Sense Dating - 40 Reviews

Sense Dating: rated 3.5 stars based on 40 reviews
Last updated: 17 augustus 2014
Sense Dating Logo

65% aanbevolen, 40 Reviews

  1. Sense Dating informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Sense Dating Reviews
  5. Schrijf ook een review over Sense Dating

Sense Dating informatie

Op zoek naar een leuke date, een goede vriendschap of serieuze relatie? Of zoek je iemand voor bijvoorbeeld een concert of tennistoernooi? Sense helpt je daarbij. Wij bieden onze leden een plezierige, veilige en betrouwbare omgeving om elkaar beter te leren kennen. Sense Dating maakt gebruik van een integer en up-to-date ledenbestand. Leden die hun lidmaatschap niet wensen voor te zetten worden onmiddellijk uit het zoekbestand verwijderd.

Sense Dating beschikt over een columniste, een nieuwsrubriek met publicaties in relatie tot dating, liefde en geluk. Daarbij hebben we een rubriek vol handige uitgaanstips. Onze datingcoach helpt leden die moeite hebben om een succesvol contact te leggen. Er zijn verschillende coachingmogelijkheden waaronder gratis online coaching. Om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen is een team van specialisten dat de site meerdere keren per dag controleert op onregelmatigheden. Sense Dating is ook te zien middels een versie voor tablet en mobiele telefoon.

ZOMERACTIE: gratis inschrijven en 1 jaar lang full membership voor maar € 2,50 per maand (i.p.v. € 6,25 ) Deze actie loop pas af aan het einde van deze zomer!

Meld je snel aan en laat je dromen uitkomen.


Deze website is niet meer actief!

Sense Dating Details

Hits: 12516

URL: http://www.sensedating.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 40

Opzeggen

Wie zijn lidmaatschap van Sense Dating opzeggen wil, gaat naar het menu links en klikt op Instellingen. Vervolgens kom je in een scherm waarin je je Sense Dating gegevens wijzigen kunt. Onderaan deze pagina bevindt zich de knop voor Sense Dating uitschrijven, waarmee je je Sense Dating Lidmaatschap beëindigen kunt. Het opzeggen Sense Dating kan na het lezen van de melding dat je je profiel binnen 6 maanden na het uitschrijven van Sense Dating nog opnieuw kunt activeren.

Kosten

Sense Dating heeft de mogelijkheid tot gratis inschrijven. Dit om je kennis te laten maken met de site. Voor 1 jaar full member lidmaatschap betaal je nu maar € 30,-. Kijk voor de overige tarieven op de site van Sense Dating.


Maak nu een gratis account aan op Sense Dating

Sense Dating Acties & Nieuws

  • 25 juni 2014 Sense Dating: zomer actie
    De zomer is begonnen en wat is niet fijner om als single deze periode samen te beleven met een leuke partner! Vandaar deze super zomeractie: gratis inschrijven en 1 jaar lang full membership voor maar € 2,50 per maand (i.p.v. € 6,25 ) Deze actie loop pas af aan het einde van deze zomer! Meld je nu aan en laat je dromen uitkomen. Lees verder
  • 6 april 2014 Sense Dating: lente actie 1 jaar full member voor € 30
    De lente is begonnen en wat is niet fijner om dit samen te beleven met een leuke partner! Vandaar deze super lente actie: 1 jaar lang full membership voor maar € 30,- Actie loopt tot 21 juni a.s. Meld je nu aan en laat je dromen uitkomen. "Sense Dating beschikt over een columniste, een nieuwsrubriek met publicaties in relatie tot dating, liefde en geluk. Daarbij hebben we een rubriek vol handig Lees verder
  • 22 december 2013 Sense Dating: Winteractie 1 jaar full member voor € 30
    De winter is begonnen en wat is niet fijner om als single deze koude dagen samen te beleven met een leuke partner! Vandaar deze super winteractie: 1 jaar lang full membership voor maar € 30. De dating actie loopt tot 21 maart a.s. Meld je snel aan en laat je dromen uitkomen. "Sense Dating is meer dan online daten We beschikken over een columniste, een nieuwsrubriek met publicaties over dating, Lees verder
  • 23 september 2013 Sense Dating: Herfstactie 1 jaar full member voor € 30
    De herfst is begonnen en wat is niet fijner om dit samen te beleven met een leuke partner! Vandaar deze super herfstactie: 1 jaar lang full membership voor maar € 30. Actie loopt tot 21 december a.s. Meld je nu aan en laat je dromen uitkomen. "Sense Dating beschikt over een columniste, een nieuwsrubriek met publicaties in relatie tot dating, liefde en geluk. Daarbij hebben we een rubriek vol ha Lees verder
  • 29 juni 2013 Sense Dating: ZOTTE ZOMERACTIE 1 jaar lidmaatschap € 30,-
    Om de zomer in te luiden heeft Sense Dating een spetterende actie. Deze hele zomer een jaar lidmaatschap voor maar € 30,-. Lekker onbeperkt berichten versturen, nieuwsartikelen, columniste, uitgaanstips en gratis datingcoach. Actie loopt tot 21 september 2013 Sense Dating is een no-nonsens contactbemiddelingsbureau die zich onderscheidt in kwaliteit en services Lees verder
  • 9 mei 2013 Sense Dating: Wetenschappelijk onderzoek waar vrouwen voor vallen.

