Victoria Milan - 113 Reviews

Last updated: 28 april 2020
Victoria Milan Logo

18.4% aanbevolen, 113 Reviews

 1. Victoria Milan informatie
 2. Informatie over Victoria Milan
 3. Kosten
 4. Victoria Milan Dating app
 5. Paniek button!
 6. Opzeggen Victoria Milan
 7. Victoria Milan Video
 8. Victoria Milan Reviews
 9. Schrijf ook een review over Victoria Milan

Niet tevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Affairechat.

Victoria Milan informatie

Victoria Milan, Europa's grootste en meest discrete datingsite voor wie al een relatie heeft...
Voel je je gevangen in een saaie of liefdeloze relatie? Mis je de magie van passie, opwinding en intimiteit? Victoria Milan geeft je liefdesleven weer 'n oppepper! Je leeft tenslotte maar één keer!

Victoria Milan is een nieuwe Europese datingsite voor mensen die al een verhouding hebben, maar daarnaast verlangen naar nòg een relatie. Want of je nu een vriendelijke en onschuldige webflirt, een vluchtige one night stand, of een echte langetermijn-relatie zoekt, Victoria Milan biedt jou een zeer veilige, anonieme en discrete online ontmoetingsplek. Je ontmoet hier duizenden gelijkgestemden uit heel Europa. Onze members zijn, net als jij, op zoek naar hun bijna vergeten passie.

Victoria Milan Details

Hits: 17888

URL: http://www.victoriamilan.nl/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 113

Informatie over Victoria Milan

Herleef de passie en begin een affaire, zijn de eerste woorden die je leest op de website van Victoria Milan. Het is bij Victoria Milan meteen duidelijk wat je bij deze datingsite kunt vinden. Je kan hier daten met verschillende mannen en vrouwen die net als jij al een relatie hebben. Hoewel je toch zal merken dat er ook vrijgezellen op deze datingsite staan ingeschreven. Deze vrijgezellen vinden het single leven geweldig en zoeken geen relatie.

Bij Victoria Milan zijn vele verschillende mensen te vinden en je vindt snel een date. Aangezien bijna alle leden een vaste relatie hebben, zullen dit bijna altijd discrete dates zijn. Daar moet je natuurlijk geen problemen mee hebben. Het systeem van Victoria Milan is geschikt om anoniem te daten. Het systeem heef wel een geavanceerde wijze waarop een matching plaatsvindt.

Kosten

Inschrijven kan helemaal bij gratis bij Victoria Milan. Dat is fijn, want dan kan rustig kijken en een goede indruk krijgen van wat je allemaal op de datingsite kunt vinden.

Je kan na het inschrijven een datingprofiel aanmaken. Je blijft op deze datingsite anoniem en er zijn veel leden te vinden. Foto's worden automatisch onherkenbaar gemaakt. Heb je een leuk persoon hebt gevonden? Dan kan je aangeven dat je foto's wil zien. De andere persoon hoeft dan alleen nog toestemming te geven daarvoor.

Tarieven van de lidmaatschappen bij Victoria Milan:
- Het goedkoopste lidmaatschap bij Victoria Milan kost €16 per maand en heeft een looptijd van 12 maanden.
- Lidmaatschap voor 1 maand: €39,99
- Lidmaatschap voor 3 maanden: €27,99
- Lidmaatschap voor 6 maanden: € 22,79

De actuele prijzen van Victoria Milan kunnen inmiddels zijn gewijzigd. Controleer dus altijd de website.

Victoria Milan Dating app

Victoria Milan heeft een nieuwe mobiele applicatie. Via deze dating app kan je overal en altijd discreet online daten. De dating app kan je gratis downloaden en is geschikt voor iOS, Android etc.

Paniek button!

Bij Victoria Milan kan je echt anoniem en discreet online daten. De datingsite heeft namelijk vele opties zodat anderen in je omgeving er niet achter komen wat je aan het doen bent. Ben je even niet actief bezig op de datingsite? Dan wordt je na enige tijd automatisch uitgelogd. De datingsite wordt dan ook automatisch afgesloten. Handig toch?

Komt er opeens iemand de kamer inlopen terwijl jij net lekker aan het chatten bent? Geen paniek! Voor zulke situaties heeft Victoria Milan een Panic Button (paniek knop) op de datingsite. Wanneer je op de Panic Button klikt, zal de website van Victoria Milan zich afsluiten. Een neutrale website wordt vervolgens geladen.

