Reviews van deze auteur

reacties:

Review: Klantonvriendelijk!

Ik ben een tijdje lid geweest.. als single man. Niet alle functies werkten en hou er rekening mee dat je als single guy iets te bieden moet hebben, veel elitaire leden zijn, de lifestyle aan kan en niet vaak toegankelijk is guys nexy doors.

Zeker geen site voor een snelle wip, leer de etiquette en begrijp de papagaaientaal. Voor contacten niet voor alle mannen geschikt. Wel leuk de feestjes.. blogs reizen.. Het lijkt op facebook en pas als je een groep kent zit je er echt midden in.

Ben eenmaal mezelf en niet adaptief om een ander plezier te doen. Voor feestjes bezoek is partyflock vele leuker en heb je sneller contact. En voor 150 euro per jaar en een wereldwijde netwerk vind ik de functies toen amateuristisch.

Alles bij elkaar een dikke 4-! Bovendien heb meer contacten na die verloop van mij. Lidmaatschap en heb ik meer tijd voor spannende en spontane contacten.

Erik

Review: Oke

Deze happy single man heeft vaarwel gezegd tegen de puinbak van digitale ontmoetingsplaatsen. En dat is her na lange na niet. Inderdaad eerder een donatie pot voor oplichters en louche investeerders.

Als ik online date voor real live ontmoeting dan ben ik op seks dating sites aangewezen of ga ik op stap voor spontane ontmoetingen. Seks dating sites is ook te plat.