    Een need-to-know onderwerp voor mannelijke singles die daten op datingsites. Hoe fijn zou het zijn om enig inzicht te krijgen waar vrouwen voor vallen, want je kansen op een date te vergroten is willen we allemaal. Vaak geven datingsites daar al zicht op. Bij het scannen van de profielen van vrouwen op datingsites krijg je al een aardige indicatie waar zij voor v Lees verder

  • 3 april 2013 Sense Dating: Maak daten makkelijk. Volg je intuïtie!

    Keuzes maken in het leven is niet altijd even makkelijk. Wie herkent dat niet. Het lijkt zelfs steeds moeilijker te worden naar mate de keuze een belangrijke impact gaat krijgen in ons leven. Waar laat ik mij bij mijn keuze door leiden; door mijn gevoel of verstand? Recent wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat men bij een intuïtieve keu Lees verder

  • 18 februari 2013 Sense dating: wetenschappelijk onderzoek voordelen online daten

    Sense Dating: wetenschappelijk onderzoek wijst op voordelen online daten Datingsites beweren vaak dat zij het beste platform bieden om mensen die op zoek naar een partner zijn bij elkaar te brengen. Een recent Amerikaans onderzoek wijst uit dat online daten belangrijke voordelen heeft ten aanzien van het conventioneel daten. In dit onderzoek ging Lees verder

  • 14 januari 2013 Sense Dating: vergroot je kansen bij de voorselectie bij online dating

    Een goed begin is het halve werk. Deze uitdrukking is zeker van toepassing bij het online daten. Een goede beeldvorming bij de voorselectie vergroot je kansen aanzienlijk. Enthousiasme en een positieve uitstraling zijn daarbij de succesfactoren. Beeldvorming ontstaat in enkele seconden en is in de regel moeilijk om te buigen. Dit geldt Lees verder

  • 30 mei 2012 Sense Dating: Online datingconcept zorgt voor hoge slagingskans

    Sense Dating lanceert haar nieuwe datingsite. Sense Dating gelooft dat een eerlijke presentatie van jezelf, een goed gesprek en zich verbonden voelen dé bouwstenen zijn voor een goede match. Dit zijn de hoofdelementen die er voor zorgen dat de kans op het vinden van een date, partner of vriendschap aanzienlijk wordt vergroot. Bouwstenen Lees verder

Sense Dating reviews (40):

Sense Dating - Positieve reviews hier? Dat zijn dan fakers!

1

Review:
Even gekeken wat deze HOOG beoordeelde site te bieden heeft. 25km rondom mijn postcode gezocht. Slechts EEN (!!!) 'zoekhit' (vrouw, 40-55j) die recent ingelogd had (alle overige hits hadden al meer dan een jaar niet ingelogd).