Opzeggen Victoria Milan

Mensen vinden het vaak lastig of onduidelijk hoe een account bij een datingsite moet worden opgezegd. Datingwebsites.nl helpt je graag bij het vinden van leuke datingsites, maar is je ook graag van dienst wanneer je genoeg hebt van de datingsite en je dus wil uitschrijven.

Ben je ontevreden over Victoria Milan of heb je er gewoon genoeg van? Datingwebsites.nl beschrijft hier een aantal simpele stappen waarmee je gemakkelijk jouw Victoria Milan account kan opzeggen.

Stap 1) Log in op de datingsite van Victoria Milan met je gebruikersnaam en wachtwoord.
Stap 2) Bovenaan de pagina kun je in het menu op “instellingen” klikken. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen om het “wachtwoord wijzigen”.
Stap 3) Onder de groene button staat “Profiel deactiveren”, klik hier op.
Stap 4) Klik nogmaals op “profiel deactiveren”. Daarna heb je de mogelijkheid om te klikken op een link "klik hier". Klik daar dan ook op. Je wordt daarna doorverwezen naar een andere pagina.
Stap 5) Op de nieuwe kan je aangeven waarom je jouw account wilt deactiveren. Daarna kies je voor de optie “Deactiveer account”.

Jouw account is nu gedeactiveerd en verwijderd op Victoria Milan!

Victoria Milan Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/vpqA_u9QSDs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Victoria Milan

Victoria Milan Acties & Nieuws

 • 12 februari 2017 Discreet daten bij Victoria Milan
  Victoria Milan is de grootste en meest discrete datingsite van Europa. Deze datingsite is voor mensen al een relatie hebben, maar daarnaast verlangen hebben naar nog een relatie. Is jouw relatie saai geworden of  zit je gevangen in een liefdeloze relatie? Mis je de magie van hete passie, opwinding en intimiteit? Met Victoria Milan geeft je jouw liefdesleven weer eens een oppepper! Leven doe Lees verder
 • 7 september 2013 Victoria Milan adverteert met foto dode president
  Victoria Milan heeft excuses aangeboden, omdat zij een foto van de verongelukte Poolse president Lech Kaczynski hebben gebruikt op billboards in Warschau. De baas van de site, Sigurd Vedal, liet weten dat de site het portret van Kaczynski's tweelingbroer, oud-premier Jaroslaw Kaczynski, had willen gebruiken, een verstokte vrijgezel die samenwoont met een kat. In de reclame staan Kaczynski en zi Lees verder
 • 22 mei 2013 Victoria Milan beledigt Koningin Máxima
  Victoria Milan - de site voor overspeligen - beledigt in een nieuwe reclame campagne het koningshuis en dan met name de kersverse koningin Máxima. Op een billboard staat een koningin afgebeeld met daarbij de tekst: 'Maximale discretie gegarandeerd' en de melding 'Ook voor mensen zonder mediacode'. Een verwijzing dus naar de koninklijke mediacode die onlangs in het nieuws was. Uiteraard zal d Lees verder
 • 3 mei 2013 Victoria Milan: Vrouwen vinden vreemdgaande partner niet erg
  Vrouwen vinden het niet zo erg als hun man vreemdgaat. Dit blijkt uit een onderzoek van VictoriaMilan.nl, de online datingsite voor mensen met een partner, die op zoek zijn naar een affaire. Op de vraag wat het ergste is wat de partner haar kan aandoen, staat vreemdgaan niet eens in de top 5. Het ergste vergrijp – volgens 33,7 procent – is ‘agressief zijn of geweld gebruiken’, op de voet gevolgd d Lees verder

Victoria Milan reviews (113):

Victoria Milan - Goed, niet perfect

3

Review:
Ik geloof niet dat je iemand kunt leren kennen online. Iedereen beweert iemand te zijn die ze niet echt zijn. Victoria Milan premium leek wel een eliteclubje, sommige fakers proberen binnen te geraken, maar er waren genoeg echte mensen wat het de moeite waard maakte.

Sterke punten:
Doet zoals geadverteerd Ik heb met veel mannen gesproken, een paar ontmoet.

Zwakke punten:
Het is een exclusieve club, alleen premium leden.

sachtemma beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Erg duur

0

Review:
Weinig actief

Manuela beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Winstbejag gaat voor gebruiksvriendelijkheid

5

Review:
Ondanks dat ik er een leuk contact heb opgedaan die geruime tijd stand heeft gehouden, moet ik zeggen dat ik de site behoorlijk aan de prijzige kant vind.

