heer

Ook ik voel me voor de gek gehouden door deze site en heb na een paar weken mijn lidmaadschap opgezegd ondanks dat deze nog even liep.
De reacties van de vrouwen op mijn reactie kloppen niet naar wat ik schreef,er zitten daar een aantal fakers tegen betaling van deze site jou en mij voor de gek te houden oftewel geld uit de portemonnee te kloppen.
Ik mag zeggen dat ik er goed uit zie en ook zeer nette reacties heb verstuurd vandaar dat ik de reacties dan ook vreemd vond,ik ga wel naar stad daar heb ik veel meer kans.

Sterke punten
Geen sterke punten

Zwakke punten
Oplichterij van fakers die tegen betaling reageren,denk aan die z.g. mooie
telefoondames.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

6 reacties

Dag "stoter".........

Echt hoor: jij verwacht met zo'n nickname serieuze reacties?
Ook al ben je nog zo'n leuke man, met zo'n naam kun je het echt schudden....
He, kom op, dat snap je toch zelf ook wel!

Naar aanleiding van mijn negatieve revieuw krijg ik meteen al een reactie op mijn schrijven wat al weer genoeg zegt, geachte NN u bent zeker een van de fakers die voor secondlove werkt.
En wat u reactie op mijn nickname Stoter betreft,zeer flauw,dit is mijn echte achternaam en Stoter is een oud nederlands muntstuk, dat u bij mijn achternaam andere gedachte heeft zegt iets over u en ik stond onder de naam Eric de Wit ingeschreven en niet Stoter,maar zoals ik boven al benoem zult u een van de Fakers tegen betaling zijn.

Ach, jongen toch, na een paar weken SL dacht je al groot succes te boeken? Het is hier, althans voor mannen, echt geen snoepwinkel. Enkele tientallen reviews geleden heb ik hier mijn voorlopige conclusies opgeschreven, lees die eens. (En sla al die 'SL is fake' verhalen over).

Inmiddels ben ik een dik half jaar bezig op SL, en na veel hard nadenken en lezen heb ik wel enig idee hoe het werkt, en wat werkt. En wat vreemdgaan is, en hoe je vrouwen in je geïnteresseerd krijgt. En heb er een stuk of wat prachtige vriendinnen aan overgehouden, en de beste erotische ervaringen van mijn leven. Zo!

Dus, zeur niet, zet door, leer van mislukkingen en afwijzingen, en je wordt beloond.

ik wil als NIET-faker reageren op Einstein...ik ben een vrouw en was lid vanaf november 2008. Ook ik heb hele goede ervaringen, maar ook een heleboel mindere. Het gaat erom dat je het kaf goed van het koren scheidt! Dat kost energie en inventiviteit. Als vrouw had ik snel door wie echt vreemd wilde gaan en wie het te duur vond naar de hoeren te gaan. Sorry, maar ook daarvan staan er op deze EN andere sites genoeg! Dus, houd moed! IK sta er niet meer op, want heb al 2,5 jaar een Sl-relatie met dezelfde heerlijke man! Ook dat bestaat dus!

"En wat u reactie op mijn nickname Stoter betreft" ... Kijk, daar ga je al. Leer eerst even goed Nederlands, en kom dan nog maar eens terug...

Jaja Aleks,faker van secondlove, mij beschuldigen wat betreft mijn Nederlandse taal,vul bij google stoter en muntstuk in en u bent wat informatie rijker.
Ach ja en uw reacties staven mijn gelijk wat betreft secondlove.


Vriendelijke groet.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden