Tgirl = slecht, net als Chatgirl

Tgirl = slecht, net als Chatgirl

Tgirl is van dezelfde mensen als Chatgirl. Ik ben zelf trans alleen komen er ook draken van mannen in een jurk die zich dan ook trans noemen, maar dat terzijde.
Hier komen ook veel fakers helaas. Daar is weinig aan te doen. Het is een sekssite, maar een gewone chat is ook toegestaan.
Het beleid is ronduit belachelijk te noemen. De omgang van admin tegenover chatter gaat behoorlijk respectloos! In mijn geval; ik wordt al een halfjaar getreiterd door een andere chatter en ik kreeg een ban omdat ik op de pagina van de admin een melding had gemaakt met bewijs (geschenkvdzon heet ik, kijk of mijn klachten nog zichtbaar zijn), en vervolgens wordt mij 'zwartmakerij' ten laste gelegd. Ook kreeg ik te horen dat hij er niets aan kon doen. Dus met andere woorden; pech voor mij. Opvallend, want in de regels staat er ook helemaal niets over pesterijen. Blijkbaar is dat dus gewoon toegestaan!
Béétje omgekeerde wereld als je het mij vraag! Als ik vervolgens op een nette en beleefde manier om uitleg vraag wordt ik op uiterst agressieve toon aangesproken (Luister, als jij dit en dat doet!) Ook zag ik dat een mede chatter verifieerde dat diezelfde chatter anderen ook lastig valt, ern dat de admin het bericht had aangepast. Goh... heeft deze admin soms iets te verbergen? Speelt hij soms onder hetzelfde hoedje? Wie zal het weten...

Sterke punten
Géén!

Zwakke punten
De admin voelt zich superieur en uit dat ook naar zijn gebruikers!

Bezoek Tgirl Reviews over Tgirl

3 reacties

Dit is op alle chatsites zo.

je wordt zomaar uitgelogd en als je weer wilt inloggen, dan zit het zogenaamd vol en dan moet je als VIP inloggen en betalen.
Vuile oplichters

2x melding gemaakt van grove racistische uitlatingen door 1 persoon maar word helemaal niks aan gedaan. Tgirl moedigt racisme kennelijk aan waardeloze chatbox

Bezoek Tgirl Reviews over Tgirl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tgirl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden