Reviews van deze auteur

iets beter dan de rest

Review over Knuz

Knuz is gratis, maar toch niet helemaal. Na een tijdje sta je ' laag' en wordt je niet zo snel meer gevonden. Door een tel nr te bellen , kost geloof ik ? 1.25 kom je weer bovenaan. dat heb ik een paar keer gedaan want dat werk inderdaad.
Nadeel: zoals met alle sites, mannen moeten er hard aan werken en krijgen weinig reacties terug
Voordeel: Geen nep profielen kunnen vinden
Voordeel: (bijna) Geen arrogante bitches
Voordeel: Paar hele leuke dates gehad, waar van eentje ik echt helemaal hoteldebotel was, helaas was het niet voldoende wederzijds

Sterke punten
geen fake profielen
bijna gratis

Zwakke punten
af en toe is de site traag of ligt er uit

reacties:

Review: Wel veel knappere vrouwen in Polen

Klopt wel wat je schrijft. In Mexico hetzelfde verhaal. En succesvolle dates gehad daar ook.

Review: Wat mensen snappen Tinder niet

Wat ik wel ‘weet’ uit ervaring is dat vrouwen met de meeste ‘likes’ het eerst getoond worden. Na een stuk of 10 aantrekkelijke dames verschijnen steeds lelijkere vrouwen.
Andersom geldt voor de man dat als hij weinig likes krijgt hij dus steeds lager komt te staan en dus veel later pas getoond wordt. Jezelf dan afmelden en met een nieuw profiel weer aanmelden helpt om weer eerder getoond te worden.

Review: Betaal niet om je likes te zie

Ik heb geen last van buitenlandse golddiggers. Af en toe heb ik zelfs een date. Helaas… als een aantrekkelijke vrouw nog single is, dan is daar wat mee is mijn ervaring. En zonder in details te treden: dermate ernstig dat ze geen relatie materiaal is.

Review: Frans en Mark

Anne vind deze mannen zeuren. En terecht van haar standpunt gezien. Het probleem is dat vrouwen een lethargische houding aannemen. Dat kunnen ze ook, want ze krijgen sowieso ± 30 mails per dag. De mannen schrijven zich suf en krijgen nauwelijks reacties. Resultaat: een 'arrogante' houding van de vrouwen, ze kunnen immers kiezen, en 'gefrustreerde' mannen, ze krijgen nauwelijks reacties. Groetjes van een ervaringsdeskundige.

Review: Frans en Mark

Beste Anne, ik heb dat van meerdere vrouwen vernomen dat ze tientallen, en hele knappe dames zelf meer dan 100 mails per dag krijgen. Dat zijn wel vrouwen van in de 40, dat zal ook van invloed zijn denk ik.

Review: Zwaar teleurgesteld

Johan: ik zou deze review zelf geschreven kunnen hebben ! Je moet indd oppassen om geen 'hekel' aan vrouwen te krijgen. Gelukkig zijn er in het 'echte' leven wel leuke vrouwen, maar de digitale datingvrouw is -een enkele uitzondering daargelaten- ... ja wat is het juiste woord? Een gruwel?

Review: Leuke site

Eigenlijk ben ik het gewoon helemaal eens met Kees. Dezelfde ervaringen echter nog geen relatie :-( Leuke chats, leuke vrouwen, nog geen arrogante bitches e/o nepprofielen tegen gekomen waar andere sites vol mee staan. Enige nadeel is dat sommige matches niet kloppen in die zin dat ze gewoon veel te ver weg wonen. En dames svp geen foto's van 10 jaar geleden plaatsen.. Dat leidt slechts tot teleurstelling.

Review: Foto Matching

Ook hier: Fotomatch en paar keer ben ik door haar bekeken. Dus ik schrijf haar aan. Geen reactie.. Sterekr nog, vrouw stuurt mij interesse berichtje, ik schrijf haar aan, antwoord, weer schrijven.. geen antwoord meer en later werd ik zelfs geblokkeerd. Vreemde vrouwen .. maar dat lees je wel meer als je de reviews doorneemt.