Reviews van deze auteur

Slecht matchformulier

Review over Klik2Match

100 vragen doe je echt niet in 5 minuten. Daarbij zijn de vragen slecht/verwarrend geformuleerd. Vragen met een ontkenning zoals "niet" en ''geen" zijn lastig te beantwoorden. Al gauw zeg je net het omgekeerde van wat je bedoelt.

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Slechte vraagstelling.

Vrijheidsbeperking

Review over SinglesPlace

Heb me net aangemeld. Ervaringen met andere zogenaamde gratis sites zijn slecht. Alleen Paiq is een leuke en echt gratis site maar beperkt contacten tot je eigen leeftijd.
SinglesPlace heeft als nadeel (zoals vele datingsites) dat ze te weinig vrijheid bieden bij inschrijving. Ik woon bij voorbeeld op een schip en zwerf daarmee door Nederland maar moet per se een provincie invullen en een woonplaats. Dus moet ik maar wat liegen want anders kom ik niet verder. Ook is het vaak niet mogelijk om een eigen antwoord te geven en moet je uit een vast aanbod antwoorden kiezen. Ook vind ik dat ik zelf verantwoordelijk ben om m'n e-mailadres of zo te plaatsen. Dus mijn visie is: nogal betuttelend en beperkend.
Maar het gaat er natuurlijk om of je in contact komt met leuke mensen. Daar ben ik benieuwd naar. Te zijner tijd zal ik m'n ervaringen in een volgende beoordeling laten weten.

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Te weinig vrijheid om eigen antwoorden te geven.

reacties:

Review: Vrijheidsbeperking

Hoi Dirk,
Weer een minpunt ontdekt. Deze webstek is niet door een professionele ontwerper gemaakt want reageren blijkt alleen maar mogelijk middels Internet Explorer.
Wat betreft mijn adres is het zo dat ik bewust geen vaste woon-, verblijf- en/of ligplaats heb noch een postadres. Ik ontvang, in principe, geen post. Er hoeft geen hele webstek omgebouwd te worden. Alleen maar een vakje "Anders" toevoegen eventueel met een tekstveld waar je een toelichting kan geven. Hetzelfde geldt eigenlijk voor elke andere rubriek ook.
Contactwebstekken hoeven dan geen oplossingen te zoeken voor bepaalde groepen en/of te verwijzen.
Wanneer je bij zoekmogelijkheden gewoon een postcode of woonplaats in kunt vullen plus een afstand in km is een eigen postcode of woonplaats niet nodig. Natuurlijk zal ik dan door anderen, op deze manier, niet gevonden worden maar dat is mijn probleem.

Review: Vrijheidsbeperking

O.K. Allereerst m'n excuses want er blijkt toch meer mogelijk dan ik aanvankelijk dacht. Jammer dan, dat er te weinig rekening gehouden wordt met dummy's zoals ik. Maar daar zullen er, hoop ik, ;-) toch wel meer van zijn? Ik maak gebruik van een computer met een RISC-OS (heerlijk, zeer weinig spam, nog nooit een virus of zo en zeer snel(le programma's)) maar nu moet ik gebruik maken van Firefox en dat vind ik verschrikkelijk traag.