Reviews van deze auteur

heer

Review over Second Love

Ook ik voel me voor de gek gehouden door deze site en heb na een paar weken mijn lidmaadschap opgezegd ondanks dat deze nog even liep.
De reacties van de vrouwen op mijn reactie kloppen niet naar wat ik schreef,er zitten daar een aantal fakers tegen betaling van deze site jou en mij voor de gek te houden oftewel geld uit de portemonnee te kloppen.
Ik mag zeggen dat ik er goed uit zie en ook zeer nette reacties heb verstuurd vandaar dat ik de reacties dan ook vreemd vond,ik ga wel naar stad daar heb ik veel meer kans.

Sterke punten
Geen sterke punten

Zwakke punten
Oplichterij van fakers die tegen betaling reageren,denk aan die z.g. mooie
telefoondames.

reacties:

Review: heer

Naar aanleiding van mijn negatieve revieuw krijg ik meteen al een reactie op mijn schrijven wat al weer genoeg zegt, geachte NN u bent zeker een van de fakers die voor secondlove werkt.
En wat u reactie op mijn nickname Stoter betreft,zeer flauw,dit is mijn echte achternaam en Stoter is een oud nederlands muntstuk, dat u bij mijn achternaam andere gedachte heeft zegt iets over u en ik stond onder de naam Eric de Wit ingeschreven en niet Stoter,maar zoals ik boven al benoem zult u een van de Fakers tegen betaling zijn.

Review: heer

Jaja Aleks,faker van secondlove, mij beschuldigen wat betreft mijn Nederlandse taal,vul bij google stoter en muntstuk in en u bent wat informatie rijker.
Ach ja en uw reacties staven mijn gelijk wat betreft secondlove.


Vriendelijke groet.