Victoria Milan - 113 Reviews

Last updated: 28 april 2020
Victoria Milan Logo

18.4% aanbevolen, 113 Reviews

 1. Victoria Milan informatie
 2. Informatie over Victoria Milan
 3. Kosten
 4. Victoria Milan Dating app
 5. Paniek button!
 6. Opzeggen Victoria Milan
 7. Victoria Milan Video
 8. Victoria Milan Reviews
 9. Schrijf ook een review over Victoria Milan

Niet tevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Affairechat.

Victoria Milan informatie

Victoria Milan, Europa's grootste en meest discrete datingsite voor wie al een relatie heeft...
Voel je je gevangen in een saaie of liefdeloze relatie? Mis je de magie van passie, opwinding en intimiteit? Victoria Milan geeft je liefdesleven weer 'n oppepper! Je leeft tenslotte maar één keer!

Victoria Milan is een nieuwe Europese datingsite voor mensen die al een verhouding hebben, maar daarnaast verlangen naar nòg een relatie. Want of je nu een vriendelijke en onschuldige webflirt, een vluchtige one night stand, of een echte langetermijn-relatie zoekt, Victoria Milan biedt jou een zeer veilige, anonieme en discrete online ontmoetingsplek. Je ontmoet hier duizenden gelijkgestemden uit heel Europa. Onze members zijn, net als jij, op zoek naar hun bijna vergeten passie.

Victoria Milan Details

Hits: 17888

URL: http://www.victoriamilan.nl/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 113

Informatie over Victoria Milan

Herleef de passie en begin een affaire, zijn de eerste woorden die je leest op de website van Victoria Milan. Het is bij Victoria Milan meteen duidelijk wat je bij deze datingsite kunt vinden. Je kan hier daten met verschillende mannen en vrouwen die net als jij al een relatie hebben. Hoewel je toch zal merken dat er ook vrijgezellen op deze datingsite staan ingeschreven. Deze vrijgezellen vinden het single leven geweldig en zoeken geen relatie.

Bij Victoria Milan zijn vele verschillende mensen te vinden en je vindt snel een date. Aangezien bijna alle leden een vaste relatie hebben, zullen dit bijna altijd discrete dates zijn. Daar moet je natuurlijk geen problemen mee hebben. Het systeem van Victoria Milan is geschikt om anoniem te daten. Het systeem heef wel een geavanceerde wijze waarop een matching plaatsvindt.

Kosten

Inschrijven kan helemaal bij gratis bij Victoria Milan. Dat is fijn, want dan kan rustig kijken en een goede indruk krijgen van wat je allemaal op de datingsite kunt vinden.

Je kan na het inschrijven een datingprofiel aanmaken. Je blijft op deze datingsite anoniem en er zijn veel leden te vinden. Foto's worden automatisch onherkenbaar gemaakt. Heb je een leuk persoon hebt gevonden? Dan kan je aangeven dat je foto's wil zien. De andere persoon hoeft dan alleen nog toestemming te geven daarvoor.

Tarieven van de lidmaatschappen bij Victoria Milan:
- Het goedkoopste lidmaatschap bij Victoria Milan kost €16 per maand en heeft een looptijd van 12 maanden.
- Lidmaatschap voor 1 maand: €39,99
- Lidmaatschap voor 3 maanden: €27,99
- Lidmaatschap voor 6 maanden: € 22,79

De actuele prijzen van Victoria Milan kunnen inmiddels zijn gewijzigd. Controleer dus altijd de website.

Victoria Milan Dating app

Victoria Milan heeft een nieuwe mobiele applicatie. Via deze dating app kan je overal en altijd discreet online daten. De dating app kan je gratis downloaden en is geschikt voor iOS, Android etc.

Paniek button!

Bij Victoria Milan kan je echt anoniem en discreet online daten. De datingsite heeft namelijk vele opties zodat anderen in je omgeving er niet achter komen wat je aan het doen bent. Ben je even niet actief bezig op de datingsite? Dan wordt je na enige tijd automatisch uitgelogd. De datingsite wordt dan ook automatisch afgesloten. Handig toch?

Komt er opeens iemand de kamer inlopen terwijl jij net lekker aan het chatten bent? Geen paniek! Voor zulke situaties heeft Victoria Milan een Panic Button (paniek knop) op de datingsite. Wanneer je op de Panic Button klikt, zal de website van Victoria Milan zich afsluiten. Een neutrale website wordt vervolgens geladen.

Opzeggen Victoria Milan

Mensen vinden het vaak lastig of onduidelijk hoe een account bij een datingsite moet worden opgezegd. Datingwebsites.nl helpt je graag bij het vinden van leuke datingsites, maar is je ook graag van dienst wanneer je genoeg hebt van de datingsite en je dus wil uitschrijven.

