Vrijheidsbeperking

Vrijheidsbeperking

Heb me net aangemeld. Ervaringen met andere zogenaamde gratis sites zijn slecht. Alleen Paiq is een leuke en echt gratis site maar beperkt contacten tot je eigen leeftijd.
SinglesPlace heeft als nadeel (zoals vele datingsites) dat ze te weinig vrijheid bieden bij inschrijving. Ik woon bij voorbeeld op een schip en zwerf daarmee door Nederland maar moet per se een provincie invullen en een woonplaats. Dus moet ik maar wat liegen want anders kom ik niet verder. Ook is het vaak niet mogelijk om een eigen antwoord te geven en moet je uit een vast aanbod antwoorden kiezen. Ook vind ik dat ik zelf verantwoordelijk ben om m'n e-mailadres of zo te plaatsen. Dus mijn visie is: nogal betuttelend en beperkend.
Maar het gaat er natuurlijk om of je in contact komt met leuke mensen. Daar ben ik benieuwd naar. Te zijner tijd zal ik m'n ervaringen in een volgende beoordeling laten weten.

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Te weinig vrijheid om eigen antwoorden te geven.

Bezoek SinglesPlace Reviews over SinglesPlace

7 reacties

Dit probleem zou je kunnen oplossen met een fictieve postcode maar dan ben je er nog niet.

In 1975 werd in Nederland de postcode ingevoerd.
De combinatie van postcode en huisnummer maakt elk adres uniek en maakt de postverwerking eenvoudiger.
De postcodes worden genummerd van 1000 tot 9999, steeds gevolgd door een code van twee letters.
De laagste postcode, 1000 AA, verwijst naar een rij postbussen in het hoofdpostkantoor van Amsterdam.
De hoogst bestaande postcode vinden we aan de Akkemaweg in het Groningse Stitswerd, namelijk 9999 XL.
Het bijzondere is dat Stitswerd vier hogere postcodes kent, namelijk 9999 XX, 9999 XA, 9999 ZA en 9999 ZZ.
Het gaat hier echter om vier fictieve adressen aan de Knolweg, die bijvoorbeeld in informatiesystemen vaak voor testdoeleinden worden aangewend.
Stitswerd is de meest zuidelijkste dorp van de gemeente Eemsmond in de provincie Groningen.
Nutsbedrijven gebruiken huisnummer 0 als het huisnummer onbekend is of niet van toepassing.

Datingsites kunnen ook gebruik maken van een fictieve postcode maar moeten een oplossing bedenken voor binnenvaartschippers die alleen in Nederland of schippers die binnen Europa of de hele wereld varen.
Het zoekgebied voor schippers word dan Nederland, een bepaald aantal landen, Europa of de wereld.
Gebruik maken van het fictieve adres: Knolweg, Stitswerd, gemeente Eemsmond in Groningen is niet geschikt voor datingsites waar zich ook schippers zonder vaste woon- of verblijfplaats adres kunnen inschrijven.
Er moet onderscheid gemaakt worden tussen zeevarenden en daklozen zonder vaste woon- of verblijfplaats.
Volgens mij hebben schippers een postbus in een bepaalde plaats als postadres voor schriftelijke post.
Dak- en thuislozen gebruiken meestal een adres van het Leger Des Heils als postadres of een het adres voor daklozenopvang.
Een simpele NAW database voldoet dus niet meer en maakt het complex.

Het is nog maar de vraag of een webmaster veel moeite zal doen om de hele website om te bouwen voor die paar schippers.
Waarschijnlijk zullen ze je doorverwijzen naar een speciale datingsite voor zeevarenden.

Dating-zeelieden.nl

Ik zal de webmaster van Datingwebsites deze speciale datingsite doorgeven.


Succes gewenst

Hoi Dirk,
Weer een minpunt ontdekt. Deze webstek is niet door een professionele ontwerper gemaakt want reageren blijkt alleen maar mogelijk middels Internet Explorer.
Wat betreft mijn adres is het zo dat ik bewust geen vaste woon-, verblijf- en/of ligplaats heb noch een postadres. Ik ontvang, in principe, geen post. Er hoeft geen hele webstek omgebouwd te worden. Alleen maar een vakje "Anders" toevoegen eventueel met een tekstveld waar je een toelichting kan geven. Hetzelfde geldt eigenlijk voor elke andere rubriek ook.
Contactwebstekken hoeven dan geen oplossingen te zoeken voor bepaalde groepen en/of te verwijzen.
Wanneer je bij zoekmogelijkheden gewoon een postcode of woonplaats in kunt vullen plus een afstand in km is een eigen postcode of woonplaats niet nodig. Natuurlijk zal ik dan door anderen, op deze manier, niet gevonden worden maar dat is mijn probleem.

Reacties gelezen.

Beste gerard,

Jammer maar je kritiek is geheel onterecht, het is weldegelijk mogenlijk om deze velden open te laten. Alleen is het wel zo dat je minimaal je land moet selecteren, dit om het onderscheid te maken tussen Nederland en Belgie, dus het klopt niet wat je beweerd. Ook vind ik het een gemiste kans dan je niet even de moeite neemt om je probleem aan te geven dan wel bij Singlesplace of bij een van de admins, dit omdat wij van SinglesPlace er naar streven om gehoor te geven aan onze leden met raad en daad. Nogmaals je kritiek is hiermee totaal ongegrond en puur te wijten aan het niet goed kijken naar de mogenlijkheden die wij van SinglesPlace bieden. Mocht je nog vragen hebben dan vernemen wij dit natuurlijk graag, je kunt hier het contactformulier via SinglesPlace gebruiken of een van de admins mailen op de website.

Met vriendelijke groet,

Webmaster SinglesPlace.nl

Beste Gerard,

Je bewering dat je alleen via Internet Exporer kunt werken klopt ook niet. Ik ben groot fan van Google Chrome en heb via deze browser alles kunnen invullen. Jammer dat je niet verder kijkt. Verder sluit ik me geheel aan bij onze webmaster. We staan open voor kritiek, mits deze hout snijdt.

O.K. Allereerst m'n excuses want er blijkt toch meer mogelijk dan ik aanvankelijk dacht. Jammer dan, dat er te weinig rekening gehouden wordt met dummy's zoals ik. Maar daar zullen er, hoop ik, ;-) toch wel meer van zijn? Ik maak gebruik van een computer met een RISC-OS (heerlijk, zeer weinig spam, nog nooit een virus of zo en zeer snel(le programma's)) maar nu moet ik gebruik maken van Firefox en dat vind ik verschrikkelijk traag.

Beste Gerard,

We proberen iedereen zo veel mogelijk tevreden te houden, we zijn bezig met een nieuw messenger en chat en webcam systeem te laten ontwikkelen voor SinglesPlace, maar dit is een duur en langzaam proces maar zeker de moeite waard. dan is het hele chat en messengersysteem geschikt voor alle besturingssystemen en browsers.

Met vriendelijke groet,

Webmaster SinglesPlace.nl

Bezoek SinglesPlace Reviews over SinglesPlace

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SinglesPlace
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden