Tgirl.nl is een chat exclusief voor Tgirls, Travestieten, Trans, Travo, Transgender, Ladyboy, Shemale liefhebbers.

Tgirl Reviews

  Veel goeds maar ook rot fruit.

  Al jaren heb ik een tgirlprofiel. Ik heb daar leuke chats met andere girls en ook met mannen. Heb er al heel wat contacten aan overgehouden. Probleem is dat het niet verplicht is een profiel aan te maken en dat iedere mafkees kan inloggen om je berichten te sturen die beginnen met Hey, sletje, neuken, lekker hoertje, etc. Ik reageer niet op dit soort lui, maar ze zijn met velen en anderen met profiel kunnen dan vaak niet inloggen. Zorg ervoor dat je alleen mee kunt doen met een profiel. Daar zal het enorm van opknappen.

  Sterke punten
  Makkelijk contact leggen met andere tgirls en mannen die op zoek zijn naar spanning.

  Zwakke punten
  Al die profielloze mafkezen die iedereen lastigvallen.

  block

  Als regelmatige bezoeker word ik geblokkeerd als ik voor de zoveelste keer eindelijk tegen een andere chatter reageer. Al mijn meldingen word niets mee gedaan,.! Mocro,s die schandalig onmenselijk reageren blijven stalken kan ik niet eens blokkeren. Als ik reageer word ik direct geblokkeerd,! Alleen al aan de reclame te zien kun je het niveau van de bezoekers zien. 99% van bezoekers oppervlakkig dezelfde reactie is af te lezen als een afwijking,! De waarheid is dat meeste ziek zijn emotioneel zwak begaafd en online de enige mogelijkheid nog is. er word niets gedaan om inhoudelijk kennis te maken.

  Sterke punten
  Mogelijkheden mensen te ontmoeten

  Zwakke punten
  Anoniem onpersoonlijke en gevaarlijke contacten worden gestimuleerd. Online criminelen worden beschermd!

  Slecht

  Wordt aan het lijntje gehouden, om maar zoveel mogelijk credits te verkopen.!\\r\\nVeel beloven en niets geven , doet een gek in vreugde leven ! Dat is hun motto !\\r\\nTrap er niet in \\r\\n\\r\\ncommerciële shit !\\r\\n

  Sterke punten
  GEEN !!!

  Zwakke punten
  Als ik 0 sterren kon geven, dan was dat nog te veel.

  Mensen loggen in met je adres!

  Op Tgirl.nl loggen sommige chatters met je adresgegevens en naam in. Er wordt fake accounts gemaakt om onder je profiel te reageren. Je wordt zwart gemaakt op Tgirl.nl en de moderators doen daar niks aan.

  Zwakke punten
  -Chatters loggen in met je naam en adresgegevens.

  -Moderators doen er niks aan!

  -Ze maken je zwart op tgirl

  commerciele site

  commerciele bende deze site en dit heeft dan ook totaal niets met de echte tgirls te maken of de liefhebbers daarvan zoals wij(man en vrouw),zelfs een echtheids stempel helpt daar niets,je denkt laat ik dat maar doen een blijk geven dat je echt bent en die moeite die je daar voor doen moet is niet normaal want de admin die zogenaamd aanwezig is reageerd gewoon nergens op tot je attent gemaakt wordt op r3x(denken dat dit de eigenaar van de site is en één pot nat met chatgirl en bdsmgirl)en ja op een avond lukte het een een stempel gekregen maar wat een fakers daar en zo jammer want die het wel goed menen worden daar op afgerekend,tgirl en de andere die wij noemden hebben maar 1 ding voor ogen en dat is zoveel profielen te hebben en dan liefst betaald maar voor de rest mag je nergens een opmerking over maken want ze zijn snel met een BAN!want de lafbek(ken) die de site's runnen vinden zich zelf heel wat,geen reactie nergens op als je vraagt waarom etc.

  Sterke punten
  totaal niets niet aan beginnen.

  Zwakke punten
  oplichters zooitje,geld wolven,hypocrieten,lafbekken die zich verschuilen achter hun smerige praktijken.

