SerieusFlirten - 23 Reviews

Last updated: 8 juni 2020
SerieusFlirten Logo

4.2% aanbevolen, 23 Reviews

  1. SerieusFlirten informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Tarieven
  5. Contact gegevens
  6. SerieusFlirten Reviews
  7. Schrijf ook een review over SerieusFlirten

Niet tevreden over SerieusFlirten? Probeer dan eens Lexa.

SerieusFlirten informatie

Ben je eenzaam? Heb je behoefte aan wat flirt contact? Dan moet je bij Serieus Flirten wezen. Op deze site staat, zoals de naam het al aangeeft, Serieus Flirten centraal. Ben je dus op zoek naar een leuke heer, dame om mee te flirten, dan kun je snel een account aanmaken op deze site en van start gaan met het flirten. Op deze site zijn er duizenden single mannen en vrouwen, die allen op zoek zijn naar een leuke flirt en een spannende date. Meld je dus vandaag nog kostenloos aan en begin gelijk met flirten!

Op SerieusFlirten.nl kun je namelijk snel en eenvoudig in contact komen met leuke singles uit Nederland en België. Om toegang te krijgen tot de vele singles op onze site kun je je kostenloos aanmelden op deze website, wel dien je jou account per mail te bevestigen. Maar daarna krijg je volledig toegang en kan je beginnen met flirten.

Je hebt niet alleen de mogelijkheid om te flirten met leden van de site. je kan ook echt afspreken met elkaar. Kortom, op deze site ga je zo goed als gegarandeerd op afspraakjes met leuke singles, die aan jou wensen voldoen.

SerieusFlirten Details

Hits: 1265

URL: https://serieusflirten.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 23

Doelgroep

Deze uniek datingsite is bestemd voor een ieder, die op zoek is naar een serieuze flirt. Wil je vandaag nog in contact komen met de droom prins of prinses van je leven? Wil je erop los flirten? Wil je op gegeven moment een leuke date afspreken? Meld je dan geheel gratis aan op deze site en start met daten.

Aanmelden

Het aanmaken van een account is heel eenvoudig en ook nog gratis. Het enige wat je moet doen is als eerst het online doorklik aanmeld formulier invullen. Dit kun je terugvinden op de site onder het kopje "Wordt nu Gratis lid van Serieus Flirten". Hierin kun je aangeven wat je geslacht is, waar je naar op zoek bent, wat je gebruikersnaam is, wachtwoord, e- mail adres, geboortedatum en meer. Na alle informatie verwerkt te hebben kun je klikken op Gratis aanmelden. Vervolens wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na je aanmelding bevestigd te hebben kan je direct aan de slag met het vinden van een serieuze flirter.

Tarieven

Registratie op de website is volledig gratis. Het bekijken van de profielen en foto's is ook gratis. Echter wordt er wel een kleine vergoeding in de vorm van credits gevraagd om berichten te kunnen versturen. Je kunt kiezen uit een van de onderstaande credit bundels:

Bank betalingen
Aantal berichten Prijs Prijs per bericht
10 € 10,00 € 1,00 per bericht
25 € 22,50 € 0,90 per bericht
50 € 42,50 € 0,85 per bericht
95 € 75,00 € 0,79 per bericht
275 € 200,00 € 0,72 per bericht

Paysafekaart betalingen:
Aantal berichten Prijs Prijs per bericht
10 € 10,00 € 1,00 per bericht
25 € 25,00 € 1,00 per bericht
55 € 50,00 € 0,90 per bericht
125 € 100,00 € 0,80 per bericht
266 € 200,00 € 0,75 per bericht

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice van SerieusFlirten door het online contactformulier in te vullen. Hierin kan je aangeven wat je naam is, het onderwerp en bericht. Je zou ook een e- mail kunnen sturen naar [email protected]


Maak nu een gratis account aan op SerieusFlirten

SerieusFlirten reviews (25):

SerieusFlirten - klopt meteen al niet!

0

Review:
Ik had nog geen 5 minuten mij ingeschreven en krijg ineens een hele reeks berichten met de vraag of ik echt uit Bergen kom en ze wonen allen heel dichtbij en wilde direct afspreken. Sommigen foto's herken ik van andere sites.... dus alleen foto's met dikke vette wijven lijken hier echt te zijn maar daar wil ik juist niet op ingaan. Vragen van velen zijn ook bijna indentiek en sommigen wonen in Bergen...... nou ik zie en ken heel veel mensen ook zij mij. Maar op deze foto's ken ik er dus geen enkele. Dus dat klopt ook al niet.
Dus het is letterlijk geldklopperij en fakesites. Deze moet ook direct van internet verwijderd worden ik vind dit puur fraude.

Sterke punten:
mooie site

Zwakke punten:
bedriegerij en fake en veel van de zelfde teksten.

Tristan beveelt SerieusFlirten NIET aan bij vrienden/bekenden

SerieusFlirten - Volledig nep trap hier niet in

1

Review:
Zoals al eerder geachreven is heb je 10 dates per dag om mee naar bed te gaan. Maar hoe kan met its naar bed wat niet bestaat. NIET AAN BEGINNNEN.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichting, volledig nep

Alex beveelt SerieusFlirten NIET aan bij vrienden/bekenden

SerieusFlirten - Nep zooi

2

Review:
Het is 1grote leugen nep profielen zitten alleen om geld uit je zak te kloppen.
Dit soort sites zou verboden mo weten worden

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen

Ron beveelt SerieusFlirten NIET aan bij vrienden/bekenden

SerieusFlirten - Geldklopperij!!!!

1

Review:
Ja,voor de gein hiet verzijld geraakt,nou man als je alle uitnodigingen leest die je binnenkrijgt naar aanleiding van jouw prifiel,dsn ben je de gehele dag en gedurende de gehele week aan het neuken.
De meeste dames willen je direct in bed hebben of wat gaan drinken ,en als je dan een voorstel doet dan wordt het weer direct anders
Gewoon nep ,die hele side.
Ik ben er klaar mee.

Sterke punten:
Vele lekkere dames,mooie lichamen.
Leuke sexy gesprekken soms.

Zwakke punten:
Dames zeggen vaak allemaal de zelfde woorden,dat valt op.
In het begin dacht ik nog,mss,krijgen die dames wel een deel van hun credits vergoed om al die opgewonden kereltjes zoveel mogelijk geld uit hun zak te kloppen,maar dat zal ik wel verkeerd hebben.

Bas vd l beveelt SerieusFlirten NIET aan bij vrienden/bekenden

SerieusFlirten - Nep

0

Review:
Zelfs als je geen foto plaats
Vinden ze jouw geweldig.
1 keer geprobeert met een code.
Weg 1.30 euro

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

SerieusFlirten - Oplichters

1

Review:
Slechte site ooit

Sterke punten:
Alleen maar vrouwen op de site te zetten met een bos kut haar waar de godverdomme in verdwaald. Ideaal voor mensen die moeten lijnen die durfen van schrik heel de dag niet meer te vreten

Zwakke punten:
Discriminatie

Kut sence beveelt SerieusFlirten NIET aan bij vrienden/bekenden

SerieusFlirten - Niet serieus

2

Review:
Ik denk dat iedereen dezelfde ervaringen heeft. In het begin wil de dame graag afspreken en van alles met je doen, maar na verloop van tijd heeft men geen tijd voor een afspraak. Je krijgt dan door dat het verhaal steeds wijzigt. Een man of vrouw schrijft de verhalen vanuit een bureau of thuis maar weet niet wat er eerder precies is gezegd. Zo heb ik iemand gehad, die wel op 8 verschillende plaatsen woonde. Op een dag was ze op vakantie in Tsjechië. Om negen uur was ze nog inde tent, maar ze zou naar huis rijden. 's middag om drie uur antwoordde ze weer. Ze was inmiddels thuis. Flauwekul allemaal. Het is, voor zover ik het heb meegemaakt, allemaal flauwekul. Het is geldklopperij.

Sterke punten:
Je vliegt er makkelijk in. Je denkt dat het een eerlijke site is: een serieuze site. Nee dus.

Zwakke punten:
Blijkbaar hebben velen geen enkel probleem om anderen op een oneerlijke manier geld uit de zak te kloppen. Het schuurt tegen criminaliteit aan.

Wirwar beveelt SerieusFlirten NIET aan bij vrienden/bekenden

SerieusFlirten - Geld aftroggelen

1

Review:
Het is ongelooflijk dat ze misleiden met deze pagina, er komt zeker geen afspraak uit, Alleen je geld word afgepakt, ongelofelijk dat dit mogelijk is om zo je geld te verdienen schandalig,
Ik zal er dan ook alles aan doen om me geld terug te krijgen

Sterke punten:
Geen

Dennis beveelt SerieusFlirten NIET aan bij vrienden/bekenden

SerieusFlirten - Serieusflirten leuk

2

Review:
als je ermee start moet ervan bewust zijn dat het fake profielen zijn . Het wordt zelfs ook in hun voorwaarden vermeld.
Spendeer er zeker nooit veel geld aan. €50 is max.
Zoek de profielfoto's via google image search of andere zoekmachine.
90% kans dat je de foto vind.
Speel het spel mee en je ontvangt veel lieve en geile berichtjes die je vrolijk maken.
Als je credits bijna op zijn , maak je hun fake bekend en zeg adieu.

Sterke punten:
mooie meiden
lieve berichtjes

Zwakke punten:
dikwijls een eenzijdige reply ivm sex.

Ik zou het aanbevelen enkel voor fun.

SerieusFlirten - is allemaal nep

1

Review:
in de algemene voorwaarden staat duidelijk te lezen dat de profielen fictief zijn en er geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

Is dus gewoon een fake site die mensen misleidt en hen laat betalen voor geile praatjes en doet geloven dat een date mogelijk is.

Hierbij enkele tips hoe je fake sites kan herkennen:

Hoe herken je een nep-datingsite?

Deze sites rekenen jou kosten per verstuurd bericht.
Let op of de site vermeldt dat de profielen nep kunnen zijn. Dit is een signaal dat je met zo'n nep-datingsite te maken hebt.
Na aanmelding op de site ontvang je in korte tijd heel veel reacties van 'kandidaten'.
De reacties zijn eigenlijk te mooi om waar te zijn. En de profielen vaak ook.
In het eerste contact wil de ander snel met je afspreken. Maar in de reacties daarna stelt hij of zij een ontmoeting steeds uit.
De ander stelt jou bijna altijd een vraag in zijn of haar bericht. Zo lokt hij of zij uit dat jij weer terugschrijft, en dus betaalt.
Als je vraagt om via een ander kanaal contact te hebben (bijvoorbeeld via WhatsApp, telefoon of e-mail), gaat de ander daar niet op in.
De ander wil wel met je schrijven. Maar elkaar écht ontmoeten gaat hij of zij uit de weg.

Sterke punten:
het ziet er allemaal wel professioneel uit maar als je alles grondig leest dan moet je toch wel door hebben dat het te mooi is om waar te zijn.

jan beveelt SerieusFlirten NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over SerieusFlirten

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou SerieusFlirten aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SerieusFlirten aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SerieusFlirten


Home » Algemene Datingsites » SerieusFlirten