Vijftig Plus Dating

Op deze datingsite kun je op betrouwbare en simpele wijze op zoek gaan naar een nieuw vriendschap, leuke date of een serieuze relatie. Alle inschrijvingen en profielen op echtheid en onjuistheden door de beheerders van de datingsite. Nadat je staat ingeschreven kun je direct op zoek gaan naar leuke singles vanaf 50 jaar en ouder. De datingsite heeft leuke en handig features om gemakkelijk en snel contact te leggen. Dit kan bijvoorbeeld via berichtensysteem of de chatfunctie. Bij VijftigPlusDating kun je discreet en anoniem online daten en bepaal je zelf wanneer je deze persoon in het echt wilt ontmoeten. Wacht daarom niet langer en schrijf je gratis in op VijftigPlusDating!

Over Vijftig Plus Dating

De datingsite van VijftigPlusDating is richt zich uiteraard alleen op singles vanaf 50 jaar en ouder. De website is daarom zo gemaakt dat het gemakkelijk te gebruiken is voor 50plussers.. Het zal je dan ook direct opvallen de website heel gebruiksvriendelijk en duidelijk is. Het aanmelden op de datingsite is erg gemakkelijk en binnen slechts een paar eenvoudige stappen heb je een leuke dating profiel aangemaakt. Wat de datingsite ook nog een fijn maakt is dat de websites niet alleen op de computer en de laptop te gebruiken is. De website werkt tevens prima op een mobiele telefoon (smartphone) en tablets. Afhankelijk van welk apparaat je kiest, past het scherm zich automatisch aan.


Betrouwbaarheid

Wees gerust want je kunt veilig daten via deze website. Alle profielen worden namelijk elke dag door de beheerders van de website gecontroleerd. Hierdoor weet je dat je aan het chatten bent met de persoon die je op de foto ziet. Op deze datingsite zijn er dus ook weinig tot geen fake profielen en dat is wel zo prettig. Wacht daarom niet langer om snel een kijkje te gaan nemen op de website van VijftigPlusDating. Je zal meteen zien hoe makkelijk het is om je aan te melden en een leuke date te vinden. Waar veel leden positief over zijn, is voornamelijk dat de website erg duidelijk is. Alles is gemakkelijk en snel te vinden en je navigeert eenvoudig door de website.


Tarieven

Inschrijven is helemaal gratis op deze datingsite. Wacht daarom niet langer om te starten met een gratis lidmaatschap. Met een gratis lidmaatschap heb je namelijk de mogelijkheid om een indruk te krijgen van de datingsite. Voor het goedkoopste lidmaatschap betaal je slechts €14,95 per maand voor een periode van 6 maanden. Een lidmaatschap van een maand kost € 29,95. Voor een lidmaatschap van een periode van drie maanden betaal je € 19,95. De tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd de actuele prijzen op de website van VijftigPlusDating.


Artikelen over Vijftig Plus Dating

Vijftig Plus Dating: 3 dagen gratis!

Per direct geldt de volgende actie: 3 dagen gratis voor Vijftig Plus Dating! Hierdoor kunnen je 3 dagen lang gebruik maken van alle full membership functionaliteiten. Op vijftigplusdating.nl kan je op veilige en eenvoudige wijze op zoek gaan naar nieuwe contacten. ... [...]

Vijftig Plus Dating Reviews

  Niet gebruiken - spammers

  Niet gebruiken, deze website. Dit bedrijf checkt de e-mailadressen niet. Daardoor bleef ik maar spam krijgen van dit bedrijf. Ondanks herhaaldelijke berichten, dat ze het verkeerde e-mailadres gebruikten, veranderde er niks. Er reageerde niet eens iemand. (En ja, ik heb echt wel het goede e-mailadres gebruikt om dit door te geven.) Dit bedrijf is dus volkomen ongeïnteresseerd in hun klanten. Tegen de wet AVG in, weigerde dit bedrijf ook nog eens mijn gegevens te verwijderen. Onwettige bedrijfsvoering. Aangifte volgt. Niet mee in zee gaan dus. Zoek een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Reageren totaal niet. Bedrijfsvoering is onwettig. Onbetrouwbaar.

  Uitgebreide site

  Zeer uitgebreide site met veel opties. Als gratis lid kan je reageren op een ontvangen bericht.

  Sterke punten
  veel leden
  ook als gratis lid reageren op berichten
  fijne klantenservice

  Zwakke punten
  veel mail

  Ze spammen mij en ik kom er niet van af

  Ik krijg allerlei profielen doorgestuurd. Van Ann, Bep, Anita... met foto. Bij herhaling zeg ik dat ik die niet wil hebben. Maar ze gaan door. Ze adverteren met betrouwbaarheid. Maar er is geen tel nr. Om dit te stoppen. Alleen een postbus. Er zit iemand enorm te cashen. (De namen (die ik geef) zijn uiteindelijk toch fictief. Maar ik heb nu tien namen en tien fotos. Ik ben een willekeurig persoon die niks wil met 50plusdating. Paar maanden terug exact hetzelfde met 50Liefde.nl. Hoe verzin je het trouwens. Die naam. Trap er niet in. Die stopte wel met mailen. Maar ik moest mij notabene verantwoorden.

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Gevoelige gegevens worden naar willekeurige Emailadressen gestuurd. Ook al zeg je er wat van. De computer draait door. Ik krijg gewoon elke dag 3 of 4 voorstellen.

  Negeren!

  OP deze dating site moet je zoals de meeste meer dan 98% van de dating site's wordt beheerd door criminelen, echter ze kunnen rustig hun gang gaan om mensen die op zoek zijn naar een nieuwe relatie te bestelen. Deze criminelen wordt door onze overheid niet aangepakt waarschijnlijk door personeel tekort, criminaliteit cijfer loopt toch terug? Vergeet het ,zij de overheid wil het niet zien. Net als coke welke bij tonnen ons land binnen komt ontkennen ze ook deze frauduleuze dating site's. Weg wezen, besteed je geld waar je wel plezier aan beleefd.Het beste lieve mensen.

  Sterke punten
  Professionele criminologo datingsite.

  Zwakke punten
  Worden op kort termijn gearresteerd.

  Criminelen!!

  Een maand actief geweest op deze Vijftig plus site. Het zijn criminelen die je geld op deze manier afhandig maken. Helaas worden dit soort Site's niet of onvoldoende aangepakt door Justitie en kunnen ze nog jaren zo doorgaan. Dus mensen ga op stap en nodig iemand die je aardig vindt uit, dan weet je waar je je geld aan kwijt bent!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Criminele inslag.

  Vijftigplusdating is nep!

  Betaald lidmaatschap genomen en erg mijn best gedaan om mijn profiel in te vullen met foto's. Aan buurvrouw gevraagd om met haar profiel te zoeken naar mannen in de buurt. Ondanks dat alle zoekcriteria op mij van toepassing zouden moeten zijn wordt mijn profiel niet gevonden!! Beklag gedaan bij helpdesk, geen antwoord.
  Geld is weggegooid.

  Meer dan tevreden

  Ben in tegenstelling tot wat hieronder staat meer dan tevreden over deze site. Sinds 5 jaar ben ik weduwe, ongeveer een jaar geleden heb ik me (sceptisch) ingeschreven, ik verwachtte er niet veel van. Op Vijftigplusdating.nl had ik snel contact met meerdere mannen, overigens allemaal aardige en nette heren maar die klik was er nog niet. Totdat Robert mij een leuk berichtje stuurde, toen ging het snel. We hebben eerst een tijdje gechat met de webcam op de site, daarna bellen en uiteindelijk de fysieke ontmoeting.
  We zijn nu sinds een paar maanden erg gelukkig met elkaar. Hier willen Vijftigplusdating.nl hartelijk voor bedanken!
  Ik ben zoals hierboven al staat zeer tevreden over Vijftigplusdating.nl en de maandelijkse kosten vallen ook beste mee.

  Sterke punten
  - overzichtelijk
  - videochatten
  - veel mensen online
  - lage kosten

  Zwakke punten
  In het begin kreeg ik veel mail, maar dit kon uitgeschakeld worden

  oplichters

  Onlangs mij aangemeld bij deze site maar nog niet betaald.
  Ik kreeg vrij spoedig Flirts van enkele goed uitziende dames. Had natuurlijk beter moeten weten. Toch maar betaald voor een maand.
  En jullie begrijpen het al. Berichtje gestuurd naar een van de dames en nooit meer iets vernomen. Pure oplichting dus.
  Verder zijn op deze site nauwelijks foto's bij de profielen opgenomen.
  Ik raad dan iedereen ten sterkste aan om deze site links te laten liggen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen of weinig foto's bij de profielen
  oplichting door zenden van flirts om je te verleiden tot betaling

  Pure oplichting

  Fake vrouwen, waardeloze helpdesk, ze zijn niet telefonisch bereikbaar,

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  alles

  Niet meer aan beginnen

  voor het laats nu ingeschreven op een datingsite vijftigplusdating. Wordt er doodmoe van wat een stelletje stomme vrouwen zeg. Op voorhand al in de aanval en ik vraag mijzelf af of dit nu allemaal echt is. In ieder geval doe ik er na 2 jaar datingsite's geen moeite meer voor, blijf wel alleen want bij vijftigplusdating heb ik de stomste fakevrouwen van de wereld meegemaakt.(bij 2x modaal komen er toch een partij op je af en in het echt heb ik 4x modaal kan je nagaan war er gebeurt) datingssite nooit meer, vrouwen ook nooit meer.

  Sterke punten
  Helemaal geen een

  Zwakke punten
  Ik geloof helemaal niets meer van vijftigplusdating en de gehele datinghype van een stelletje gestoorde vrouwen.

  Vreemde site

  Ik heb betaald als lid voor 3 maanden, maar kan op geen enkele wijze gebruik maken van de site. Je wordt fullmember lid, maar ik kan niet mijn berichten lezen en ook niet reageren. Vervolgens stuur ik via de sites mailtjes over mijn klacht, maar krijg geen antwoord terug. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Een directe mail komt niet eens aan.Ik heb nu een brief gestuurd naar een postbus adres wat ik op de site na veel zoeken vond.
  ik wacht nu op een reactie.

  Sterke punten
  Nog niet gevonden

  Zwakke punten
  site werkt niet na betaling
  De helpdesk reageert niet op je vragen die je stelt. Het rechtstreekse mailadres werkt niet, de gestuurde mails krijg je terug.

  vijftig plus dating

  Zojuist heb ik mijn lidmaatschap op gezegt,mijn credit betaald en er wordt niets bij geschreven mailtje gestuurd en je krijgt geen bericht terug.\\r\\nIk vind deze dating site maldifiede organisatie en ga morgen naar de bank om Dimex Online te blokkeren en kijken of ik mijn bedrag van,€ 29.95 terug kan boeken,nooit geen vijftig plus dating.

  Sterke punten
  moet nog ondekt worden.

  Zwakke punten
  Het credit wordt niet aangevuld terwijl het betaald is.

  Bullshit

  Heb me daar recent aangemeld, waardeloze site. Fouten op pagina's. Niets werkt. Zodra mijn betaling wordt afgeschreven storneer ik die.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Volop

  Vijftigplus Dating

  Ik beschouw Vijftigplus dating als een malafide organisatie. Ook ik ben het slachtoffer geworden van deze oplichters. Na een eenmalige machtiging te hebben afgegeven voor de inschrijving werd doodleuk na drie maanden nogmaals een bedrag van 59,85 van mijn rekening geïnd. Natuurlijk direct daarna hun rekening laten blokkeren. Het is verder onbegrijpelijk dat de ANBO voor deze organisatie reclame maakt. In het begin had ik gelijk al inlog problemen op de website van Vijftigplus dating. Na dit te hebben gemeld d.m.v. enkele e-mails werd mijn probleem uiteindelijk niet opgelost. Ik kreeg daarna gewoon geen antwoord meer van deze lieden. Nooit meer iets van vernomen.

  Lokkertje

  Ik had me aangemeld om te kijken hoe de site werkt, ik ben denk ik een beetje voor de gek gehouden. Er melde zich meteen bezoekers aan die ook een bericht stuurde.
  Dan ben je natuurlijk nieuwschierig en wordt lid. Maar toen de betaling geregeld was waren ook alle berichten verdwenen. Jammer dat men zich zo uit de markt prijst. Ik ben wel mijn geld kwijt maar heb meteen geen goed gevoel over deze site! maar mag voor de prijs die je betaald hebt nog 3 maanden "kijken"

  Sterke punten
  Moet ze nog ontdekken

  Zwakke punten
  Nep berichten sturen

  Membership

  Heb mij in 2011 aangemeld op deze site ,waarbij ik een 3 maanden membership had besteld .Wilde deze site eerst es proberen.Had niet aangevinkt dat bedragen voor een doorlopend membership konden worden afgeschreven .Dus gewoon voor 3 mnd. en niet meer.Nu in maart 2012 is er toch weer 59,85 van mijn rekening afgeschreven ,weer een 3 mnd membership ,dit bedrag is geincasseerd door DIMEX ONLINE BV.Heb emails gestuurd naar 50 plus dating ,maar er wordt niet eens op gereageerd.Hoogst kwalijke zaak. Wie heeft ook zo,n ervaring met deze datingsite ,zou het graag van u vernemen.Heb inmiddels de rekening van dimex bv laten blokkeren door mijn bank ,eer ze nog meer gaan jatten.ps, had mij in november 2011 aangemeld.

  Sterke punten
  Duidelijke tekst

  Zwakke punten
  Toch weer credits moeten kopen terwijl je al betaald hebt voor je membership.

Bezoek Vijftig Plus Dating

Schrijf een review