Begrijpelijk is dat zodra je abonnement verlopen is deze over gaat in een gratis abonnement met minder opties.
Wat echt te belachelijk is voor woorden, is dat de inhoud van je inbox of outbox van je profiel niet langer toegankelijk is zodra je geen betalend lid meer bent.Terwijl je daar echt voor betaald hebt.

Als betalend lid heb je niet altijd meteen in de gaten dat je een bericht naar iemand stuurt die geen betalend lid is.
Dat geeft onnodig frustratie,zeker bij een tweede bericht en je nog steeds geen antwoord terug krijgt.

Deze site heeft vooral winstbejag als oogmerk en hecht niet zoveel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid van de betalende klant.

Waarschuwing: zelfs nadat ik mijn profiel op non actief èn verborgen gezet had, bleek dat VM mijn profiel doodleuk in een nieuwsbrief naar mannelijke leden bleef doorsturen.Terwijl ik dit soort functies altijd meteen uitzet.Dus VM schroomt niet om je ongevraagd te etaleren in in hun etalage.Let hier goed op dat je dit opnieuw aangeeft als je abonnement is verlopen.Gelukkig heeft een meneer met wie ik eerder contact heb gehad mij door op gewezen.

Sterke punten:
Profielen en gemiddelde aantrekkelijkheid onstijgen de middelmatigheid.

Niveau van de heren is aangenaam.

Zwakke punten:
Als betalend lid kan je regelmatig de pech hebben een bericht te sturen naar een profiel dat niet langer actief is of een niet betalend lid dat ,zelfs als de wil er zou zijn, niet op jou kan reageren.Iets meer hoffelijkheid van VM naar een betalend lid zou geen kwaad kunnen.
Per slot van rekening
zou de( betalende) klant koning moeten zijn.

Helpdesk geeft bij prangende vragen ontzettend domme antwoorden dat ik bijna zou denken dat de functies vervuld worden door zwaar gesubsidieerde werknemers of een robot.
Bij zoveel onwetendheid word je met plaatsvervangende schaamte vervuld.Ik kreeg gewoon medelijden met de persoon die mij in de mail te woord stond.

Ludmilla beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - mannen het is zo makkelijk WEL te daten

19

Review:
logisch dat mannen zelden scoren op de sexsites......in de profielen wordt veel bla bla verkondigd..dwz..hoogdravende algemeenheden over respect, hygiene, en de 7de hemel , iederen is ineens masseur, beschikt over vaardige handen, en geweldig gereedschap etc etc....daar hebben wij vrouwen in 1e instantie bij onze keus niks aan....we kunnen het niet met iedereen gaan proberen en ALS we dat doen en het pakt verkeerd uit achteraf dan is het te laat. ;-)

Beperk je tot duidelijke informatie over jezelf, je achtergrond en je sexwensen, vertel wat voor vrouw je ongeveer zoekt qua leeftijd, uiterlijk en wat ze wel en niet wil. Een duidelijke foto desgewenst afgedekt erbij strekt tot anabeveling, vertel precies wat je wel en niet zoekt en wilt...daar zin die rubrieken voor...zaken als...daar kom je wel achter...en...dat ontdek je zelf wel hebben we niks aan...

EN VOORAL
...begin niet gelijk FAKE te gillen als ze na 5 mailtjes nog niet wil
....blijf niet doorzeuren als een vrouw niet direct haar foto wil tonen, bedenk dat alle vrouwen dagelijks wel 30 reacties krijgen
....laat in je reacties eens merken dat je niet alleen maar op zoek bent naar een vrijblijvend wipje en toon eens wat belangstelling voor de vrouw als persoon ipv in haar cup- en kontmaat
....maar doe dat alleen als je het meent, ze merkt het heus wel als dat niet het geval is

.

Sterke punten:
inderdaad vrouwen hebben heel veel keus, maar dat is op ALLE SEXsites zo, niet alleen bij VM... op de ""serieuze"" datingsites daarentegen, zijn juist veel meer (trouwlustige) vrouwen dan mannen...wat dan maar weer eens aangeeft wat mannen en vrouwen echt willen ;-) ....

maar ik blijf erbij, heren,... maak een goed informatief profiel zonder onzin en bla bla en je hebt echt veel meer kans...je trekt dan de juiste doelgroep aan....daarmee kom je boven het maaiveld uit, en niet met zogenaamde originele spitsvondigheden

Zwakke punten:
VM is in haar soort (sexdating) een goede datingsite wat je sterk en zwak zou kunnen noemen

lady beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Geen gedoe

0

Review:
Deze website heeft veel voor mij betekent. Ik ben bewust single, omdat het idee van het delen van mij leven mij totaal niet aanspreekt.
Getrouwde mannen zijn daarom de perfecte uitkomst voor mij. De kans is klein dat ze weg gaan bij hun vrouw en ik kan op de site gewoon aangeven dat ik enkel kortstondige avontuurtjes wil.
Ik heb wel een aantal mannen die ik vaker ontmoet, maar daarbij is het gewoon duidelijk dat het mij puur om de sex te doen is.
Ik zou niet meer anders willen

Sterke punten:
Interesses zijn makkelijk aan te geven en je krijgt alleen profielen met dezelfde wensen te zien.
Je kan in contact komen met mensen van over de hele wereld. Dus als ik een reisje plan, kan ik daar ook met iemand afspreken

Zwakke punten:
Er zijn ook veel inactieve profielen, deze zouden wat mij betreft na een tijd wel verwijdert kunnen worden

Jenna beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Vrouwen niet gratis!!

0

Review:
Ik ben nu sinds 19 maart lid en kan helemaal niets. Geen mailtjes lezen, zien wie er geknipoogd heeft of wie mijn profiel heeft bezocht.
Mijn profieltekst is al meerdere malen verwijderd. Een duidelijk en eerlijke oproep maar blijkbaar bevalt dat deze mensen niet. Ook zonder reden op te geven want dan kun je er nog wat mee.

Sterke punten:
Geen idee

Zwakke punten:
Vreemde site die duidelijk in de schaduw staat van Second Love of Secret Flirt waar je wel feedback kunt geven en ook nog eens antwoord krijgt.

Springfeve beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Leuk

0

Review:
Kreeg heel veel aandacht van mannen, vaak te veel

De vulgaire aanpak daar hou geniet van , degene die amper zonder fouten kunnen schrijven ook al niet !

Maar degene die me aanspraken over mijn directe beschrijving en die daar op een beleefde manier op reageert kreeg telkens een reactie .

Momenteel ben ik aan het daten met een leuke single man (ik! getrouwd) en de sex is werkelijk fantastisch!
Ik ben blij dat ik kieskeurig was in het aanbod want er zitten best leuke mannen op!

Sterke punten:
Vlotte site
Paniekbutton
Vrouwvriendelijk

Zwakke punten:
Ook veel vulgariteit aanwezig

Fake profielenVictoria Milan - schande

0

Review:
Wat een schandalige reclame! Waar gaat het heen met deze maatschappij?
Ben zelf slachtoffer van een ontrouwe partner en herbeleef elke keer de pijn,
angst en immens verdriet als ik deze ongehoorde reclame hoor of lees.
Reclame om je relatie te verknallen, om maar mee te doen met de foute waardes en principes van deze tijd!
Ik ga bij deze ook een klacht indienen.

Sterke punten:
NUL

Zwakke punten:
ALLES

slachtoffe beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - schande

0

Review:
Ik erger me kapot aan die misselijk makende reclame van jullie die mensen aanmoedigt om vreemd te gaan. Dit zou verboden moeten worden!

Sterke punten:
géén

Zwakke punten:
Misselijk makend!l

Lou beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Overspelende lafaards

3

Review:
Doe ik moeite via datingsites om uberhaupt aan een man te komen en wordt met deze site gewoon "vreemdgaan" aangemoedigt?! Ik durf geen kerel meer te vertrouwen, want wat als ik in een relatie zit en mijn kerel gaat op zo'n site zitten en ligt vervolgens met een andere vrouw te krikken, die kan meteen de deur uit belachelijk!! Als je in een relatie zit met name huwelijk beloof je trouw aan mekaar of je moet in een open relatie zitten. Enig idee wat het voor jullie partners zal doen als ze erachter komen?! Dat terwijl ze zelf zo monogaam mogelijk in een relatie zitten

Deze site weerspiegelt van hoe de samenleving in mekaar zit het gaat alleen om "ik", zonder uberhaupt rekening te houden met andermans gevoelens...en als jullie zo'n sleur hebben in een relatie waarvoor praat je er niet over of stop ermee!! Ik ga een klacht indienen bij de reclame commisie want ik vind het belachelijk dat hierover reclame wordt gemaakt op de radio en ik vind het helemaal belachelijk dat mensen hier op ingaan. Jullie verdienen geen partner!!

Sterke punten:
Vreemdgaan aanmoedigen als sterk punt? Flikker op!!

Zwakke punten:
Verkrachting van het maatschappelijk belang.

Anoniem beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Victoria Milan

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Victoria Milan aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Victoria Milan aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Victoria Milan


Home » Vreemdgaan Dating » Victoria Milan