Vijftig Plus Dating - 15 Reviews

Last updated: 13 augustus 2018
Vijftig Plus Dating Logo

21.4% aanbevolen, 15 Reviews

 1. Vijftig Plus Dating informatie
 2. Over Vijftig Plus Dating
 3. Betrouwbaarheid
 4. Tarieven
 5. Vijftig Plus Dating Reviews
 6. Schrijf ook een review over Vijftig Plus Dating

Niet tevreden over Vijftig Plus Dating? Probeer dan eens 50plusMatch.

Vijftig Plus Dating informatie

Op deze datingsite kun je op betrouwbare en simpele wijze op zoek gaan naar een nieuw vriendschap, leuke date of een serieuze relatie. Alle inschrijvingen en profielen op echtheid en onjuistheden door de beheerders van de datingsite. Nadat je staat ingeschreven kun je direct op zoek gaan naar leuke singles vanaf 50 jaar en ouder. De datingsite heeft leuke en handig features om gemakkelijk en snel contact te leggen. Dit kan bijvoorbeeld via berichtensysteem of de chatfunctie. Bij VijftigPlusDating kun je discreet en anoniem online daten en bepaal je zelf wanneer je deze persoon in het echt wilt ontmoeten.

Wacht daarom niet langer en schrijf je gratis in op VijftigPlusDating!

Vijftig Plus Dating Details

Hits: 3130

URL: http://www.vijftigplusdating.nl/

Categorieën: Senioren Dating

Reviews: 15

Over Vijftig Plus Dating

De datingsite van VijftigPlusDating is richt zich uiteraard alleen op singles vanaf 50 jaar en ouder. De website is daarom zo gemaakt dat het gemakkelijk te gebruiken is voor 50plussers.. Het zal je dan ook direct opvallen de website heel gebruiksvriendelijk en duidelijk is. Het aanmelden op de datingsite is erg gemakkelijk en binnen slechts een paar eenvoudige stappen heb je een leuke dating profiel aangemaakt. Wat de datingsite ook nog een fijn maakt is dat de websites niet alleen op de computer en de laptop te gebruiken is. De website werkt tevens prima op een mobiele telefoon (smartphone) en tablets. Afhankelijk van welk apparaat je kiest, past het scherm zich automatisch aan.

Betrouwbaarheid

Wees gerust want je kunt veilig daten via deze website. Alle profielen worden namelijk elke dag door de beheerders van de website gecontroleerd. Hierdoor weet je dat je aan het chatten bent met de persoon die je op de foto ziet. Op deze datingsite zijn er dus ook weinig tot geen fake profielen en dat is wel zo prettig. Wacht daarom niet langer om snel een kijkje te gaan nemen op de website van VijftigPlusDating.

Je zal meteen zien hoe makkelijk het is om je aan te melden en een leuke date te vinden. Waar veel leden positief over zijn, is voornamelijk dat de website erg duidelijk is. Alles is gemakkelijk en snel te vinden en je navigeert eenvoudig door de website.

Tarieven

Inschrijven is helemaal gratis op deze datingsite. Wacht daarom niet langer om te starten met een gratis lidmaatschap. Met een gratis lidmaatschap heb je namelijk de mogelijkheid om een indruk te krijgen van de datingsite. Voor het goedkoopste lidmaatschap betaal je slechts €14,95 per maand voor een periode van 6 maanden. Een lidmaatschap van een maand kost € 29,95. Voor een lidmaatschap van een periode van drie maanden betaal je € 19,95.

De tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd de actuele prijzen op de website van VijftigPlusDating.


Maak nu een gratis account aan op Vijftig Plus Dating

Vijftig Plus Dating Acties & Nieuws

 • 4 september 2015 3 Dagen gratis daten op 50plusdating
  Vanaf donderdag 3 september tot en met dinsdag 8 september ontvangen alle nieuwe leden bij vijftigplusdating.nl een 3 dagen gratis Full Membership. Lees verder
 • 11 april 2013 Vijftig Plus Dating: 3 dagen gratis!
  Per direct geldt de volgende actie: 3 dagen gratis voor Vijftig Plus Dating! Hierdoor kunnen je 3 dagen lang gebruik maken van alle full membership functionaliteiten. Op vijftigplusdating.nl kan je op veilige en eenvoudige wijze op zoek gaan naar nieuwe contacten. Lees verder

Vijftig Plus Dating reviews (15):

Vijftig Plus Dating - Uitgebreide site

4

Review:
Zeer uitgebreide site met veel opties. Als gratis lid kan je reageren op een ontvangen bericht.

Sterke punten:
veel leden
ook als gratis lid reageren op berichten
fijne klantenservice

Zwakke punten:
veel mail

Sabine beveelt Vijftig Plus Dating aan bij vrienden/bekenden

Vijftig Plus Dating - Ze spammen mij en ik kom er niet van af

2

Review:
Ik krijg allerlei profielen doorgestuurd. Van Ann, Bep, Anita... met foto. Bij herhaling zeg ik dat ik die niet wil hebben. Maar ze gaan door. Ze adverteren met betrouwbaarheid. Maar er is geen tel nr. Om dit te stoppen. Alleen een postbus. Er zit iemand enorm te cashen. (De namen (die ik geef) zijn uiteindelijk toch fictief. Maar ik heb nu tien namen en tien fotos. Ik ben een willekeurig persoon die niks wil met 50plusdating. Paar maanden terug exact hetzelfde met 50Liefde.nl. Hoe verzin je het trouwens. Die naam. Trap er niet in. Die stopte wel met mailen. Maar ik moest mij notabene verantwoorden.

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
Gevoelige gegevens worden naar willekeurige Emailadressen gestuurd. Ook al zeg je er wat van. De computer draait door. Ik krijg gewoon elke dag 3 of 4 voorstellen.

Robert beveelt Vijftig Plus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Vijftig Plus Dating - Negeren!

1

Review:
OP deze dating site moet je zoals de meeste meer dan 98% van de dating site's wordt beheerd door criminelen, echter ze kunnen rustig hun gang gaan om mensen die op zoek zijn naar een nieuwe relatie te bestelen. Deze criminelen wordt door onze overheid niet aangepakt waarschijnlijk door personeel tekort, criminaliteit cijfer loopt toch terug? Vergeet het ,zij de overheid wil het niet zien. Net als coke welke bij tonnen ons land binnen komt ontkennen ze ook deze frauduleuze dating site's. Weg wezen, besteed je geld waar je wel plezier aan beleefd.Het beste lieve mensen.

Sterke punten:
Professionele criminologo datingsite.

Zwakke punten:
Worden op kort termijn gearresteerd.

cees beveelt Vijftig Plus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Vijftig Plus Dating - Criminelen!!

0

Review:
Een maand actief geweest op deze Vijftig plus site. Het zijn criminelen die je geld op deze manier afhandig maken. Helaas worden dit soort Site's niet of onvoldoende aangepakt door Justitie en kunnen ze nog jaren zo doorgaan. Dus mensen ga op stap en nodig iemand die je aardig vindt uit, dan weet je waar je je geld aan kwijt bent!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Criminele inslag.

cees beveelt Vijftig Plus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Vijftig Plus Dating - Vijftigplusdating is nep!

0

Review:
Betaald lidmaatschap genomen en erg mijn best gedaan om mijn profiel in te vullen met foto's. Aan buurvrouw gevraagd om met haar profiel te zoeken naar mannen in de buurt. Ondanks dat alle zoekcriteria op mij van toepassing zouden moeten zijn wordt mijn profiel niet gevonden!! Beklag gedaan bij helpdesk, geen antwoord.
Geld is weggegooid.

Diderick beveelt Vijftig Plus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Vijftig Plus Dating - Meer dan tevreden

0

Review:
Ben in tegenstelling tot wat hieronder staat meer dan tevreden over deze site. Sinds 5 jaar ben ik weduwe, ongeveer een jaar geleden heb ik me (sceptisch) ingeschreven, ik verwachtte er niet veel van. Op Vijftigplusdating.nl had ik snel contact met meerdere mannen, overigens allemaal aardige en nette heren maar die klik was er nog niet. Totdat Robert mij een leuk berichtje stuurde, toen ging het snel. We hebben eerst een tijdje gechat met de webcam op de site, daarna bellen en uiteindelijk de fysieke ontmoeting.
We zijn nu sinds een paar maanden erg gelukkig met elkaar. Hier willen Vijftigplusdating.nl hartelijk voor bedanken!
Ik ben zoals hierboven al staat zeer tevreden over Vijftigplusdating.nl en de maandelijkse kosten vallen ook beste mee.

Sterke punten:
- overzichtelijk
- videochatten
- veel mensen online
- lage kosten

Zwakke punten:
In het begin kreeg ik veel mail, maar dit kon uitgeschakeld worden

Sabine beveelt Vijftig Plus Dating aan bij vrienden/bekenden

Vijftig Plus Dating - oplichters

0

Review:
Onlangs mij aangemeld bij deze site maar nog niet betaald.
Ik kreeg vrij spoedig Flirts van enkele goed uitziende dames. Had natuurlijk beter moeten weten. Toch maar betaald voor een maand.
En jullie begrijpen het al. Berichtje gestuurd naar een van de dames en nooit meer iets vernomen. Pure oplichting dus.
Verder zijn op deze site nauwelijks foto's bij de profielen opgenomen.
Ik raad dan iedereen ten sterkste aan om deze site links te laten liggen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
geen of weinig foto's bij de profielen
oplichting door zenden van flirts om je te verleiden tot betaling

Henk beveelt Vijftig Plus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Vijftig Plus Dating - Pure oplichting

0

Review:
Fake vrouwen, waardeloze helpdesk, ze zijn niet telefonisch bereikbaar,

Sterke punten:
niets

Zwakke punten:
alles

Vijftig Plus Dating - Niet meer aan beginnen

0

Review:
voor het laats nu ingeschreven op een datingsite vijftigplusdating. Wordt er doodmoe van wat een stelletje stomme vrouwen zeg. Op voorhand al in de aanval en ik vraag mijzelf af of dit nu allemaal echt is. In ieder geval doe ik er na 2 jaar datingsite's geen moeite meer voor, blijf wel alleen want bij vijftigplusdating heb ik de stomste fakevrouwen van de wereld meegemaakt.(bij 2x modaal komen er toch een partij op je af en in het echt heb ik 4x modaal kan je nagaan war er gebeurt) datingssite nooit meer, vrouwen ook nooit meer.

Sterke punten:
Helemaal geen een

Zwakke punten:
Ik geloof helemaal niets meer van vijftigplusdating en de gehele datinghype van een stelletje gestoorde vrouwen.

Rien beveelt Vijftig Plus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Vijftig Plus Dating - Vreemde site

0

Review:
Ik heb betaald als lid voor 3 maanden, maar kan op geen enkele wijze gebruik maken van de site. Je wordt fullmember lid, maar ik kan niet mijn berichten lezen en ook niet reageren. Vervolgens stuur ik via de sites mailtjes over mijn klacht, maar krijg geen antwoord terug. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Een directe mail komt niet eens aan.Ik heb nu een brief gestuurd naar een postbus adres wat ik op de site na veel zoeken vond.
ik wacht nu op een reactie.

Sterke punten:
Nog niet gevonden

Zwakke punten:
site werkt niet na betaling
De helpdesk reageert niet op je vragen die je stelt. Het rechtstreekse mailadres werkt niet, de gestuurde mails krijg je terug.

Trees beveelt Vijftig Plus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Vijftig Plus Dating

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Vijftig Plus Dating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Vijftig Plus Dating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Vijftig Plus Dating


Home » Senioren Dating » Vijftig Plus Dating