Tesamen.org - 2 Reviews

Last updated: 1 december 2017
Tesamen.org Logo

33.3% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Tesamen.org informatie
  2. Over Tesamen
  3. Gratis Inschrijven
  4. Tarieven lidmaatschappen
  5. Tesamen.org Reviews
  6. Schrijf ook een review over Tesamen.org

Niet tevreden over Tesamen.org? Probeer dan eens Relatieplanet Belgie.

Tesamen.org informatie

Datingsite Tesamen is een niet-commerciŽle organisatie en is anders dan de meeste datingsites van BelgiŽ. Het doel van de datingsite is om mensen een plek te geven waar zij geluk kunnen vinden, net zoals de oprichters van de organisatie. De oprichters hebben elkaar namelijk ook via een datingsite leren kennen. De datingsite is opgericht door Peter en Marijke. De oprichters hebben elkaar in 2003 leren kennen via een online datingsite. Sinds juni 2004 zijn ze gelukkig getrouwd. Peter en Marijke ondervonden echter dat er nog erg veel verbeterd kon worden in het aanbod en de werkwijze van online datingsites. Voornamelijk dan op het vlak van privacy en correcte informatie van de kandidaten.

Als je gebruik wil maken van de datingsite, dan is inschrijven vereist. Binnen slechts enkele eenvoudige stappen heb je een account aangemaakt op de datingsite. Hierna kun je vervolgens starten om met mensen te praten op datingsite Tesamen.

Tesamen.org Details

Hits: 4682

URL: http://www.tesamen.org/

CategorieŽn: Belgische Datingsites

Reviews: 2

Over Tesamen

De werkwijze van de datingsite is duidelijk en transparant. Daarnaast is de website ook erg gebruiksvriendelijk. Tesamen neemt online daten echter wel erg serieus en daarom wordt er aan alle leden gevraagd om een zeer uitgebreid dating profiel te maken. Op deze manier helpt de datingsite jou om de liefde van je leven te vinden. Hoe meer je over jezelf vertelt, des te beter kan iemand een goede indruk van jou krijgen. Wees dus niet bang om wat over jezelf te vertellen en wat fotoís aan jouw dating profiel te voegen. Tesamen richt zich vooral op de Belgische datingmarkt. Via deze datingsite is het zeker mogelijk om een serieuze en duurzame relatie te vinden. Wacht daarom niet langer en schrijf je snel in!

Gratis Inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis om deze datingsite. Alle nieuwe leden starten met het beantwoorden van enkele open vragen. Aan de hand van jouw antwoorden wordt er vervolgens een degelijk en informatief dating profiel opgesteld. Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd door de beheerders van Tesamen. Het is belangrijk en eigenlijk verplicht om een zo compleet mogelijk profiel in te vullen. Als jouw profiel niet voldoet aan de eisen (onvolledig profiel), dan zal deze simpelweg niet worden geactiveerd. Vul dus alle vragen goed in, vertel iets leuks over jezelf en voeg fotoís toe waar je vriendelijk op staat.

Met een gratis lidmaatschap heb je veel mogelijkheden op de datingsite, want het gebruik van deze datingsite is voor een groot gedeelte gratis. Zo heb je namelijk de mogelijkheid om andere leden gratis berichten te verzenden. Bij de meeste datingsite heb je geen mogelijkheid om gratis berichten te verzenden naar andere leden. Wil je echter contactgegevens uitwisselen, dan wordt er wel een vergoeding gevraagd.

Tarieven lidmaatschappen

Zoals zojuist vermeld zijn er geen kosten verbonden aan het inschrijven op deze datingsite. Tesamen is een van de meest voordelige datingsites van België. Het goedkoopste lidmaatschap kost Ä 15,66 per maand voor een periode van 12 maanden. Het is tevens mogelijk om een onbeperkt lidmaatschap af te sluiten. Voor dit lidmaatschap betaal je Ä 237,00 euro in totaal. Hierbij ontvang je extra mogelijkheden zonder tijdsbeperking. Voor een lidmaatschap van een periode van 3 maanden betaal je een bedrag van slechts Ä32,00 per maand.

De tarieven van Tesamen kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd de actuele prijzen op de datingsite.


Maak nu een gratis account aan op Tesamen.org

Tesamen.org reviews (2):

Tesamen.org - Niet gratis!!

0

Review:
Ik heb ook eens een bezoek aan deze site gebracht. Een zeemzoete bedoening met bedoeling je te misleiden. Toen ik me wou inschrijven heb ik de site even doorlopen. Tot ik de voorwaarden vond en ze begon te lezen, al snel viel me het woord tarieven op. Wanneer ik die opende zag ik dat er inderdaad tarieven waren. De gratis optie beperkte zich tot het contacteren van je keuze zonder de mogelijkheid tot gegevensuitwisseling. Als je dat wou moet er geld op de planken komen. Dus wordt je mail gescreend. Weinig privacy dus. Mijn conclusie een verkapte commerciële datingsite met bedroevend weinig leden.
Een afknapper.

Sterke punten:
Goed opgebouwd design
Alleen voor Belgen dus een zekere betrouwbaarheid

Zwakke punten:
Niet gratis!! Wil je verder contact dan moet je betalen.
Privacy bedenkelijk, mails worden gescreend op persoonlijke gegevens.

Zorba beveelt Tesamen.org NIET aan bij vrienden/bekenden

Tesamen.org - Alleen voor Belgen

1

Review:
Ik heb de website bekeken en het ziet er goed verzorgd uit. Helaas bleek na het korte overzicht van de leden, dat het alleen voor Belgen is. Als Nederlander heb je er niks in. Ik heb me dus niet ingeschreven.

Sterke punten:
Website ziet er mooi uit en veel artikels.

Zwakke punten:
Alleen voor Belgen.

Schrijf ook een review over Tesamen.org

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tesamen.org aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tesamen.org aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tesamen.org


Home Ľ Belgische Datingsites Ľ Tesamen.org