zoosk niet doen

leuke site valt me op dat als ik knipoog ik gelijk berichten krijg terwijl ze offline zijn het systeem dus om mij maar een abbo te laten pakken niet doen dus geef mij maar knuz dat is echt gratis

Bezoek Zoosk Reviews over Zoosk

3 reacties

ik zou het ook niet doen vind het allemaal vrij vreemd voor alles moet je betaald lid zijn zelfs berichten te lezen.

Knuz is alleen gratis als je geen extra dingen neemt.

Ja maar op knuz zitten ook veel gestoorde mensen.
Ik zou je knuz absoluut niet aanraden, probeer eens mingle 2.

De vrouwen zullen vast wel een reden hebben. Om langer op een dating te staan om jou proberen je af te kapen om voor een abonnement te betalen..zoosk blijft maar matches toesturen, hoeveel foto de persoon ook zet. Blijkt dat aller foto's ook zo rot en nep zijn. Hoe dom moet jij nog zijn om daar in te trappen. Je chat of mail met iemand die je nog nooit eerder hebt gezien en is de vraag nog als je daadwerkelijkheid met diegenen chat of mail die zich zelf verbergt. Ik kreeg veel mails overdonderd maar heb mij ook direct uitgeschreven alles blijkt gewoon nep te zijn.

En op dat zelfde moment blijven ze maar daten en poeieren graag de mannen af voor domme redenen. Alleen de man is zo dom om dat hij zelf niet weet. Dat de vrouwe meerdere contact heeft met andere mannen ondertussen. De man is verheugd als hij 1 mail van een vrouw krijgt. Maar weet zelf niet dat ze de boel van A tot met Z bedonderd.

Er zijn Nederlandse en Europese op dating sites,zoals zooks vrouwen die wachten op een man die nooit zal hebben bestaan. Dat weten ze zelf ook, omdat ze er ook niet zijn.
Er zijn ook vrouwen met een B-grade uiterlijk. Ze zijn zo laag gegaan en zooo laag gezonken dat ze nog hoge eisen hebben.

Maar ik zelf heb mij daar ook ingeschreven er staan heel veel Nederlandse vrouwen die al een relatie hebben en die vindt je ook via facebook. Maar blijkt dat daar alles gewoon nep is.

Dat weten ze zelf ook, omdat ze er ook niet zijn.
Er zijn ook vrouwen met een B-grade uiterlijk. Ze zijn zo laag gegaan en zooo laag gezonken dat ze nog hoge eisen hebben.

Hou je van nasi en kip en ei en sauto soep dan moet je een Thaise vrouw,Filippijnse nemen of Indonesië vrouw

Hou je van bruinen bonen en rijst en gehakte ballen dan kan je een donkere vrouw nemen.
En mocht je die gevulde rotzooi niet willen.
Mocht je beter af willen van die bovenstaande 2 en je kunt geen Nederlandse vrouw vinden.

Mijn tip is gewoon lekker alleen blijven en blijven lachen.
En blijf lekker lang rode wijn drinken en je zal nog gelukkiger en langer blijven
leven dan stelletjes die een relatie met elkaar hebben en toch ongelukkig zullen blijven zijn en korter zullen leven dan jij.

Bezoek Zoosk Reviews over Zoosk

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zoosk
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden