SF.dating - 250 Reviews

Last updated: 7 april 2019
SF.dating Logo

78.3% aanbevolen, 250 Reviews

  1. SF.dating informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. SF.dating Reviews
  5. Schrijf ook een review over SF.dating

Niet tevreden over SF.dating? Probeer dan eens Affairechat.

SF.dating informatie

Ook zo klaar met de rompslomp, plichten en de vlakte in je dagelijkse bestaan? Je hebt het wel prima voor elkaar je mist de spontaniteit, het vuur en de passie. Je wilt weer aandacht, spanning en avontuur ervaren. Mooie herinneringen toevoegen aan je leven. SF.dating is jouw ontdekking.

SF.dating (ook bekend als SecretFlirt) is dé online gelegenheid om contact te leggen met gelijkgestemde mannen en vrouwen die net als jij ook anoniem en discreet naar die nieuwe impuls(en) in hun leven zoeken.
SF heeft een gebruiksvriendelijke mobile en desktop website met veel handige functies. Op zowel de desktop als de mobile applicatie is een 1:1 chat beschikbaar. Schrijf je in geef je leven een opkikker en nieuwe impulsen...

SF.dating Details

Hits: 50640

URL: http://www.sf.dating/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 250

Opzeggen

Log in met je account gegevens en ga naar "Profiel". Geheel rechts zie je de menu optie "Mijn Instellingen". Klik onderin de pagina op de verwijderlink. Je wordt gewezen op de verwijderprocedure. Na akkoord gaan wordt je account in de verwijderlijst gezet voor een periode van 7 dagen waarna deze wordt verwijderd. Je hebt dus 7 dagen de tijd om op je besluit terug te komen en kunt annuleren op dezelfde pagina. Je krijgt 1 dag voor de definitieve verwijdering een herinneringsnotificatie/bevestiging.

Kosten

SecretFlirt biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Top Membership. Bij opwaardering naar Top Membership worden door SecretFlirt abbonementskosten berekend.

TopMember 1 jaar
1 x 147 euro (maandtarief 12,25)

TopMember 6 maanden
1 x 99 euro (maandtarief 16,60)

TopMember 3 maanden
1 x 68 euro (maandtarief 22,60)

TopMember 1 maand
1 x 27 euro (maandtarief 27,-)


Maak nu een gratis account aan op SF.dating

SF.dating Acties & Nieuws

  • 10 augustus 2016 Secretflirt.dating wordt SF.dating
    ”Secretflirt.dating” heet per 1 augustus “SF.dating”. Een makkelijk te onthouden domeinnaam De site (desktop én de mobile webapplicatie) blijft onverminderd bereikbaar onder de welbekende domeinnamen “secretflirt.nl” en “secretflirt.dating”. De afkorting van SecretFlirt is SF. Deze afkorting was al jarenlang in het logo opgenomen en zo werd de site ook al lang door o.a. ook de members genoemd. De Lees verder
  • 7 december 2015 SecretFlirt is vernieuwd
    SecretFflirt is per 18 november 2015 volledig vernieuwd. Er is een vernieuwde layout en interface ontworpen. De SF desktop site is geschikt voor gebruik op PC & Mac in alle voorkomende browsers én op alle mobile devices (zoals iPads en Android tablets). Nieuw zijn de systeem berichten waar je direct handige informatie vind over je account, je profiel etc. SF members die op hun Android, Windows of Lees verder
  • 15 april 2015 Nieuwe 1:1 chat functie actief op SecretFlirt.dating
    SecretFlirt.dating (SecretFlirt.nl) heeft per 5 april 2014 een compleet nieuwe chat module gelanceerd voor haar members. Members op SF kunnen nu 1:1 chat gesprekken met elkaar voeren en onderling bestanden en foto’s met elkaar delen. Voor mobile devices/ mobiel gebruik op tablet of smartphone is er een speciale WebApp chat beschikbaar waarmee members ook onderweg met elkaar kunnen chatten. Er zij Lees verder
  • 26 november 2012 SecretFlirt migreert naar nieuwe server
    Migratie naar snellere server. SecretFlirt is per woensdag 21 november 2012 verhuist naar een snellere en technische geavanceerde server. Dit was nodig vanwege toename van het aantal leden en in het bijzonder de toename van het aantal actieve leden rond de dagelijkse gebruikelijke piekuren. SecretFlirt is hierdoor op woensdag 21 november j.l - van 8.00 uur tot ca 11.00 uur - niet bereikbaar ge Lees verder
  • 17 september 2012 Nieuws over SecretFlirt
    Nieuwe startpagina Secretflirt.nl heeft een nieuwe homepage gekregen. De nieuwe pagina heeft als voordeel dat deze beter communiceert en informeert over wat je kunt verwachten. De look and feel van de nieuwe homepage is nu dynamischer, communicatiever en werkt gestroomlijnder. Met respect voor de privacy van onze members kun je (random weergegeven) sneak previews zien van actuele profielen op sec Lees verder
  • 22 maart 2012 Mobiele app voor SecretFlirt
    De mobiele webapplicatie van SecretFlirt.nl. is een feit. Gelanceerd in januari 2012 zijn nu in maart j.l de laatst -bekende- bugs eruit gehaald welke een soepel en vlekkeloos functioneren op elke iPhone of Android smartphone mogelijk moeten maken. Voor de onbekenden: Secretflirt (afgekort ?SF?) is een in populariteit toenemend datingplatform voor mensen die flirten met hoofdletters schrijven. Van Lees verder

SF.dating reviews (250):

SF.dating - Secretflirt is de 1e site waar ik echt enthousias

0

Review:
Als vrouw met een kompleet profiel hoef je voor de eerste maanden niets te betalen om Topmember te zijn, begreep ik. dat klopte ook. Dat heeft voor mij de drempel wel flink verlaagd want ik ben veel te bang dat een eventuele betaling vragen oproept op het thuisfront (thuis hebben we een gezamenlijke rekening)
Ik ben een goeduitziende vrouw met een (eigenlijk wel prima) relatie, maar o zo gek op flirten en aandacht. Internet biedt veel mogelijkheden het maar in de praktijk valt dat tegen want bij de meeste sites gaat het om platte sexdates of om sites waar veel chattende jongeren en pubers zitten die niets te melden hebben. Een flirt van een leuke verzorgde man met wat stijl en levenservaring schat ik een stuk hoger in en is feitelijk wat ik zocht. Nou ja! Aan leuke aandacht had ik geen gebrek op secretflirt. Ik heb geen enkele respectloze platte opmerking of reactie gehad. Allemaal mannen die stuk voor stuk (is mijn persoonlijke ervaring in elk geval) maatschappelijk goed functioneren en een leuk verhaal te vertellen hebben. Ik val wel op charismatische mannen met klasse die iets hebben gepresteerd, en ik heb mijn keus voor een afspraak daarop gebaseerd. Mijn profiel heb ik gepauzeerd want ik ben inmiddels voorzien! ik kom er vast nog terug

Sterke punten:
Leuke site....kleuren en indeling spreken mij aan
Redactie reageerde snel op een vraag die ik had.

Zwakke punten:
Op mijn mobiele telefoon lukte het het mij nog niet geweldig, dus moest vooral via mijn laptop) communiceren met members op de site. Een handige app voor mobiel gebruik zou handig zijn.

Angelhart1 beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Site voor spannende .....

0

Review:
Goede site, de lay out kan wat rustiger wat mij betreft.
Kunt er rustig flirten en kijken wat er van komt...
Privacy is gewaarborgd voor iedereen die er gebonden is en zoekende naar iets extra's in het leven.

Sterke punten:
privacy gewaarborgd
snelle reactie bij vragen of problemen

Zwakke punten:
niet gratis

LK4Pssion beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Afwisselend en spannend

0

Review:
SecretFlirt doet wat het zegt. Contact & flirten zonder allerlei toeters en bellen en dan ook nog zonder reclame! Goed gedaan! SF probeert geen inhoud te scheppen, maar de omstandigheden en heeft daarmee precies in mijn behoefte voorzien. De inhoud moet juist van de gebruikers komen en dat gebeurt, op een serieuze en prettige manier.

Sterke punten:
1. sober en eenvoudig
2. goede klantenservice van de redactie
3. goede en respectvolle sfeer

Zwakke punten:
1. mag wel wat groeien - maar dat komt vanzelf als de kwaliteit hoog blijft!

WhiteCrane beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Hele actieve site!

