Reviews van deze auteur

Ze spammen mij en ik kom er niet van af

Review over Vijftig Plus Dating

Ik krijg allerlei profielen doorgestuurd. Van Ann, Bep, Anita... met foto. Bij herhaling zeg ik dat ik die niet wil hebben. Maar ze gaan door. Ze adverteren met betrouwbaarheid. Maar er is geen tel nr. Om dit te stoppen. Alleen een postbus. Er zit iemand enorm te cashen. (De namen (die ik geef) zijn uiteindelijk toch fictief. Maar ik heb nu tien namen en tien fotos. Ik ben een willekeurig persoon die niks wil met 50plusdating. Paar maanden terug exact hetzelfde met 50Liefde.nl. Hoe verzin je het trouwens. Die naam. Trap er niet in. Die stopte wel met mailen. Maar ik moest mij notabene verantwoorden.

Sterke punten
?

Zwakke punten
Gevoelige gegevens worden naar willekeurige Emailadressen gestuurd. Ook al zeg je er wat van. De computer draait door. Ik krijg gewoon elke dag 3 of 4 voorstellen.

reacties:

Review: Ze spammen mij en ik kom er niet van af

Dank je. Maar ik vind het ook stuitend dat er zo wordt omgegaan met privacy gevoelige gegevens. Dat mag hier gelezen worden. Nu is het grappige dat ene Berry beloofd dat ik niks meer zal krijgen. Maar Berry reageerde ook met die belofte op mij bij 50liefde. 1 eigenaar. 2 sites. Puur om te cashen. Gern telnummer. Inmiddels toch weer wat binnen van en Ilja. Met foto. Berry weet niet van ophouden.