Humsafar - 4 Reviews

Last updated: 27 mei 2018
Humsafar Logo

33.3% aanbevolen, 4 Reviews

  1. Humsafar informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Humsafar Quick Search
  5. Contact gegevens
  6. Humsafar Reviews
  7. Schrijf ook een review over Humsafar

Humsafar informatie

Humsafar is de grootste en leukste Hindoestaanse datingsite van heel Nederland. Je kan je nu gratis aanmelden om ook mee te daten.

Dating

Humsafar Details

Hits: 4722

URL: http://humsafar.nl/

Categorieën: Hindoestaande Dating

Reviews: 4

Doelgroep

Ben je helemaal weg van de Hindostaanse dames? Ben je al geruime tijd op zoek naar een Hindostaanse date? Dan ben je bij Humsafar op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal Hindostaanse dames met wie je dagelijks in contact kan komen. Deze dames zijn ook allen op zoek naar een spannende date, vriendschap en meer. Dus ga vandaag nog aan de slag met het vinden van je droomprins of droomprinses op deze site.

Aanmelden

Ben je op zoek naar een interessante Hindostaanse date? Meld je dan snel en eenvoudig aan op deze site. Op de site kun je klikken op het tabje "nog geen lid? Registreer je nu!". Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeld formulier tevoorschijn waarin je je naam, e- mail adres, persoonlijke interesses en persoonlijke gegevens kan invoeren. Na alle informatie verwerkt te hebben, de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben, kun je klikken op "Registreer". Hierna zal er een e- mail verstuurd worden naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het zoeken naar je Sexy Hindostaanse date.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Humsafar door het online contact formulier in te vullen en te verzenden. In dit formulier moet je onder andere je gebruikersnaam, onderwerp en het bericht verwerken.


Maak nu een gratis account aan op Humsafar

Humsafar reviews (4):

Humsafar - geld kwijt geen date

0

Review:
maak hier geen gebruik van , super fake

Sterke punten:
niks

karel beveelt Humsafar NIET aan bij vrienden/bekenden

Humsafar - Het werkt!

0

Review:
Door Humsafar, heb ik mijn man leren kennen.
Inmiddels getrouwd en in verwachting van onze 1e kind.

Heb zeer goed ervaring met deze site.

Het is de bedoeling om mensen in contact te komen.
Het is een tool een hulp middel.
Ben blij dat er zulke site's bestaan.

Sterke punten:
duidelijk
overzichtelijk
leuke optie om in contact te komen met een ander lid

Zwakke punten:
chatbox wordt niet veel gebruikt van gemaakt

soenita beveelt Humsafar aan bij vrienden/bekenden

Humsafar - Begin er niet aan! Laatje niet lokken! Als VIP Mem

1

Review:
Ik heb mij bij deze site aangemeld zonder aanmelden is deze site waterdicht. Wat mij opvalt dat je veel vakjes en profielen moet invullen. Terwijl het allemaal niet echt nodig. In het begin van de pagina denk je dat deze site is gratis nadat je profiel en vakjes volledig invult dan zoek je een partner en als je een mailtje stuurt moetje er voor betalen. Ik ben wel in contact met een dame gekomen maar haar gedrag was raar en ze haakt af mensen schrijven in hun profiel iets anders als je een gesprek met diegene begint loopt het niet lekker. Of de IQ van mensen zijn 10<10.\\r\\n\\r\\nEn dat site is nooit gratis geweest ze proberen jou geld uit jou zak te laten rollen. Die hindoestanen die deze beheren zijn die wonen in Suriname proberen daarmee jullie boterham mee te verdienen. Elkedag worden er maar 15 neppe profielen aangemaakt met neppe foto\\\'s. Ze proberen daardoor mensen geld uit zak te neppen! Deze site is het zelfde als radha en worden beheerd door de zelfdemensen die deze site ook beheren.\\r\\n\\r\\nMeldt je niet op deze site is echt niet waard voor je geld. Met dat geld kun je lekker uit eten en die tijd je besteeds en die neppe site.\\r\\n\\r\\nDit is ook een site die wordt beheerd uit Suriname.

Sterke punten:
\\r\\n- Design kleur en letters om je gek te laten maken.\\r\\n- Hoe meer neppe profielen hoe meer je denkt dat er daar mensen zich hebben aangemeld.

Zwakke punten:
- Die neppe interesses kunnen je gek maken door jou te laten betalen als MAN!\\r\\n- Laat je echt niet gek maken door deze site door die aantal profielen.\\r\\n- Neppe profielen.\\r\\n- Die beheerders zitten alleen maar op jou geld uit.\\r\\n- Ze hebben geen geld en proberen je geld uit jou bank te laten rollen.\\r\\n\\r\\n

jayesh beveelt Humsafar NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Humsafar

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Humsafar aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Humsafar aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Humsafar


Andere websites in de categorie 'Hindoestaande Dating'

Home » Hindoestaande Dating » Humsafar