PolyAmoryWorld - 13 Reviews

Last updated: 23 februari 2017
PolyAmoryWorld Logo

81.3% aanbevolen, 13 Reviews

  1. PolyAmoryWorld informatie
  2. PolyAmoryWorld Reviews
  3. Schrijf ook een review over PolyAmoryWorld

Niet tevreden over PolyAmoryWorld? Probeer dan eens RunnersDate.

PolyAmoryWorld informatie

PolyAmoryWorld is ontstaan vanuit een idealisme en de integere behoefte om een origineel dating-platform te bieden op het internet voor mensen zoals wij die Polyamoreus in het leven staan.

Mensen die zich op een datingsite profileren hebben vaak langere tijd nodig om elkaar te vinden. Polyamorie is tenslotte geen keuze voor een maand maar voor het leven! Met dit standpunt hanteert PolyAmoryWorld totaal andere maatstaven voor haar members. We zijn hierin origineel en uniek! Zolang een member aan de voorwaarden voldoet blijft het membership gewoon geldig!

PAW prefereert juist geen datingsite te zijn die bol staat van loze en/of lege profielen of uit is op snelle groei! Zo zijn al onze members verplicht gesteld d.m.v. een persoonlijke foto zich zichtbaar (herkenbaar) te profileren tenzij men (tegen betaling) absoluut niet herkenbaar wenst te zijn. Ook aan de inhoud van de profielen worden kwalitatieve en consequente voorwaarden gesteld! We creŽerden hiermee een omgeving met een zo open en transparant mogelijke cultuur waarin members elkaar (h)erkennen en respecteren. Wil jij ook ervaringen delen met gelijkgestemden of je aanvullende liefde vinden?

Word ook deel van onze cummunity en schrijf je gratis in!

Deze website is niet meer actief!

PolyAmoryWorld Details

Hits: 4663

URL: http://www.polyamoryworld.com/nl

CategorieŽn: Gespecialiseerde Dating

Reviews: 13


Maak nu een gratis account aan op PolyAmoryWorld

PolyAmoryWorld reviews (13):

PolyAmoryWorld - niet doen

0

Review:
afschuwelijk. geen enkel real tegen gekomen. Als je je geld kwijt wil zijn hier moet je zijn

Sterke punten:
systeem werkt vlot

Zwakke punten:
fake

chris beveelt PolyAmoryWorld NIET aan bij vrienden/bekenden

PolyAmoryWorld - Gewoon eerlijk

0

Review:
Polyamoryworld is wat mij betreft een oase van rust in het datingaanbod.

Naast de vele hijgerige datingsites en sites die vooral bedoeld zijn om een, soms zonder te daadwerkelijk te leveren, zo hoog mogelijke financiële omzet te halen. Niets mis met ondernemen en geld verdienen maar graag wel eerlijk.

Polyamoryworld is beschaafd en niet opdringerig. De beheerders/eigenaars gaan zorgvuldig om met de content en de deelnemers.

Sterke punten:
Gericht op een heel specifieke doelgroep, namelijk de mensen die polyamoreus in het leven staan. Daarmee is er een zekere scheiding in de aanmeldingen en dat komt de waarde van de site ten goede.

Al komt er nu en dan, natuurlijk, ook wel eens een inschrijving voorbij die op een andere site beter op zijn (!) plaats zou zijn. Voor zover mogelijk handelen de beheerders hier adequaat op.

Kortom, een redelijk 'zuiver' aanbod van gelijkgestemden.

Zwakke punten:
Nog in de groei en daarmee is het aantal inschrijvingen nog relatief beperkt. Gelukkig wel in de groei dus op weg naar groter en nog interessanter.

passionate beveelt PolyAmoryWorld aan bij vrienden/bekenden

PolyAmoryWorld - Klein maar fijn.

0

Review:
Een site die niet commercieel is,waar de leden een duidelijke mening hebben over onze samenleving en hoe zij zichzelf daar in zien. Erover denken of praktiseren om een afwijkend relatie niveau te hebben. En dat op een open en eerlijke manier.
De trendsetters voor de toekomst.? Als er bij meer mensen deze overtuiging groeit,
ziet de wereld er wellicht wat beter en verliefder uit.

Sterke punten:
Gratis en eerlijk.

Zwakke punten:
Nog wat onbekend

ben beveelt PolyAmoryWorld aan bij vrienden/bekenden

PolyAmoryWorld - overzichtelijke site

0

Review:
Wat ik zo fijn vind aan deze site is het overzichtelijke geheel, duidelijke buttons, duidelijke indeling. Geen "onzin"-dingen zoals zoekprofielen of lovematches. Jeetje, wij zijn allemaal volwassen mensen en kunnen dat best wel met elkaar uitmaken, daar hebben we geen standaard-antwoordjes voor nodig, toch?

Fijn ook dat er geen reclameblokken zijn, en dat er geen exorbitante bedragen worden gevraagd voor full-membership, zoals op andere datingsites. De lokkertjes van andere sites gaan hier niet op; deze site is eerlijk in wat zij biedt.

Ook de behulpzaamheid van het PAW-team ervaar ik als erg prettig. Ik heb het idee dat ik gehoord word en dat zij op een discrete manier proberen hulp te bieden waar nodig.

Een minpuntje vind ik, en dit heb ik ook al gecommuniceerd, de niet al te strenge controle op foto's. Ik vind het prettig om in het full-membergedeelte een duidelijke foto van iemand te kunnen zien. Dit voelt voor mij in elk geval een stuk "veiliger". Het lijkt toch of iemand die zichzelf verbergt, iets anders te verbergen heeft dan zichzelf.

Jammer is het, dat er niet zoveel leden zijn, waardoor het hier vaak wat rustig is.

Wat ik ook een beetje mis is een discussieforumpje (maar misschien heb ik dat nog niet ontdekt). Vaak leer je mensen ook een beetje kennen door de meningen die zij geven op algemene stellingen. Misschien wordt dan de drempel om iemand daadwerkelijk aan te schrijven wat kleiner.

Sterke punten:
overzichtelijkheid
geen reklameblokken
hulpvaardigheid team

Zwakke punten:
(niet echt zwak, maar mis ik) geen openbaar discussieplatform
zwakke controle op foto's c.q. inschrijvingen.

Ans beveelt PolyAmoryWorld aan bij vrienden/bekenden

PolyAmoryWorld - Functioneel

0

Review:
PAW heeft voor mij een duidelijke functionele waarde.

Via deze site kan je goed in contact komen met mensen die ieder op hun eigen manier een link hebben of willen hebben met polyamorie. Via profiel en foto kan je snel een beeld maken over iemand. Dan heb je de mogelijkheid via berichten of chat om verder contact te maken.
Inmiddels heb ik dan ook wel een aantal leuke gesprekken gevoerd.

Persoonlijk vind ik de kleurcombi zwart / rood erg mooi en zou van mij verder doorgevoerd mogen worden. Dan nog een iets rustigere opmaak en het maakt nog overzichtelijker.

De site blijft in ontwikkeling en er wordt ook een beroep gedaan op haar 'leden'.
Er wordt meegedacht en aan gewerkt. Grote voordeel vind ik de snelle feedback bij opmerkingen, ideeën, of vragen, en de inmiddels werkende chatfunctie.

Sterke punten:
*Functioneel
*Ontwikkeling
*Meedenken
*Chatfunctie

Zwakke punten:
*Soms wat te rustig
*Kan wat overzichtelijker qua opmaak

Birgit beveelt PolyAmoryWorld aan bij vrienden/bekenden

PolyAmoryWorld - kleine community

0

Review:
PAW is een jonge en (nog) kleine community. De sitebeheerders zijn dit duidelijk uit idealisme gestart en vragen regelmatig om feedback die ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Gratis voor leden die PA serieus nemen. Ik heb er enkele leuke contacten opgedaan, meeste mensen zijn open en in voor een praatje. De nogal directe (video)chat wordt weinig gebruikt daarentegen.