En dat toch een super goede beoordeling hier? Dat MOETEN dan mensen van sense-dating zelf zijn, die valse reviews invullen. Bah, wat een verschrikkelijke neppers!

Sterke punten:
Zoeken in straal rondom postcode. Maar ja, helaas geen actief lid te vinden...

Zwakke punten:
Absolute nepsite. Zelfs deze dating sites vergelijk site wordt door valse reviewers van sense-dating genept. Nepper dan nep dus.

Peer beveelt Sense Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Sense Dating - Dates

0

Review:
Heerlijke site dit zeg, binnen een dag had ik al een date, dit is echt een aanrader!

Sterke punten:
snel een date

Zwakke punten:
niks

Johan beveelt Sense Dating aan bij vrienden/bekenden

Sense Dating - Mooie en klantvriendelijke datingsite

0

Review:
Het is een mooie, klantvriendelijke site. Ze zijn niet duur. Ben niet heel erg thuis op dit soort sites, maar werd snel en goed geholpen door hun helpdesk. Leuke uitgaanstips (niet duur en in sommige gevallen zelfs gratis).

Sterke punten:
Mooie lay-out, klantvriendelijk, betrouwbaar, niet duur.

Zwakke punten:
Niet ontdekt.

Elaine beveelt Sense Dating aan bij vrienden/bekenden

Sense Dating - Waardeloos!!!! Niet doen!

4

Review:
Wat een waardeloze site!! Hoe kun je hier nou "succesverhalen" krijgen?? Er zit geen hond. In heel Gelderland zijn slechts 20 leden en daarvan zijn er 18 al langer dan een maand niet online geweest. 90% Is zelfs in 2012 voor het laatst online geweest!

Sterke punten:
Sterke punten bestaan hier echt niet!!

Zwakke punten:
Alles, maar dan ook alles is zwak aan deze site!

Vissenvrou beveelt Sense Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Sense Dating - Prettig

0

Review:
Goed, ik ben een echte Hollander. Dus ik wilde niet teveel betalen voor ene datingsite. Het lijkt allemaal zo onpersoonlijk en afstandelijk. Eerder stond ik op echte gratis sites. Maar ja... Je krijgt toch veelal waar je voor betaald. In het geval van de gratis sites: niks dus.
Ook stond ik op grote, bekende betaalde sites. Een goed ruim ingevuld profiel, maar weinig reacties.
Het meest vervelende daaraan vond ik de dagelijkse reclamemails.
Toen kwam ik bij Sense. Makkelijk in te vullen, duidelijke profielen, eenvoudige zoekfunctie en hoe heerlijk: geen dagelijkse mails over upgraden naar een duurder lidmaatschap.
Goed, bij Sense zitten geen honderden vrouwen (mijn doelgroep). Ze zijn nog relatief onbekend. Maar wat ze doen, doen ze goed.
Ook vond ik hier (een verademing) geen nepprofielen. Ik kreeg geen berichtjes van vrouwen uit vreemde landen die bij het zien van mijn foto spontaan verliefd op mij werden en mij graag wilden ontmoeten.
Je kunt een persoon ook gewoon onbeperkt berichtjes sturen. En je krijgt er ook terug zonder dat je er voor moet betalen om ze te lezen omdat alleen de eerste gratis zou zijn of je slechts een deel van het ontvangen bericht kunt lezen.

Is er iets mis, dan stuur je een mail en je krijgt ook gewoon antwoord. Hoeveel eenvoudiger kan het zijn?
Toen ik eerder bij een andere site mijn abonnement beëindigde, werd ik nog tijden lang (nu soms nog) belaagd met mails om toch te verlengen. Bij Sense zette ik mezelf op non actief en wat blijkt: Ik sta ook gewoon op non actief.
Het kan zo eenvoudig zijn en dat hebben ze bij Sense heel goed begrepen!

Dat er veel verhalen gaan over rare reacties (of helemaal geen) van ingeschreven personen kun je niet aan Sense wijten. Dat zal vooral een sociale issue zijn. Die heb ik (op andere sites) ook gehad. Ik had een duidelijk ruim ingevuld profiel. Kreeg ik het verwijt van een vrouw dat mijn profiel wel erg uitgebreid was ingevuld. Het is ook nooit goed ...

In ieder geval. Ik behoor tot de gelukkigen die bij Sense zijn prinses heeft gevonden. Mocht het in de toekomst - en ik hoop het niet - toch misgaan, dan zal ik de weg naar Sense zeker weer weten te vinden!

Sterke punten:
Geen nepprofielen, eerlijke datingsite, korte lijntjes (snelle reacties op mails/vragen), faire prijs, gebruiksvriendelijke site

Zwakke punten:
In alle eerlijkheid kan ik zo niets bedenken. Nee, ik werk niet voor Sense!

illya beveelt Sense Dating aan bij vrienden/bekenden

Sense Dating - Verrassende Site!

1

Review:
Hele mooie,duidelijke en eerlijke datingsite.
Handige datingcoach en leuke mannen ;)

De profielen zijn bijna altijd volledig ingevuld. Dat is erg fijn.
Op die manier kan je gemakkelijk een zoekopdracht doen en een match vinden.

Bij het inloggen was er wat verkeerd gegaan en ik werd gelijk geholpen door vriendelijke mensen. Bedankt daarvoor!

Sterke punten:
Mooi, duidelijke en een eerlijke datingsite.

Zwakke punten:
Geen!

Evelien beveelt Sense Dating aan bij vrienden/bekenden

Sense Dating - algemeen

2

Review:
Zoals op elke dating site is 99 % van de vrouwen alleen aandachtsgeil en wil alleen mannen zoals George Clooney en zeker niet minder. De kunst is om die ene 1% te vinden die gewoon een leuke lieve lekkere man wil

erik beveelt Sense Dating aan bij vrienden/bekenden

Sense Dating - Niet anders dan andere datingsites

0

Review:
Op deze site heb ik mij ingeschreven omdat het gratis voor mij was omdat ik uit een provincie kom die ze graag willen 'promoten'. Erg aardig dus, want normaal betaal je 80 euro per jaar!

Ik ben nu enkele weken lid, en tot nu toe valt het mij best tegen. Het gaat tot nu toe hetzelfde als bij Lexa, je stuurt je blauw aan berichtjes, en krijgt nul komma 1 reactie. En die reactie is vaak ook nog een 'afwijzing'.

Misschien dat het in de toekomst aantrekt, dat weet ik niet omdat mijn glazen bol in de reparatie zit, maar op dit moment zou ik het zeker niet aanraden.

Sterke punten:
Gratis (voor mij dan)
Datingcoach die je vragen kunt stellen (anoniem)

Zwakke punten:
Te veel vrouwen en te weinig mannen
Zo goed als geen reacties op verstuurde berichtjes
Te veel informatie op een pagina
Weinig extra mogelijkheden

Jurjen beveelt Sense Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Sense Dating - waardeloze site

0

Review:
hou toch op deze site heeft als hele grote zwakke punt dat er heel erg weinig leden actief zijn recent en lid zijn!

en de site heeft een slechte opmaak

jer beveelt Sense Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Sense Dating - Vernieuwend

0

Review:
Sinds een paar weken aangemeld bij Sense Dating.

Ik vind de site mooi, overzichtelijk en rustig. Bij het aanmelden had ik wat problemen met het toevoegen van mijn foto. Even een mailtje gestuurd en er reageerde meteen iemand die me geholpen heeft om dit op te lossen. Heel vriendelijke mensen.

Ook de facebook site van Sense geliked en 2 gratis bioscoopbonnen gewonnen. Nu alleen nog iemand vinden die mee wil, maar dat wordt geen probleem.

Wat ik ook fijn vind aan Sense Dating zijn de vele zoekcriteria die je kan gebruiken. Daardoor krijg je ook echt matches die aan jouw wensen voldoen.

Gewoon een fijne site in gebruikt.

Sterke punten:
overzichtelijk, rustig, uitgebreide mogelijkheid bij zoekcriteria

Zwakke punten:
tot nu toe nog niet gevonden

Marit beveelt Sense Dating aan bij vrienden/bekenden


Home » Algemene Datingsites » Sense Dating