Prettig

Goed, ik ben een echte Hollander. Dus ik wilde niet teveel betalen voor ene datingsite. Het lijkt allemaal zo onpersoonlijk en afstandelijk. Eerder stond ik op echte gratis sites. Maar ja... Je krijgt toch veelal waar je voor betaald. In het geval van de gratis sites: niks dus.
Ook stond ik op grote, bekende betaalde sites. Een goed ruim ingevuld profiel, maar weinig reacties.
Het meest vervelende daaraan vond ik de dagelijkse reclamemails.
Toen kwam ik bij Sense. Makkelijk in te vullen, duidelijke profielen, eenvoudige zoekfunctie en hoe heerlijk: geen dagelijkse mails over upgraden naar een duurder lidmaatschap.
Goed, bij Sense zitten geen honderden vrouwen (mijn doelgroep). Ze zijn nog relatief onbekend. Maar wat ze doen, doen ze goed.
Ook vond ik hier (een verademing) geen nepprofielen. Ik kreeg geen berichtjes van vrouwen uit vreemde landen die bij het zien van mijn foto spontaan verliefd op mij werden en mij graag wilden ontmoeten.
Je kunt een persoon ook gewoon onbeperkt berichtjes sturen. En je krijgt er ook terug zonder dat je er voor moet betalen om ze te lezen omdat alleen de eerste gratis zou zijn of je slechts een deel van het ontvangen bericht kunt lezen.

Is er iets mis, dan stuur je een mail en je krijgt ook gewoon antwoord. Hoeveel eenvoudiger kan het zijn?
Toen ik eerder bij een andere site mijn abonnement beëindigde, werd ik nog tijden lang (nu soms nog) belaagd met mails om toch te verlengen. Bij Sense zette ik mezelf op non actief en wat blijkt: Ik sta ook gewoon op non actief.
Het kan zo eenvoudig zijn en dat hebben ze bij Sense heel goed begrepen!

Dat er veel verhalen gaan over rare reacties (of helemaal geen) van ingeschreven personen kun je niet aan Sense wijten. Dat zal vooral een sociale issue zijn. Die heb ik (op andere sites) ook gehad. Ik had een duidelijk ruim ingevuld profiel. Kreeg ik het verwijt van een vrouw dat mijn profiel wel erg uitgebreid was ingevuld. Het is ook nooit goed :)...

In ieder geval. Ik behoor tot de gelukkigen die bij Sense zijn prinses heeft gevonden. Mocht het in de toekomst - en ik hoop het niet - toch misgaan, dan zal ik de weg naar Sense zeker weer weten te vinden!

Sterke punten
Geen nepprofielen, eerlijke datingsite, korte lijntjes (snelle reacties op mails/vragen), faire prijs, gebruiksvriendelijke site

Zwakke punten
In alle eerlijkheid kan ik zo niets bedenken. Nee, ik werk niet voor Sense!

Bezoek Sense Dating Reviews over Sense Dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Sense Dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden