Reviews van deze auteur

iets beter dan de rest

Review over Knuz

Knuz is gratis, maar toch niet helemaal. Na een tijdje sta je ' laag' en wordt je niet zo snel meer gevonden. Door een tel nr te bellen , kost geloof ik ? 1.25 kom je weer bovenaan. dat heb ik een paar keer gedaan want dat werk inderdaad.
Nadeel: zoals met alle sites, mannen moeten er hard aan werken en krijgen weinig reacties terug
Voordeel: Geen nep profielen kunnen vinden
Voordeel: (bijna) Geen arrogante bitches
Voordeel: Paar hele leuke dates gehad, waar van eentje ik echt helemaal hoteldebotel was, helaas was het niet voldoende wederzijds

Sterke punten
geen fake profielen
bijna gratis

Zwakke punten
af en toe is de site traag of ligt er uit

reacties:

Review: Wel veel knappere vrouwen in Polen

Klopt wel wat je schrijft. In Mexico hetzelfde verhaal. En succesvolle dates gehad daar ook.

Review: Wat mensen snappen Tinder niet

Wat ik wel ‘weet’ uit ervaring is dat vrouwen met de meeste ‘likes’ het eerst getoond worden. Na een stuk of 10 aantrekkelijke dames verschijnen steeds lelijkere vrouwen.
Andersom geldt voor de man dat als hij weinig likes krijgt hij dus steeds lager komt te staan en dus veel later pas getoond wordt. Jezelf dan afmelden en met een nieuw profiel weer aanmelden helpt om weer eerder getoond te worden.

Review: Betaal niet om je likes te zie

Ik heb geen last van buitenlandse golddiggers. Af en toe heb ik zelfs een date. Helaas… als een aantrekkelijke vrouw nog single is, dan is daar wat mee is mijn ervaring. En zonder in details te treden: dermate ernstig dat ze geen relatie materiaal is.