MatureMatch

MatureMatch is een erotische datingsite waar je terecht kunt voor een spannende online flirt of een seksdate. Op deze website vind je makkelijk en snel een leuke man, vrouw of koppels die net als jij op zoek zijn naar meer passie en avontuur in hun leven. Omdat er op deze website veel gelijkgestemden te vinden zijn, vind je hier snel een geile date. Op MatureMatch vind je vrouwen met veel ervaring! Elke dag melden nieuwe leden zich aan om een spannende date te vinden. Er zijn dus altijd voldoende leuke mensen om mee te praten en af te spreken. Nadat je bent aangemeld, kun je direct gebruik maken van de handige zoekfunctie om leuke leden te vinden en hun profielen te bekijken. De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot deze erotische contactsite geweigerd. Aanmelden bij deze erotische datingsite is helemaal gratis. Wacht dus niet langer en schrijf je snel in!

Gratis inschrijven

Het inschrijven op deze erotische datingsite is helemaal gratis. Het aanmelden op de website is eenvoudig en snel. Binnen enkele minuten sta je geregistreerd. Het enige wat je hoeft te doen, is het beantwoorden van enkele vragen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de website. Zo wordt er gevraagd om aan te geven wat je geslacht is, jouw woonplaats, waar je naar op zoek bent (man of vrouw) enzovoort. Hierna moet je een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres invullen. Nadat je alles hebt ingevuld, wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij MatureMatch. Er is een handige zoekfunctie waar je gratis gebruik van kunt maken. Je kunt zoeken op geslacht, interesses of bijvoorbeeld naar een date bij jou in de buurt!


Tarieven

Inschrijven op deze online erotische contactsite is helemaal gratis. Een profiel aanmaken is gratis, ook kun je gratis de handige zoekfunctie gebruiken en alle profielen bekijken. Wil je graag berichtjes sturen naar een leuke man of vrouw, dan zijn hier kosten aan verbonden. Wil je berichten verzenden, dan moet je credits kopen. Betalen kan telefonisch. Met 1 gesprek kun je bijvoorbeeld 1 bericht versturen. Daarnaast heb je tevens de mogelijkheid om een creditbundel kopen. Dat kan via iDeal of MrCash/Bancontact. Met 1 credit kan je 1 bericht versturen. De tarieven voor credits zijn als volgt: Aantal Hoeveelheid Prijs Prijs per bericht 10 10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht 25 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht 50 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht 100 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht 300 300 credits € 200,00 € 0,66 per bericht


Profiel verwijderen

Het is erg eenvoudig om jouw profiel te verwijderen van MatureMatch. Het enige wat je hoeft te doen is het volgen van deze simpele stappen. Je kunt op de volgende manier jouw profiel verwijderen: 1) Log in op de website 2) Ga naar "Mijn profiel" 3) Klik op het tandwiel-icoon 4) Klik onderaan deze pagina op de button "definitief opheffen van account" 5) Klik op "OK" om jouw profiel definitief te verwijderen


MatureMatch Reviews

  TOP NEP ! [email protected]

  Na vele emails naar de helpdeskmedewerkers Bob en Jan ([email protected]) gestuurd te hebben over de hele gang van zaken (klant-onvriendelijk, nep gevoel,aangevoerde wisselende argumenten mbt ''problemen'') heb ik gisteren onderstaande email gestuurd, nadat enkele emails ervoor niet/onvoldoende beantwoord werden.


  Bob en Jan,


  Jullie reacties zijn conform die van fictieve profielen. Als er meerdere vragen gesteld worden, wordt er slechts op 1 een vaag antwoord gegeven. Ik zou graag alle antwoorden op mijn vragen(in rode tekst) willen hebben. Om het gemakkelijk te maken, zullen de vragen genummerd worden.


  Al ruim 2 weken kan ik tot en met vandaag geen credits meer aankopen: ''onze excuses, op dit moment is het aankopen van nieuwe credits niet mogelijk''. Op mijn vraag wat er aan de hand is, was het antwoord ''problemen'', vervolgens werd het weer ''per 08-05-2018'' stoppen van uw dienst'' en nu wordt het weer ''per 14-05-2018''
  Waarom wordt er steeds van argument veranderd?
  2. Eergisteren had ik met mijn laatste credit een profiel een bericht gestuurd met de mededeling dat het mijn laatste credit was,
  geen credits meer kan kopen en u per 08-05-2018 uw diensten stop. Nu zegt u weer uw dienst per 14-05-2018. Daarmee maakt
  u mij tot leugenaar.
  Wat beoogt u hiermee?
  3. Ik heb op uw site en ook verder gekeken waar en wanneer u uw voornemen om per 08-05-2018 te stoppen bekend hebt
  gemaakt.
  Waar en wanneer heeft u het voornemen per 08-05-2018 ( en nu dus per 14-05-2018 vermeld?
  4. U zegt het stopzetten verzet te hebben van 08-05-2018 naar 14-05-2018 om de gebruikers meer tijd te geven voor hun
  lopende gesprekken.
  a.Hebben deze gebruikers u dit aan gegeven?
  Rekent u mij ook tot de gebruikers?
  U mag geen gratis credits uitgeven.
  b.Hoe lost u dit voor mij op?
  Ik heb geen credits en kan geen nieuwe bij kopen, kan dus mijn lopende gesprekken met verschillende profielen helemaal niet
  afronden!
  c. biedt u de mogelijkheid credits bij te kopen?

  Ik verwacht de 6 antwoorden op mijn 6 vragen (1,2,3,4a,4b en 4c) van u te ontvangen

  M.vr.gr.
  amigops138

  Sterke punten
  Geldklopperij

  Zwakke punten
  Meest klant-onvriendelijk.
  Bezitten dezelfde eigenschappen als die van fictieve/nep profielen

  Ook deze die niet van pink melon is, is nep, getest

  De meeste van dit soort sites is nep, ik kreeg echter van een vriend te horen dat bij Mature ook enkele echte profielen zouden zitten, dus even getest. Nog voordat ik een foto heb geplaatst krijg ik al wanhopige vrouwen die direct willen... Toch maar eens een foto geplaatst met een aardig verhaal, de reacties veranderen helemaal niet. Ik kies dus een wat gedateerde dame van ongeveer mijn leeftijd, omdat je natuurlijk al weet dat het nep is als er iemand in geile kousen en een figuur als Jennifer Lopez op staat. Even 1 mailtje voor 1,40 getest. Ik geef al in mijn mail aan dat het tevens een test is. Ik krijg gewoon het standaard antwoord, niet zo snel ik wil graag nog even praten. Ik heb omgekeerd nog even geprobeerd om te doen alsof ik een dame was die op zoek was naar heren (om mijn eigen account te vinden) Die vind je niet. Alle accounts of het nu mooie rondborstigen of oude dames zijn zijn allemaal nep.

  Sterke punten
  Suggereren met minder fraai uitgedoste dames dat er inderdaad ook echte profielen zijn.

  Zwakke punten
  Ook dit is allemaal nep.

  wederom supernep - fake - scammmmm!

  Het begon leuk, leek heel echt... Paar vrouwen online ontmoet uit mijn omgeving... tenminste, zo leek het... Antwoorden worden omtweken en nooit meer dan 1 als je er meerdere hebt gesteld. Tja, vindingrijk zijn ze wel. Er zit denk niet 1 echt profiel tussen! Allemaal NEP! Trap er niet in.

  Sterke punten
  Veel foto's van mooie vrouwen... (helaas niet die bij het profiel horen)

  Zwakke punten
  Chatters blijven vaak niet in hun rol.

  TRAP ER NIET IN !!

  Voorbeeld nummer zoveel van een website waarbij het er duimendik bovenop ligt dat het hier een-en-al nep is.
  Er wordt een spervuur van reacties met foto's verzonden die werkelijk nergens op slaan, meestal nogal aan de ordinaire kant en van buitenlandse oorsprong. KLIK WEG !
  Aan de gebezigde tekst te oordelen vaak uit de duim gezogen van een en dezelfde auteur. Lach om de zielige vindingrijkheid en antwoord niet.

  Sterke punten
  Geen enkele.

  Zwakke punten
  Zie boven.

  En weer een foute Link

  Deze website bereik je ook via MatureMatcher.nl met dezelfde inloggegevens. Net als de website RijpeVrouwenSeks komt ook deze site uit de koker van The Right Link B.V. te Eindhoven. Die onderneming is meester in het opzetten van deze NEP-sites. Zo ook deze.
  Nog voordat ik m'n profiel had afgemaakt kreeg ik al een reactie van ene Hennyxxx. Die wilde voor het contact wel € 250,- betalen om tot een afspraak te komen. Toen ik na een paar dagen mijn eigen profiel had aangepast, waarin ik aangaf dat de nepprofielen maar even moeten verder klikken naar een ander slachtoffer kwam het volgende bericht alweer binnen van Toloveyourself. Zij ging zelfs zover te vragen in haar apart berichtje hoe ze mij buiten deze site om kon bereiken??!! Voor die informatie had ik nou net m'n eigen profiel aangepast. Hier is dus een zgn. chatbot actief; zoiets als een kip zonder kop. Slechts een enkeling van de 580 ontvangen berichtjes in 21 dagen wagen er nog een 2e berichtje aan. Zo ook ene gebonden MoekeAngela. Die wilde een hotelkamer voor me betalen, omdat ze denkt dat ik haar niet kan ontvangen, doordat reactie van mij uitblijft op haar eerdere verzoek voor een afspraak. Werkelijk vermakelijk soms te lezen hoe vindingrijk de chatoperators moeite doen om je te overhalen credits aan te schaffen om maar te reageren op die gegenereerde berichtenstroom. Zo kwam ene Yvankaatje voorbij met de vraag of zij een hotelkamer voor me zal betalen mét of zonder jacuzzi om een paar uurtjes bezig te zijn met elkaar. Stuk voor stuk is de nood erg hoog bij de dames en niets wordt er onbesproken gelaten om die nood maar 'aan de man' te brengen. Om van de Nederlandse taalfouten in de berichtjes maar niet te spreken. Hoeveel dames er wel niet rond of in mijn buurt van m'n eigen klein dorpje wonen heb ik niet bijgehouden, maar dat er bijna in elke straat wel een profiel 'zich schuil' moet houden, zegt veel over deze geautomatiseerde berichtenstroom. Vaak wordt er ook afgesloten in het bericht alsof het profiel uit het dorpje zelf komt, gevolgd door haar naam. Oplichterij dus, waar geen credit naartoe gaat. Niet één, maar dan ook niet één profiel is echt!!
  groet van Ipje (Ik profileer je even)

  Sterke punten
  Bloedlink in het oplichten en valse hoop geven.

  Zwakke punten
  Wel heel erg fake uitstraling van de website.

  Credits zijn zomaar verdwenen

  Oplichterij van je welste. Je koopt credits, stuurt 3 berichten. Dag daarna log je terug in en je credits staan op 0.
  Je meld dit en dan zeggen ze, je hebt waarschijnlijk blanco berichten verstuurd of foto's bekeken.
  NIETS van dat alles, oplichters zijn het ja.
  Laat je ook niet vangen!!

Bezoek MatureMatch

Schrijf een review