Tgirl - 7 Reviews

Last updated: 27 maart 2021
Tgirl Logo

14.3% aanbevolen, 7 Reviews

  1. Tgirl informatie
  2. Tgirl Reviews
  3. Schrijf ook een review over Tgirl

Niet tevreden over Tgirl? Probeer dan eens Lesbian Personals.

Tgirl informatie

Tgirl.nl is een chat exclusief voor Tgirls, Travestieten, Trans, Travo, Transgender, Ladyboy, Shemale liefhebbers.

Tgirl Details

Hits: 1490

URL: https://www.tgirl.nl/

Categorieën: Gay en Lesbian Dating

Reviews: 7


Maak nu een gratis account aan op Tgirl

Tgirl reviews (7):

Tgirl - Mensen loggen in met je adres!

0

Review:
Op Tgirl.nl loggen sommige chatters met je adresgegevens en naam in. Er wordt fake accounts gemaakt om onder je profiel te reageren. Je wordt zwart gemaakt op Tgirl.nl en de moderators doen daar niks aan.

Zwakke punten:
-Chatters loggen in met je naam en adresgegevens.

-Moderators doen er niks aan!

-Ze maken je zwart op tgirl

Biwijntje beveelt Tgirl NIET aan bij vrienden/bekenden

Tgirl - commerciele site

0

Review:
commerciele bende deze site en dit heeft dan ook totaal niets met de echte tgirls te maken of de liefhebbers daarvan zoals wij(man en vrouw),zelfs een echtheids stempel helpt daar niets,je denkt laat ik dat maar doen een blijk geven dat je echt bent en die moeite die je daar voor doen moet is niet normaal want de admin die zogenaamd aanwezig is reageerd gewoon nergens op tot je attent gemaakt wordt op r3x(denken dat dit de eigenaar van de site is en één pot nat met chatgirl en bdsmgirl)en ja op een avond lukte het een een stempel gekregen maar wat een fakers daar en zo jammer want die het wel goed menen worden daar op afgerekend,tgirl en de andere die wij noemden hebben maar 1 ding voor ogen en dat is zoveel profielen te hebben en dan liefst betaald maar voor de rest mag je nergens een opmerking over maken want ze zijn snel met een BAN!want de lafbek(ken) die de site's runnen vinden zich zelf heel wat,geen reactie nergens op als je vraagt waarom etc.

Sterke punten:
totaal niets niet aan beginnen.

Zwakke punten:
oplichters zooitje,geld wolven,hypocrieten,lafbekken die zich verschuilen achter hun smerige praktijken.

H&A stel beveelt Tgirl NIET aan bij vrienden/bekenden

Tgirl - Tgirl beleid is KUT

0

Review:
Ik ben geband van Tgirl, terwijl ik er al jaren opzat. Er is 1 Tgirl (lees oud lijk) die de HELE boel verziekt en iedereen tegen elkaar opstookt met vieze leugens en smerige praatjes. Dit omdat ze zelf geen date kan krijgen, want zowat IEDEREEN die je op de chat sprak vind haar walgelijk. Haar naam: TRAVO CD PIJP NEUKSLETJE....leeftjd?...denk om en nabij de 85. Gewoon een oude opa in een jurk met een aanbiedingspruikje van de ALDI op haar hoofd! Maaaaaaaaaar…..zij heeft vriendjes in de administratie zitten, en dus...…….werkt ze "concurentie" (althans dat DENKT ze dan want ze heeft zelf blijkbaar niet door dat er geen hond is die tegen haar aanzeikt) even uit de weg door ze te laten bannen. ZEER ZIELIG dit mens......NET zo zielig als de "administratie" die daaraan meedoet. Ik heb meerdere malen aangegeven ( en NIET alleen ik) wat voor psychisch gestoord iemand zij is, en NOOIT heb ik enige reactie teruggehad. Maar nu blijkt dus waarom!! En dan kun je er tegein gaan via een of ander vaag forum, waar je je dan ook weer eerst in moet loggen......en dat dan waarschijnlijk beheerd wordt door de zelfde mongolen als de administratie.......Kortom.....een KUTsite!!

Sterke punten:
NONE

Zwakke punten:
Slecht beleid, slechte organisatie. GEEN reactie op gegronde klachten, en zonder meer iemand verwijderen als een vriendje of vriendinnetje vd administratie jou als "concurentie" ziet...al met al...ZIELIG

Patricia beveelt Tgirl NIET aan bij vrienden/bekenden

Tgirl - Totale tijdverspilling

2

Review:
De goed ogende t-girls waarmee ik contact probeerde te leggen , antwoordden allemaal met één enkel zinnetje , wat er meestal op neer kwam dat ze me op de chat verder wilden spreken , dat kan geen toeval zijn , naar mijn mening bestaan die t-girls niet echt en sprak ik met de webmaster van deze site .

Sterke punten:
Geen , ik sta er al jaren op en nog nooit een contact gelegd dat langer dan 2 mailtjes duurde .

Zwakke punten:
Alle punten zijn zwak. 90 procent fake , naar mijn mening .

Tgirl - verkapte gaysite

0

Review:
Niks mis met gay ,maar dit is geen echte tgirl site ,als zoiets al bestaat ,
Over het algemeen is het beetje ``piet met een jurk niveau ``
Weinig klasse meiden ,wel veel geile kerels die meteen en ja dan wel binnen 5 minuten je binnenband willen plakken:-)
Meestal ook vol , hoe raar dat zoiets kan ....tenzij je betaald
Heb er een poos een profiel gehad dus ik weet waar ik over praat

Sterke punten:
kan ze niet bedenken

Zwakke punten:
betaal site ,op prime time
75% mannen overschot
oerlelijke tgirls

Miss X beveelt Tgirl NIET aan bij vrienden/bekenden

Tgirl - enige tgirl-chat maar helaas veel gesloten

0

Review:
Dit is nog steeds de enige chat-site voor tgirls. Dat is alleen maar prima dat deze er is. Helaas is deze vaak gesloten zodat je er niet op kunt. Vooral met feestdagen zoals nu en in vakanties is dat het geval. Ik kom er dan de hele dag niet meer op. Normaal wel maar dan moet je wel je best doen in de zin van veel proberen.
Je kunt ook inloggen als VIP maar dan betaal je dus. Dat doe ik zelf niet.

Sterke punten:
Enige Tgirl chat tot nu toe.

Zwakke punten:
Vaak gesloten.

Tgirl - Tgirl = slecht, net als Chatgirl

1

Review:
Tgirl is van dezelfde mensen als Chatgirl. Ik ben zelf trans alleen komen er ook draken van mannen in een jurk die zich dan ook trans noemen, maar dat terzijde.
Hier komen ook veel fakers helaas. Daar is weinig aan te doen. Het is een sekssite, maar een gewone chat is ook toegestaan.
Het beleid is ronduit belachelijk te noemen. De omgang van admin tegenover chatter gaat behoorlijk respectloos! In mijn geval; ik wordt al een halfjaar getreiterd door een andere chatter en ik kreeg een ban omdat ik op de pagina van de admin een melding had gemaakt met bewijs (geschenkvdzon heet ik, kijk of mijn klachten nog zichtbaar zijn), en vervolgens wordt mij 'zwartmakerij' ten laste gelegd. Ook kreeg ik te horen dat hij er niets aan kon doen. Dus met andere woorden; pech voor mij. Opvallend, want in de regels staat er ook helemaal niets over pesterijen. Blijkbaar is dat dus gewoon toegestaan!
Béétje omgekeerde wereld als je het mij vraag! Als ik vervolgens op een nette en beleefde manier om uitleg vraag wordt ik op uiterst agressieve toon aangesproken (Luister, als jij dit en dat doet!) Ook zag ik dat een mede chatter verifieerde dat diezelfde chatter anderen ook lastig valt, ern dat de admin het bericht had aangepast. Goh... heeft deze admin soms iets te verbergen? Speelt hij soms onder hetzelfde hoedje? Wie zal het weten...

Sterke punten:
Géén!

Zwakke punten:
De admin voelt zich superieur en uit dat ook naar zijn gebruikers!

Sunniva beveelt Tgirl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tgirl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tgirl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tgirl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tgirl