1

Review:
Maar heel even lid geweest. In een hele korte periode heel veel leuke reacties gehad. Niet één respectloze reactie gehad. De mannen zijn heel netjes en heel actief. Je hoeft niet lang te wachten op een berichtje terug. Voor mij erg overweldigend aangezien ik graag reageer op berichtjes die ik krijg. Ik was alleen maar bezig met emails te beantwoorden zonder dat ik precies wist wat ik nu eigenlijk zocht. Voor positieve aandacht moet je zeker naar secretflirt gaan.

Sterke punten:
De leden zijn heel actief. Niet lang wachten op bericht terug.
De avatars zijn erg leuk.
Gebruiksvriendelijke site.
Als vrouw ontvang je genoeg aandacht!
1e maand gratis lidmaatschap voor vrouwen.
Als niet betalend lid kun je toch een berichtje sturen.
Beschermde foto inzage.

Zwakke punten:
Soms verdwijnt een email waarin je bent aan het schrijven. Dat is erg jammer. Ik heb het opgelost door in Word te schrijven en daarna te plakken, maar het is wel jammer dat een hele lap tekst ineens weg is...

Supersexie beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Een spannende tijd

0

Review:
Als gebonden vrouw heb ik een prettige en spannende tijd op secret flirt gehad. Secret flirt is, speciaal voor vrouwen, laagdrempelig toegankelijk. De privacy, voor mij ene groot goed, is gewaarborgd.

Contacten met (gebonden) mannen komen er op een prettige manier tot stand. De uitnodigingen heb ik vervaren als respectvol en vrouwvriendelijk met een uitnodigende, spannende ondertoon. De aandacht van de mannen in alle vrijblijvendheid, daarvan heb ik op secret flirt genoten. Een kijkje in de wereld van de gebonden man is ook wat een vrouw er geboden wordt. En prettig, de gebonden man kan een leuke flirt, zonder meteen sex, zeer waarderen, zo is mij gebleken. Lang niet altijd is sex het doel van de gebonden man. Hierin was regelmatig een match.

Uit de mailcontacten is een speciaal contact uit voortgekomen, waarin we in elkaars behoeften aanvullen. Zonder sf had ik hem niet ontmoet.

Secret flirt voldoet aan een (groeiende) behoefte van gebonden mensen. De spannende tijd op de site van sf zal ik niet gauw vergeten.





Sterke punten:
- privacy waarborg
- mogelijkheid om naast de site mailcontact op te kunnen bouwen
- voldoende mailboxen
- mooie site
- goed beheer van de site

Zwakke punten:
- soms valt bij het versturen van de tekst de tekst weg........kun je opnieuw met het bericht beginnen.

Coco beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Niet verkeerd!

0

Review:
Site ziet er goed uit en vooral ook de kleuren spreken aan. Leuk is ook dat je eigen avatars kunt kiezen. Zo ziet elk profiel er in elke geval wat toegankelijker an aantrekkelijker uit ipv helemaal geen plaatje.

Maar goed Ik heb zojuist een maandabonnement gehad en ik kreeg al in de de 2e week kontakt met een leuke mevrouw. Ze is spannend en heeft humor. Gebonden en ondeugend. Net als ik. de date viel niet tegen! Als dit contact niks wordt ga ik nog wel eens terug denk ik.

Sterke punten:
Design
profielavatars.
Heb al een date na een week

Zwakke punten:
Helaas geen gratis site

Sommige dames gebruiken een profiel avatar die niet past bij wat ze echt zijn. Een meisje/vrouw van 1.70 en 70 kilo is niet dik te noemen, maar om dan een profielavatar te gebruiken waarin je het figuur van Slaudia Schiffer herkent? Weet het niet

SF.dating - Review op Secretflirt

0

Review:
Ik heb me in het begin van het jaar ingeschreven op Secretflirt. Nu moet ik zeggen dat ik puur ga voor het flirten, niet voor meer. Heb dus ook nog nooit met iemand afgesproken. Ben getrouwd en dat blijft ook zo. Maar flirten maakt je dag leuk! De aandacht, de complimentjes, ik vind het allemaal heel erg leuk. En mannen die meer van me willen, jammer, maar helaas. Had als dame meteen al veel aandacht en daar bedoel ik mee dat je als dame eigenlijk zélf niet op zoek hoeft te gaan. Direct in het begin heb ik bijvoorbeeld contact gekregen met een lieve man, die nu nog steeds mijn internetvriend is. Hij benaderde mij zó verrassend, ik was meteen verkocht. Dus heren, ben eens origineel, dat helpt! Als Topmembers hebben we elkaars e-mail adressen uitgewisseld en nu mailen we met elkaar. In al die tijd ben ik eigenlijk pas 2 tot 3 "engerds" tegengekomen, maar die kun je gewoon blokkeren.

Sterke punten:
Mooie site. De profielen van de meeste members zijn leuk. Het is goed dat hierop wordt gecontroleerd. Zo houd je de kwaliteit erin.

Zwakke punten:
Het mailverkeer is soms chaotisch. Ben je een leuk bericht aan het typen om dit vervolgens te verzenden en ben je dan al te lang ingelogd, moet je opnieuw inloggen en kun je niet zien of je bericht verzonden is. Ik zou het fijn vinden als hier iets aan gedaan kan worden. Ik heb dit nu opgelost door het bericht in Word te maken en dan te knippen en te plakken. Als je met iemand tegelijk online bent, zou het óók leuk zijn als je bijvoorbeeld naar een "private room" kunt gaan, waar het berichtenverkeer wat sneller gaat.

SF.dating - Ik was aangenaam verrast

0

Review:
Ik heb mij ook ingeschreven op secretflirt. Kreeg direkt al een gratis abonnement voor de eerste maanden. Direkt al 8 reacties. Veel gebonden mannen natuurlijk. Volgens mij meer dan 90%. Maar volgens mij ging deze site daar ook over! Tenminste, daarom schreef ik mij hier ook in.
Ik heb geen zin in single mannen op een reguliere datingsite want ik ben zelf gebonden. Die mannen snappen er niet veel van. Op zo'n site zitten ook gebonden mannen trouwens, maar alleen zeggen ze dat niet, is mijn ervaring. Eigenlijk is Secretflirt zoiets als Secondlove, maar dan wel veel mooier.
Een afspraak heb ik nog niet gemaakt. Ik ga niet voor sex trouwens, maar voor de fun. Lekker voor de fun afspreken en es wat leuks doen met een vreemde man. Ik zie wel wat er dan verder gebeurt. Spannend is het in elk geval en die aandacht ben ik erg dol op.

Sterke punten:
Erg mooie site, leuke profielen

Zwakke punten:
Zit geen chat op de site en ik kan op mijn (zeer geliefde!) iPhone langere inkomende berichten niet helemaal uitlezen! Oplossen aub. Ook op deze site zitten zwakke profielhouders met teksten als " ik zoek spanning" pfhh wat een nieuws. Skip ik direkt.

SF.dating - Mooie site maar veel gebonden heren opzoek naar ee

0

Review:
Sinds een paar dagen lid maar vind het jammer dat het vooral gebaseerd is op sexueel getinte contacten. Veel gebonden heren opzoek naar avontuur.

Sterke punten:
mooi design!

Zwakke punten:
zie review

SF.dating - Mooi design, dames zijn helaas veeleisend

0

Review:
Ik heb een profiel op deze site, en ben TopMember geworden (was een gok).
Op de site zitten aan paar honderd dames, maar de leukste dames hebben hoge eisen. Volgens mij zijn hier veel rijke of knappe kerels aan het zoeken.
Heb een date gehad met een directiesecretaresse. Was een bloedmooie meid (getrouwd) maar door de afstand (Eindhoven <-> Alkmaar is er tot nu toe geen vervolg afspraak gemaakt
Ben inmiddels aan het mailen met 2 andere dames. ! uit maastricht en 1 uit Den bosch.. Als ej wat minder hoge eisen stelt ( zoals ik zelf ook wel doe) dan kom je volgens mij een stuk sneller aan je trekken. Wordt vervolgd.

Sterke punten:
Leuke profielen, maar dames lezen graag berichten maar terugschrijven doen ze niet snel. Je krijgt keurig antwoord van de redactie als je een vraag hebt.

Zwakke punten:
Er mogen wel wat meer leden bij!
Vnd 29 euro per maand best veel. Had beter direkt een half jaar moeten doen.

Schrijf ook een review over SF.dating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou SF.dating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SF.dating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SF.dating


Home » Vreemdgaan Dating » SF.dating