MobileMatch - 6 Reviews

Last updated: 3 maart 2020
MobileMatch Logo

12.5% aanbevolen, 6 Reviews

  1. MobileMatch informatie
  2. Gratis inschrijven
  3. Tarieven MobileMatch
  4. MobileMatch Reviews
  5. Schrijf ook een review over MobileMatch

MobileMatch informatie

MobileMatch is een erotische datingsite waar je snel en eenvoudig een leuke man, vrouw of koppel te vinden een spannende date of avontuurtje. Tegenwoordig heeft iedereen een drukke agenda. Daten via MobileMatch geeft jou de mogelijkheid om altijd en overal een leuke date te vinden wanneer het jou uitkomt.

Dating via MobileMatch is erg populair bij vrouwen en mannen. MobileMatch onderscheid zich namelijk door het beste van beide werelden aan te bieden. Zo kun je thuis van achter je desktop zoeken tussen de profielen en zo in je eigen omgeving online dating beleven. Om onderweg een date te maken kan je gebruik maken van MobileMatch interface die speciaal voor de mobiele telefoon is geoptimaliseerd met het kleinere scherm. Op deze manier is online dating voor iedereen toegankelijk en altijd binnen handbereik. Zoek vandaag nog een leuke date op MobileMatch!

Het aanmelden op de datingsite is erg gemakkelijk. Dat geldt tevens voor het zoeken, chatten en afspreken. Wacht dus niet lnager en schrijf je snel gratis in op website van MobileMatch.

De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische datingsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot deze erotische contactsite geweigerd. Sommige profielen op deze datingsite zijn fictief. Het is vanzelfsprekend niet mogelijk om fysieke afspraken te maken met deze fictieve profielen.

MobileMatch Details

Hits: 2042

URL: http://www.mobilematch.nl/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 6

Gratis inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis bij deze erotische datingsite. Binnen slechts enkele simpele stappen heb je een profiel aangemaakt. Ga naar de beginpagina van MobileMatch en vul hier een unieke gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in. Vervolgens wordt er gevraagd om nog wat persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je leeftijd, je woonplaats en voorkeuren die je aan jouw ideale seksuele partner stelt.

Wees gerust want worden geen persoonlijke gegevens op je profiel weergeven. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsmail verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw inschrijving te bevestigen. Na het bevestigen van je profiel kun je meteen starten met online daten bij MobileMatch.

Tarieven MobileMatch

Zoals eerder vermeld is het inschrijven op MobileMatch geheel gratis. Daarnaast kun je 2 gratis berichten of knipogen versturen. Als je bent ingelogd bij MobileMatch heb je de mogelijkheid om gratis te zoeken in profielen, gratis profielen bekijken en beoordelen en ontvangen berichten gedeeltelijk te lezen.

Om een bericht of een Knipoog te versturen, moet je een kleine vergoeding betalen. Betalen kan op twee manieren. Zo kun je telefonisch betalen. Zolang je de telefoonverbinding open houdt kun je berichten verzenden en lezen. De andere mogelijkheid is om een creditbundel te kopen via iDeal of MrCash/Bancontact. Met 1 credit heb je 1 minuut toegang om berichten te versturen en lezen. Onderstaand een overzicht van alle prijzen:

Aantal Omschrijving Prijs Per credit
1 PPM NL per sec € 0.02 € 0.02
1 PPM BE per sec € 0.03 € 0.03
8 8 credits € 3.89 € 0.49
20 20 credits € 15.89 € 0.79
50 50 credits € 37.49 € 0.75
100 100 credits € 71.99 € 0.72
200 200 credits € 139.99 € 0.70Maak nu een gratis account aan op MobileMatch

MobileMatch reviews (6):

MobileMatch - fake site

1

Review:
gans deze site is een en al fake de vrouwen nodigen eerst uit voor iets te gaan eten of drinken en als je dan vraagt waar je ergens moet zijn is het ineens veel te vroeg om een afspraak te maken.
deze site is anders niks dan fake en leugenaars

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles trekt op niks 2 dagen geprobeerde profiel verwijderd na die 2 dagen

goldburg beveelt MobileMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

MobileMatch - Nep

2

Review:
Duidelijk nep. Nepfoto’s, nepprofielen. Callgirls reageren op je profiel. Too good to be true. Net 20 euro vergooid op deze site. Voel me best een beetje belazerd.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
money making machine

Edge beveelt MobileMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

MobileMatch - kan niet anders dan nep

0

Review:
Alles wat je doet en zegt is perfect....yeah right.
zonder foto al leuke reacties. meteen antwoord ..... hoe kan het niet nep zijn

Gino beveelt MobileMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

MobileMatch - Lees eerst de voorwaarden, dan weet je dat de helf

0

Review:
Bijgevoegd artikel 15 van de voorwaarden, hieruit blijkt dat er fictieve (fake) profielen tussen zitten.
Art. 15: MobileMatch garandeert niet dat een succesvolle contactbemiddeling in alle gevallen plaatsvindt en is niet aansprakelijk indien gedurende een periode geen contact tot stand is gekomen. MobileMatch is niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de beschikbaar gestelde informatie. De bijdrages geven de mening weer van de betreffende auteur. Sommige personages, profielen, advertenties of bijdragen hebben entertainment tot doel. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk. Onder geen omstandigheden zijn wij aansprakelijk voor directe of indirecte schade voortkomend uit het gebruik van de MobileMatch. Daarbij onttrekken wij ons van alle aansprakelijkheid in de mate dat is toegestaan door de wet, ongeacht de aard van de actie, voor handelingen of veronachtzaming van andere leden of gebruikers. De entertainmentdienst welke wordt aangeboden is een berichten service alsmede een email chat service met zowel natuurlijke personen als fictieve, gemodereerde contacten.

Sterke punten:
Geen

Stefano beveelt MobileMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

MobileMatch - Oplichtersbende

0

Review:
Het kan zo simpel zijn. Je legt tegen betaling contact met iemand die op basis van profiel, woonplaats en / of foto geschikt lijkt. Je maakt een eerste betaald contact, wisselt gegevens uit voor privé contact en gaat buiten dit soort websites om verder met kennismaken.
Niet bij MobileMatch. Allemaal vrouwen die altijd beschikbaar zijn om met je te praten via deze site maar niet bereid zijn tot afspraken te komen of privé te mailen. Alsof hun het geld op de rug groeit.
Het is waarschijnlijk moeilijk te bewijzen maar voor mij is dit soort websites puur voor eigen gewin van vrouwen en wat programmeurs opgezet. Jammer dat hierop zo weinig toezicht is.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles.

Bill beveelt MobileMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

MobileMatch - Niet beter dan de rest

0

Review:
Nog geen reviews dus ik dacht ik ga eens kijken. Initieel (heel even dan) enthousiast over de opzet en de duidelijkheid. Maar de teleurstelling volgt al heel snel. Ook deze site werkt met credits. Die lijken goedkoop echter ...... je hebt ze echt overal voor nodig. De eerste keer op de site anders dan om je profiel op te maken: hup 8 credits eraf. En een mail sturen kost niet één credit per mail (die dan wel flink lang mogen worden) maar het kost ongeveer 0,5 credit per getypte regel. Ingekomen mail lezen : hup weer een credit eraf. Zo gaan de credits gruwelijk hard en wordt wat even goedkoop opeens heel snel duur.

De response van de dames, die wonderwel altijd online zijn, is zelfde als elders "nee alleen mailen via de site en dat flink volhouden" NOT

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
nep als alle anderen ligt voor de hand. Credits vliegen de deur uit

tom beveelt MobileMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over MobileMatch

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou MobileMatch aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MobileMatch aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek MobileMatch


Home » Mobiele Datingsites » MobileMatch