Geldklopperij

Dit jaar zo'n 100 Euro aan credits uitgegeven, zonder ook maar één sexdate te hebben gescoord. En dat terwijl ik dagelijks meer dan 50 bloedgeile berichten van vrouwen kreeg. Met sommige vrouwen wel bloedgeile chats gehad, maar kreeg meer en meer het gevoel dat ik aan het lijntje gehouden werd. Als ik vroeg om af te spreken, kreeg ik gewoon geen reactie.
Ik woon in Limburg en werk in Rotterdam, dus ik had twee profielen. En op beide kreeg ik berichten van dezelfde vrouwen die (hoe toevallig) de ene keer in Limburg om de hoek woonden, en in het tweede bericht in Rotterdam.
Deze site is de grootste bullshit. Niet intrappen, tenzij je alleen een geil gesprek wilt.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Nepprofielen

Bezoek SerieusFlirten Reviews over SerieusFlirten

2 reacties

Alle seksdatingsites zijn nep. Ze hebben fictieve profielen waarmee geen afspraken mogelijk zijn. Alleen advertentie websites van prostituees zijn echt. Je chat met chatoperators en niet met de mooie dame. Het doel van de nepdatingsites is credits opmaken.

second love is echt niet nep, maar wel duidelijk en je zult als man echt wat moeten bieden. Dat kan voor sommige vrouwen een goed lijf en enorm ding zijn, voor de meeste vooral wat humor, intelligentie en betrokkenheid. Ga er maar aan staan.. sommige mannen kunnnen dat

Bezoek SerieusFlirten Reviews over SerieusFlirten

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SerieusFlirten
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden