NeukOproepjes - 35 Reviews

Last updated: 26 december 2017
NeukOproepjes Logo

6.5% aanbevolen, 35 Reviews

  1. NeukOproepjes informatie
  2. Inschrijven
  3. Fictieve profielen
  4. Kosten
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. NeukOproepjes Reviews
  8. Schrijf ook een review over NeukOproepjes

Niet tevreden over NeukOproepjes? Probeer dan eens Flirtnet.

NeukOproepjes informatie

Neukoproepjes.nl is een casual datingsite waarop een ieder vanaf 18 jaar oproepjes kan plaatsen om op die manier in contact te komen met andere gelijkgestemde personen met dezelfde behoeften. Zowel het aanmelden als het plaatsen van een neukoproepje op deze site is geheel gratis. Alleen voor contact momenten met andere gebruikers wordt een kleine financiële vergoeding gevraagd in de vorm van credits. De profielfoto's van gebruikers zijn in de meeste gevallen seksueel getint.

Daarnaast wordt zeer voorzichtig omgegaan met persoonsgegevens van gebruikers. Er wordt gebruik gemaakt van uitgebreide veiligheidsprocedures om de gegevens van gebruikers ten alle tijden te beschermen. Het is dus haast onmogelijk voor onbevoegden om toegang te krijgen tot vertrouwde informatie. Er is ook een goede privacy policy en algemene voorwaarden opgesteld. Ook over de kosten van de datingsite is volledige transparantie. Hierdoor komt met niet voor onverwachte extra kosten te staan.

Dus als het vinden van een seksdate maar niet wit lukken en men lijkt de hoop op te geven, dan kan men snel een account aanmaken op neukoproepjes.nl. Op deze site zijn er een aantal personen die op zoek zijn naar een spannende seksdate. Men zal dus snel en makkelijk een leuke man of fijne vrouw vinden om een spannende date mee te beleven. Een ieder op deze site is op zoek naar seks. Men kan dus gerust zijn of haar seksuele voorkeuren delen met andere gebruikers. Op die manier weet de andere persoon ook precies waar men naar op zoek is.

Op deze site zijn er ook profielen van personen te vinden, die geen erotische bedoelingen hebben. Deze kunnen gelukkigerwijs wel eenvoudig uitgefilterd worden. Middels de zoekfunctie van de site, kan men ook snel en eenvoudig op zoek naar een geschikte partner en of een persoon die het best bij de gebruiker past. Naast de voorkeuren kan men ook zoeken naar leden uit een bepaalde provincie of woonplaats. Dit kan men zelfs doen als men nog niet geregistreerd is op de site. Op die manier krijgt men een goede indruk van de leden, die ingeschreven zijn op deze site.

NeukOproepjes Details

Hits: 9770

URL: http://www.neukoproepjes.nl/overzicht

Categorieën: Sexdating

Reviews: 35

Inschrijven

Geinteresseerden die gebruik wensen te maken van de diensten van neukoproepjes.nl, kunnen geheel gratis een account aanmaken op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op "plaats nu GRATIS jouw OPROEP!". Vervolgens komt er een webpagina tevoorschijn waar men enkele persoonlijke gegevens alsook een profielnaam en wachtwoord naar keuze moet ingeven. Na de gegevens gecontroleerd te hebben, kan men het account aanmaken. Hierna wordt er een bericht gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Na de aanmelding bevestigd te hebben, kan men optimaal gebruik maken van de diensten van deze site.

Fictieve profielen

Veel personen vragen zich af of deze ook fictieve profielen bevat. NeukOproepjes bevat zowel echte als entertainment profielen. De entertainment profielen zijn fictieve profielen waarmee gebruikers geen fysieke afspraken kunnen maken.

Kosten

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Echter hebben gebruikers wel credits nodig voor het versturen van berichten. Om goedkoper uit te komen, hebben gebruikers de mogelijkheid om creditbundels te kopen.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om hun credits telefonisch aan te kopen. Bij een telefonische aankoop betaald een gebruiker € 1.40 per credit.

Daarnaast kan men ook de volgende creditbundels aanschaffen:
Aantal Hoeveelheid Prijs Prijs per bericht
10 10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht
25 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht
50 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht
100 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht
300 300 credits € 200,00 € 0,66 per bericht
Gebruikers kunnen het bedrag voor de creditbundels betalen middels een iDeal, visa/ mastercard, maestro en of Bancontact/MrCash betaling.

Profiel verwijderen

Het kan wel eens voorkomen, dat men vanwege de een of andere redenen, het account van NeukOproepjes wenst op te verwijderen. Dit kan men heel snel en eenvoudig doen door in te loggen op de website en te gaan naar "wijzig account". Vervolgens kan men aan de onderzijde van de pagina klikken op "account definitief verwijderen". Door op "OK" te klikken wordt het profiel definitief verwijdert van de database van de site.

Contact gegevens

The Right Link B.V.
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Voor meer informatie, vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers en of geïnteresseerden contact opnemen met de klantenservice van NeukOproepjes door op werkdagen, van 09.00 tot 17.00u, te bellen op het nummer 085-4000162 of een e- mail te sturen naar [email protected]


Maak nu een gratis account aan op NeukOproepjes

NeukOproepjes reviews (35):

NeukOproepjes - Ga eens bij ze langs

1

Review:
Stationsweg 28 Leiden

Het adres van het computercentrum van info
@flirtsupport.nl

Sterke punten:
Geen. Pure oplichterij.

Zwakke punten:
Oplichterij.

Opgelicht beveelt NeukOproepjes NIET aan bij vrienden/bekenden

NeukOproepjes - bluf

1

Review:
Alle vrouwen profielen op deze site zijn fictief.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
men kan niet lezen.

friemelaar beveelt NeukOproepjes NIET aan bij vrienden/bekenden

NeukOproepjes - leuk als je van plaatjes kijken houd,en verder nik

1

Review:
ik weet wel dat (sommige) sites er chatbots op na houden, maar een en al chatbots had ik niet verwacht.
laatste week ca 200 euro in gestopt,dacht misschien zitten er een paar echte tussen. maar volgens my zit er niet 1 echt persoon.callcenters had ik wel verwacht maar blijkbaar ontbreken die zelfs,zend je een bericht gebeurt het wel eens bij het volgende nep bericht dat de bot je naam al kwijt is, vraag me af of het oplichting is, en vraag me af of het legaal is, ben 3 oude foto's van bekende tegen gekomen die die daar zeker niet geplaats hebben,ca 20 jaar oude foto's of ouder. mocht ik toch een echt persoon zien update ik mijn review, maar zou er niet op rekenen.

Sterke punten:
leuk om plaatjes te kijken,kijken is gratis

Zwakke punten:
alles, valse foto's geen echte berichten, geen passende antwoorden(op een paar na)wil je echt iemand ontmoeten? slagingskans ca 0%

NeukOproepjes - Hier trap je niet in!

0

Review:
Er zijn echt mannen die hier geld aan uitgeven!
NIET DOEN!!

"NeukOproepjes bevat zowel echte als entertainment profielen. De entertainment profielen zijn fictieve profielen waarmee gebruikers geen fysieke afspraken kunnen maken."

De echte profielen zijn van mannen. De "gewillige vrouwen" zijn natuurlijk nep! Laat het geld niet uit je zak kloppen!

Sterke punten:
Veel reacties met foto's. Leuk om over de mooie vrouwen te fantaseren....

Zwakke punten:
Laat het bij fantaseren. HET IS ALLEMAAL NEP.

Frits beveelt NeukOproepjes NIET aan bij vrienden/bekenden

NeukOproepjes - Geen date gevonden, alleen maar praten

1

Review:
In het verleden heb ik deze datingsite ook een keer geprobeerd, helaas geen date gevonden, iedereen wou alleen maar praten en tot op de dag van vandaag krijg ik nog steeds bijna 50 emailtjes per dag van vrouwen. Maar zodra ik aangeef dat ik wel zou willen afspreken dan word het opeens heel anders en worden ze afstandelijk. Ik denk dus dat de dames op deze site voornamelijk opzoek zijn naar een klets contact maar niet echt een date. Maar dat is mijn ervaring. Misschien heb ik gewoon niet de juiste ontmoet.

Sterke punten:
Mooie site

Zwakke punten:
Helaas geen date gehad

NeukOproepjes - 100% heel erg fake

0

Review:
Ik heb drie maanden als chatoperator voor neukoproepjes gewerkt. We schreven alleen maar fakeberichten en krijgen daar 8 eurocent per bericht voor. Ik ben zo blij dat ik niet meer voor deze gore oplichters werk! Groeten van Alex

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles, maar dan ook werkelijk alles

Alex beveelt NeukOproepjes NIET aan bij vrienden/bekenden

NeukOproepjes - Alles NEP

2

Review:
Ach het is weer het bekende liedje, een site vol credit melkende dames die in werkelijkheid best wel een stel ranzige kerels kunnen zijn en die hun diepste wensen wat ze met een vrouw zouden doen omzetten naar een profiel als waren ze die vrouw zelf.

De profielen zijn soms buitengewoon hoerig, ik kan mij niet voorstellen dat vrouwen zichzelf zo open en bloot geven, daar de meeste vrouwen eerst een vertrouwensband met een man willen hebben willen zij zich zo geven want geen vrouw is zo hoerig richting vreemde mannen, of ze moet prostituee zijn.

Elke cent die je aan deze site spendeert is WEGGEGOOID.

Sterke punten:
Enorm verleidelijk (maar ja dat is dan ook de opzet om aan je poen te komen)

Zwakke punten:
Als je je laat meeslepen kost het je bakken met geld en het eindresultaat is 0,0% seks want dat zal je nooit vinden.

Joop beveelt NeukOproepjes NIET aan bij vrienden/bekenden

NeukOproepjes - wat een oplichters

0

Review:
heb ook een profiel aangemaakt op deze site. Zelfs zonder foto ben ik zeer gewild en krijg tientallen reacties van dames die gisteren al sex willen.
Met een paar dames gemaild en er maar eens 25 euro tegenaan gegooid.
Je word idd aan het lijntje gehouden insteeds slechter nederlands.
Mijn date was secretaresse in een makelaarskantoor maar kon geen fatsoenlijk nederlands schrijven. Je krijgt sappige foto s dat wel maar meer zal het helaas niet worden. Een echte date komt er nooit en als je te close komt haken de dames af. Pure geldtrekkerij dus.

Sterke punten:
mooie profielen en mooie dames. Goed gecamoufleerde valkuil.

Zwakke punten:
dames vallen door de mand met taalgebruik, en als je je woonplaats veranderd wonen ze toch steeds bij je om de hoek.
Te mooi om geloofwaardig te zijn

Herman beveelt NeukOproepjes NIET aan bij vrienden/bekenden

NeukOproepjes - pas op met wat je doet

2

Review:
Ik was nog niet eens klaar met me profiel in te vullen en ik had al 5 berichtjes.
en zelfs midden in de nacht kreeg ik berichten.
24 uur later had ik 60 berichten.

dus dat geef aan dat ze snel veel geld nodig hebben.
En als je de foto Google zie je dat de meeste uit het buitenland komen
Zo als Rusland of Polen

Sterke punten:
goed opgezet

Zwakke punten:
alles

Alex beveelt NeukOproepjes aan bij vrienden/bekenden

NeukOproepjes - Pink Melon

0

Review:
Dat was ik nog vergeten. Als je de moeite neemt om de algemene voorwaarden te lezen, dat tref je de naam Pink Melon aan, gevestigd in HongKong.
Deze naam zit achter meerdere seks datingsites, zoals 'Gewillige Vrouwen', Flirtscout24' en nog andere.
Als je de A.V. goed leest staat er (ik meen in artikel 5) dat Pink Melon zich het recht voorbehoudt om zelf profielen aan te maken.
Met andere woorden, je weet eigenlijk nooit of het echt of fake is.
Eigenlijk ook een belediging naar die misschien paar echte dames.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
verlakkerij. Maken misbruik van jouw verlangen om een vriendin te zoeken.

Tom de Wil beveelt NeukOproepjes NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over NeukOproepjes

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou NeukOproepjes aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou NeukOproepjes aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek NeukOproepjes


Home » Sexdating » NeukOproepjes