mooie vrouw en krijg je waar voor je geld.