Ben je ontevreden over Victoria Milan of heb je er gewoon genoeg van? Datingwebsites.nl beschrijft hier een aantal simpele stappen waarmee je gemakkelijk jouw Victoria Milan account kan opzeggen.

Stap 1) Log in op de datingsite van Victoria Milan met je gebruikersnaam en wachtwoord.
Stap 2) Bovenaan de pagina kun je in het menu op “instellingen” klikken. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen om het “wachtwoord wijzigen”.
Stap 3) Onder de groene button staat “Profiel deactiveren”, klik hier op.
Stap 4) Klik nogmaals op “profiel deactiveren”. Daarna heb je de mogelijkheid om te klikken op een link "klik hier". Klik daar dan ook op. Je wordt daarna doorverwezen naar een andere pagina.
Stap 5) Op de nieuwe kan je aangeven waarom je jouw account wilt deactiveren. Daarna kies je voor de optie “Deactiveer account”.

Jouw account is nu gedeactiveerd en verwijderd op Victoria Milan!

Victoria Milan Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/vpqA_u9QSDs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Victoria Milan

Victoria Milan Acties & Nieuws

 • 12 februari 2017 Discreet daten bij Victoria Milan
  Victoria Milan is de grootste en meest discrete datingsite van Europa. Deze datingsite is voor mensen al een relatie hebben, maar daarnaast verlangen hebben naar nog een relatie. Is jouw relatie saai geworden of  zit je gevangen in een liefdeloze relatie? Mis je de magie van hete passie, opwinding en intimiteit? Met Victoria Milan geeft je jouw liefdesleven weer eens een oppepper! Leven doe Lees verder
 • 7 september 2013 Victoria Milan adverteert met foto dode president
  Victoria Milan heeft excuses aangeboden, omdat zij een foto van de verongelukte Poolse president Lech Kaczynski hebben gebruikt op billboards in Warschau. De baas van de site, Sigurd Vedal, liet weten dat de site het portret van Kaczynski's tweelingbroer, oud-premier Jaroslaw Kaczynski, had willen gebruiken, een verstokte vrijgezel die samenwoont met een kat. In de reclame staan Kaczynski en zi Lees verder
 • 22 mei 2013 Victoria Milan beledigt Koningin Máxima
  Victoria Milan - de site voor overspeligen - beledigt in een nieuwe reclame campagne het koningshuis en dan met name de kersverse koningin Máxima. Op een billboard staat een koningin afgebeeld met daarbij de tekst: 'Maximale discretie gegarandeerd' en de melding 'Ook voor mensen zonder mediacode'. Een verwijzing dus naar de koninklijke mediacode die onlangs in het nieuws was. Uiteraard zal d Lees verder
 • 3 mei 2013 Victoria Milan: Vrouwen vinden vreemdgaande partner niet erg
  Vrouwen vinden het niet zo erg als hun man vreemdgaat. Dit blijkt uit een onderzoek van VictoriaMilan.nl, de online datingsite voor mensen met een partner, die op zoek zijn naar een affaire. Op de vraag wat het ergste is wat de partner haar kan aandoen, staat vreemdgaan niet eens in de top 5. Het ergste vergrijp – volgens 33,7 procent – is ‘agressief zijn of geweld gebruiken’, op de voet gevolgd d Lees verder

Victoria Milan reviews (113):

Victoria Milan - Goed, niet perfect

3

Review:
Ik geloof niet dat je iemand kunt leren kennen online. Iedereen beweert iemand te zijn die ze niet echt zijn. Victoria Milan premium leek wel een eliteclubje, sommige fakers proberen binnen te geraken, maar er waren genoeg echte mensen wat het de moeite waard maakte.

Sterke punten:
Doet zoals geadverteerd Ik heb met veel mannen gesproken, een paar ontmoet.

Zwakke punten:
Het is een exclusieve club, alleen premium leden.

sachtemma beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Geduld is een schoone zaak.

2

Review:
Dus....

Ten aller eerste wil ik eventjes melden dat ik WEL succes heb gehad op Victoria Milan.

Toen ik mij in het begin inschreef op Victoria Milan verliep het allemaal een beetje stroef. Verzond veel berichten en kreeg niet altijd meteen of soms geen antwoord.

Na ongeveer een maand op de site gezeten te hebben begon het contact eindelijk binnen te stromen. Na een tijdje had ik meerdere vrouwen met wie ik dagelijks in contact was. Het was dus niet in een klap raak, dat zeker niet...maar mijn eerste date kwam op stand rond de 2e maand als lid van de website.

Als was dit niet de beste date, had ik een top avond. Na de eerste date, had ik meteen al beet met mijn 2e date. Na deze date wist ik al zeker dat ik deze vrouw vaker wilde zien. Al hoewel ik nog meerdere dates heb gehad met andere vrouwen, heb ik mijn zinnen echt gezet op mijn 2e date.