Sterke punten:
betrokken, kleinschalig en overzichtelijk, vriendelijk van toon, integer met je gegevens

Zwakke punten:
uiterlijk is niet erg aansprekend of uitnodigend, technisch is er nog wel wat te verbeteren maar er wordt dan ook erg veel aan gewerkt heb ik het idee.

andalucia beveelt PolyAmoryWorld aan bij vrienden/bekenden

PolyAmoryWorld - Zuiver en goed

0

Review:
De beste datingsite waar ik als polyamoreuze man op ben geweest, gericht op mensen die bewust kiezen voor deze levenswijze zonder dat er veel ruimte is voor onzuiverheid hierin. Integer, zacht en open, met liefde opgezet en gerund door een aanspreekbare webmaster, serieus waar het moet zijn, licht en luchtig waar het kan. Ik hoop echt dat deze website meer bekendheid gaat krijgen, goed ook dat het gratis kan en is.

Enne: ik heb er ondertussen iemand gevonden die mij van kruin tot kleine teen ont- en beroerd. En dat is nog wel het mooiste van deze website, dat hij werkt!

Sterke punten:
Integer, zacht en open. Laagdrempelig. Gericht op mensen die weten waar zij mee bezig zijn

Zwakke punten:
De site moet nog groeien en bevat nog hier en daar technische verbeterpunten.

Lentevuur beveelt PolyAmoryWorld aan bij vrienden/bekenden

PolyAmoryWorld - Verfrissende site

0

Review:
Sinds kort member van deze site na al jaren aan het polyamorie forum deel te hebben genomen.
Integere site voor ruimdenkende mensen die monogamie niet als vanzelfsprekende (door cultuur bepaalde) norm zien en relaties in openheid naast een bestaande relatie mogen bestaan.

Sterke punten:
Geen reclameblokken, nadat uit het profiel blijkt dat iemand tot de doelgroep behoordt volgt een gratis full membership.

Zwakke punten:
Eigenlijk geen, misschien nog iets te rustig maar dat heeft te maken met het feit dat deze site jong is en nog steeds in ontwikkeling

Meerten beveelt PolyAmoryWorld aan bij vrienden/bekenden

PolyAmoryWorld - Integere site voor integere mensen

0

Review:
Via PolyAmoryWorld heb ik een geweldige tweede liefde gevonden; need I say more? Bij mijn weten de enige (vooralsnog) gratis datingsite voor het vinden van een polyamoureuze relatie. Integere site. Van iedereen een duidelijke foto te zien.
Bij vragen of problemen krijg ik altijd een persoonlijke en zinvolle reactie.

Sterke punten:
- integer
- gratis
- duidelijk
- goede hulp bij problemen

Zwakke punten:
Meer bekendheid bij de doelgroep zou meer inschrijvingen trekken. Aan de andere kant voorkomt dit een overaanbod; hier kun je door de bomen het bos nog zien.

Miranda beveelt PolyAmoryWorld aan bij vrienden/bekenden

PolyAmoryWorld - Fijne site voor mensen met een open heart en mind.

1

Review:
Vanaf het begin heb ik deze site zien groeien tot de overzichtelijke en volwaardige site die het nu is. De site is zeer gebruiksvriendelijk en de mensen achter deze site gaan integer met je gegevens om en zijn altijd bereid naar tips te luisteren over hoe de site eventueel nog verder verbeterd zou kunnen worden, een heel sterk punt.
De site is nog steeds gratis, zowel voor free als voor full members. Aan de hand van je profiel wordt bepaald of je tot de doelgroep behoort en derhalve full member wordt of toch free member blijft. Er is een mogelijkheid om 3 foto's bij je profiel te plaatsen.

Sterke punten:
Mogelijkheid om onderling met elkaar te chatten.
Zelfs een mogelijkheid tot video-chatten.
Forum, waarbij er informatie uitgewisseld kan worden over diverse onderwerpen.
Lounge, verhalen over polyamorie, door members zelf geschreven.
Boekenaanbeveling, tevens DVD's en CD's.
Bij het inloggen is zichtbaar wie er op dat moment online is.

Zwakke punten:
Geen "flirtmogelijkheden", members moeten elkaar altijd een geschreven bericht sturen.
(Nog) Geen mogelijkheid je profiel tijdelijk onzichtbaar te maken.

mirthe beveelt PolyAmoryWorld aan bij vrienden/bekenden


Home Ľ Gespecialiseerde Dating Ľ PolyAmoryWorld