  Tgirl beleid is KUT

  Ik ben geband van Tgirl, terwijl ik er al jaren opzat. Er is 1 Tgirl (lees oud lijk) die de HELE boel verziekt en iedereen tegen elkaar opstookt met vieze leugens en smerige praatjes. Dit omdat ze zelf geen date kan krijgen, want zowat IEDEREEN die je op de chat sprak vind haar walgelijk. Haar naam: TRAVO CD PIJP NEUKSLETJE....leeftjd?...denk om en nabij de 85. Gewoon een oude opa in een jurk met een aanbiedingspruikje van de ALDI op haar hoofd! Maaaaaaaaaar…..zij heeft vriendjes in de administratie zitten, en dus...…….werkt ze "concurentie" (althans dat DENKT ze dan want ze heeft zelf blijkbaar niet door dat er geen hond is die tegen haar aanzeikt) even uit de weg door ze te laten bannen. ZEER ZIELIG dit mens......NET zo zielig als de "administratie" die daaraan meedoet. Ik heb meerdere malen aangegeven ( en NIET alleen ik) wat voor psychisch gestoord iemand zij is, en NOOIT heb ik enige reactie teruggehad. Maar nu blijkt dus waarom!! En dan kun je er tegein gaan via een of ander vaag forum, waar je je dan ook weer eerst in moet loggen......en dat dan waarschijnlijk beheerd wordt door de zelfde mongolen als de administratie.......Kortom.....een KUTsite!!

  Sterke punten
  NONE

  Zwakke punten
  Slecht beleid, slechte organisatie. GEEN reactie op gegronde klachten, en zonder meer iemand verwijderen als een vriendje of vriendinnetje vd administratie jou als "concurentie" ziet...al met al...ZIELIG

  Totale tijdverspilling

  De goed ogende t-girls waarmee ik contact probeerde te leggen , antwoordden allemaal met één enkel zinnetje , wat er meestal op neer kwam dat ze me op de chat verder wilden spreken , dat kan geen toeval zijn , naar mijn mening bestaan die t-girls niet echt en sprak ik met de webmaster van deze site .

  Sterke punten
  Geen , ik sta er al jaren op en nog nooit een contact gelegd dat langer dan 2 mailtjes duurde .

  Zwakke punten
  Alle punten zijn zwak. 90 procent fake , naar mijn mening .

  verkapte gaysite

  Niks mis met gay ,maar dit is geen echte tgirl site ,als zoiets al bestaat ,
  Over het algemeen is het beetje ``piet met een jurk niveau ``
  Weinig klasse meiden ,wel veel geile kerels die meteen en ja dan wel binnen 5 minuten je binnenband willen plakken:-)
  Meestal ook vol , hoe raar dat zoiets kan ....tenzij je betaald
  Heb er een poos een profiel gehad dus ik weet waar ik over praat

  Sterke punten
  kan ze niet bedenken

  Zwakke punten
  betaal site ,op prime time
  75% mannen overschot
  oerlelijke tgirls

  enige tgirl-chat maar helaas veel gesloten

  Dit is nog steeds de enige chat-site voor tgirls. Dat is alleen maar prima dat deze er is. Helaas is deze vaak gesloten zodat je er niet op kunt. Vooral met feestdagen zoals nu en in vakanties is dat het geval. Ik kom er dan de hele dag niet meer op. Normaal wel maar dan moet je wel je best doen in de zin van veel proberen.
  Je kunt ook inloggen als VIP maar dan betaal je dus. Dat doe ik zelf niet.

  Sterke punten
  Enige Tgirl chat tot nu toe.

  Zwakke punten
  Vaak gesloten.

  Tgirl = slecht, net als Chatgirl

  Tgirl is van dezelfde mensen als Chatgirl. Ik ben zelf trans alleen komen er ook draken van mannen in een jurk die zich dan ook trans noemen, maar dat terzijde.
  Hier komen ook veel fakers helaas. Daar is weinig aan te doen. Het is een sekssite, maar een gewone chat is ook toegestaan.
  Het beleid is ronduit belachelijk te noemen. De omgang van admin tegenover chatter gaat behoorlijk respectloos! In mijn geval; ik wordt al een halfjaar getreiterd door een andere chatter en ik kreeg een ban omdat ik op de pagina van de admin een melding had gemaakt met bewijs (geschenkvdzon heet ik, kijk of mijn klachten nog zichtbaar zijn), en vervolgens wordt mij 'zwartmakerij' ten laste gelegd. Ook kreeg ik te horen dat hij er niets aan kon doen. Dus met andere woorden; pech voor mij. Opvallend, want in de regels staat er ook helemaal niets over pesterijen. Blijkbaar is dat dus gewoon toegestaan!
  Béétje omgekeerde wereld als je het mij vraag! Als ik vervolgens op een nette en beleefde manier om uitleg vraag wordt ik op uiterst agressieve toon aangesproken (Luister, als jij dit en dat doet!) Ook zag ik dat een mede chatter verifieerde dat diezelfde chatter anderen ook lastig valt, ern dat de admin het bericht had aangepast. Goh... heeft deze admin soms iets te verbergen? Speelt hij soms onder hetzelfde hoedje? Wie zal het weten...

  Sterke punten
  Géén!

  Zwakke punten
  De admin voelt zich superieur en uit dat ook naar zijn gebruikers!

Bezoek Tgirl

Schrijf een review