Tot op de dag van vandaag zien wij elkaar regelmatig en hebben wij dagelijks contact en ben nog steed lid van de pagina.

Sterke punten:
Vele functies die helpen met het zoeken van een date. Soms vind ik de site een beetje moeilijk ontworpen, maar dat zal waarschijnlijk liggen aan het feit dat ik geen computer genie ben.

Zwakke punten:
Website zou wat gebruiker vriendelijker kunnen zijn en sommige vrouwen zouden wel eens wat minder uit de hoogte kunnen doen en gewoon reageren op een bericht. Al is het met een ''nee dankje'' of ''geen interesse''.

Heelanonie beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - mannen het is zo makkelijk WEL te daten

19

Review:
logisch dat mannen zelden scoren op de sexsites......in de profielen wordt veel bla bla verkondigd..dwz..hoogdravende algemeenheden over respect, hygiene, en de 7de hemel , iederen is ineens masseur, beschikt over vaardige handen, en geweldig gereedschap etc etc....daar hebben wij vrouwen in 1e instantie bij onze keus niks aan....we kunnen het niet met iedereen gaan proberen en ALS we dat doen en het pakt verkeerd uit achteraf dan is het te laat. ;-)

Beperk je tot duidelijke informatie over jezelf, je achtergrond en je sexwensen, vertel wat voor vrouw je ongeveer zoekt qua leeftijd, uiterlijk en wat ze wel en niet wil. Een duidelijke foto desgewenst afgedekt erbij strekt tot anabeveling, vertel precies wat je wel en niet zoekt en wilt...daar zin die rubrieken voor...zaken als...daar kom je wel achter...en...dat ontdek je zelf wel hebben we niks aan...

EN VOORAL
...begin niet gelijk FAKE te gillen als ze na 5 mailtjes nog niet wil
....blijf niet doorzeuren als een vrouw niet direct haar foto wil tonen, bedenk dat alle vrouwen dagelijks wel 30 reacties krijgen
....laat in je reacties eens merken dat je niet alleen maar op zoek bent naar een vrijblijvend wipje en toon eens wat belangstelling voor de vrouw als persoon ipv in haar cup- en kontmaat
....maar doe dat alleen als je het meent, ze merkt het heus wel als dat niet het geval is

.

Sterke punten:
inderdaad vrouwen hebben heel veel keus, maar dat is op ALLE SEXsites zo, niet alleen bij VM... op de ""serieuze"" datingsites daarentegen, zijn juist veel meer (trouwlustige) vrouwen dan mannen...wat dan maar weer eens aangeeft wat mannen en vrouwen echt willen ;-) ....

maar ik blijf erbij, heren,... maak een goed informatief profiel zonder onzin en bla bla en je hebt echt veel meer kans...je trekt dan de juiste doelgroep aan....daarmee kom je boven het maaiveld uit, en niet met zogenaamde originele spitsvondigheden

Zwakke punten:
VM is in haar soort (sexdating) een goede datingsite wat je sterk en zwak zou kunnen noemen

lady beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Geen gedoe

0

Review:
Deze website heeft veel voor mij betekent. Ik ben bewust single, omdat het idee van het delen van mij leven mij totaal niet aanspreekt.
Getrouwde mannen zijn daarom de perfecte uitkomst voor mij. De kans is klein dat ze weg gaan bij hun vrouw en ik kan op de site gewoon aangeven dat ik enkel kortstondige avontuurtjes wil.
Ik heb wel een aantal mannen die ik vaker ontmoet, maar daarbij is het gewoon duidelijk dat het mij puur om de sex te doen is.
Ik zou niet meer anders willen

Sterke punten:
Interesses zijn makkelijk aan te geven en je krijgt alleen profielen met dezelfde wensen te zien.
Je kan in contact komen met mensen van over de hele wereld. Dus als ik een reisje plan, kan ik daar ook met iemand afspreken

Zwakke punten:
Er zijn ook veel inactieve profielen, deze zouden wat mij betreft na een tijd wel verwijdert kunnen worden

Jenna beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Super

1

Review:
Duper

Angela beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - werkt als je volwassen reageert

0

Review:
Nu enkele weken lid, veel vrouwen uit de buurt. Verschillende reacties gekregen op mijn mails. Maar je moet beschaafd blijven en origineel uit de hoek komen. Er zijn fake dames, ook escortes die na 2 berichten plots hun prijzen sturen. Maar als je een beetje uitkijkt kan je echt wel een deftige date versieren.

Sterke punten:
Veel dames
Overzichtelijke site

Zwakke punten:
Chat werkt niet mobiel
Redelijk duur voor mannen
Sommige fake profielen

john beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Meer gevonden dan ik zocht ...

0

Review:
Via Victoria Milan heb ik meer gevonden dan wat ik zocht. Na amper twee weken had ik contact met een vrouw die zowat een soulmate voor me is. Kan toeval zijn, maar ik voel mij er enorm goed bij. De eerste ontmoeting was liefde op het eerste gezicht. We hebben dagelijks contact via mail, chat, sms, GSM, noem maar op. Alleen wonen we wat ver uit elkaar (+ 100 km), waardoor echt in elkaars armen liggen niet zo frequent gebeurt. Maar mij hoor je niet klagen. Het mag nog jaren doorgaan, samenzijn is ééns zo intens als je er wat moeite moet voor doen.

In tegenstelling van wat ik hier in een andere review las, de vrouw met wie ik in contact ben, heeft nooit een cent betaalt aan Victoria Milan. Toch konden wij berichtjes sturen aan elkaar. Dus aan de dames, kijk je privacy-instellingen na. Laat je wel toe om berichtjes te ontvangen ?

Nu, mij moet je niet meer zoeken op VM, ik heb ruimschoots gevonden wat ik zocht. Echte liefde, zelfs.

Sterke punten:
- Correct in behandelen van privacy

Zwakke punten:
- Weinig vrouwen boven de 45
- Blijkbaar veel nep-profielen

Yoshi61 beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Super blij

0

Review:
Als vrouw vind ik het de perfecte site.. Volledig gratis! Wat voor de mannen niet is, dat vind ik zeer spijtig.
Nu voor mij zelf is het een hele fijne ervaring geweest mij erop aan te melden want heb de juiste match gevonden buiten mijn huwelijk..
Dat binnen enkele dagen!!

Gericht aan de mannen!!! Lijk niet te hopeloos als je een vrouw aanspreekt want zo zijn er wel veel tussen..
Ik hoop voor de rest dat ze ook iemand zullen vinden waar ze een klik mee hebben

Sterke punten:
vlotte overzichtelijke site

Zwakke punten:
niet gratis voor mannen

Jaylinn beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Positief over deze site.

1

Review:
Ben 31, zie re redelijk goed uit en heb inmiddels 3 dates gehad (ook sex). 4de date staat in de planning en heb ook met enkele anderen nog contact via whatsapp. Ik heb er een duidelijk foto van mijn gezicht op staan (ben single) en krijg ook zo nu en dan knipoogjes en berichten van vrouwen. Heb zelf ook veel knipoogjes/berichten gestuurd en krijg in ongeveer 10% van de gevallen response.
Ik heb verder een net profiel (geen blote onderdelen) en begin niet gelijk over sex, als je gelijk foto's met vleeswaren gaat sturen en berichten stuurt van = ik wil je neuken, dan maak je weinig/geen kans. Gewoon een leuk berichtje sturen en dan langzaam opbouwen, dat vinden vrouwen leuker en dan maak je kans om echt leuke vrouwen te ontmoeten.

Sterke punten:
- al enkele dates gehad.
- site werkt goed, geen bugs.
- er staan echt leuke vrouwen tussen.

Zwakke punten:
- het is duur voor mannen (40 euro per maand)
- je moet in instellingen gelijk uitzetten dat je abbo automatisch verlengd wordt anders zit je aan een verlenging vast.
- er zitten fake profielen tussen

djmarcel31 beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Voor mij werkt die goed

1

Review:
Ben er nu 5 weken op en momenteel met een 3-tal vrouwen in contact (al flink wat heen en weer gestuurd), met eentje al een date gehad en met een andere spreek ik nu zelfs regelmatig af.
Ik denk dat het er vooral van afhangt hoe goed je jezelf kan "verkopen" (schrijf bvb eens wat origineels in je profiel ipv "ik ben op zoek naar spanning" of 'ik verveel me"). Schrijf dus niks te verkeerd in je profiel want dan val je zo door de mand.

Alle nep-profielen (en daarbij reken ik ook prostituees en zo) haal je er zo uit hoor: geen enkele serieuze vrouw noemt zich "hot 69" en geeft onmiddellijk fotos in lingerie vrij. Negeer dus die cadeaus en zo want das pure tijdverspilling.

Aanvankelijk zeggen alle vrouwen daar hetzelfde: nl dat ze erg voorzichtig zijn met antwoorden op berichten, winks etc want meestal volgt dan een te expliciete uitnodiging. Dus die zijn dan blij om eens iemand tegen het lijf te lopen die het daar wat meent. En vanaf dan hangt het er maar van af of het echt klikt.

Sterke punten:
Gemakkelijk te gebruiken, mailnotificatie mogelijk, anoniem betalen via Paypal,gerapporteerde profielen worden ook effectief verwijderd

Zwakke punten:
veel fake profielen

George beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Victoria Milan

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Victoria Milan aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Victoria Milan aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Victoria Milan


Home » Vreemdgaan Dating » Victoria Milan