Happy Pancake - 4 Reviews

Last updated: 11 december 2018
Happy Pancake Logo

40% aanbevolen, 4 Reviews

 1. Happy Pancake informatie
 2. Doelgroep
 3. Aanmelden
 4. Kosten
 5. Contactgegevens
 6. Happy Pancake Reviews
 7. Schrijf ook een review over Happy Pancake

Niet tevreden over Happy Pancake? Probeer dan eens Badoo.

Happy Pancake informatie

Bij HappyPancake zijn we ervan overtuigd dat liefde altijd gratis hoort te zijn. Daarom vragen wij niets voor het gebruik van onze website.

De kwaliteit van onze leden staat bij ons op voorop. Daarom hebben wij een speciaal team dat elk nieuw profiel beoordeelt!

Happy Pancake Details

Hits: 2832

URL: http://www.happypancake.nl/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 4

Doelgroep

HappyPancake is van origine de nummer een datingwebsite van Zweden en Finland. Sedert februari 2018 kunnen ook Nederlandse singles op zoek naar een geschikte partner op deze site. Ben je dus eenzaam, single en heb je behoefte aan een leuke en gezellige partner? Meld je dan vandaag nog aan bij Happy Pancake. Deze site beschikt over een ervaren klantenservice en alle profielen worden kritisch beoordeelt om een veilige en serieuze date omgeving te kunnen garanderen. Verder zijn alle leeftijden, genders en etniciteiten van harte welkom alsook te vinden op deze site. Deze site heeft als voornaamste doel om een ieder van dienst te kunnen zijn, die op zoek is naar ware liefde. Spreekt dit je aan en wil je vandaag nog je ware liefde vinden? Meld je dan vandaag nog aan bij HappyPancake.

Aanmelden

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om zich geheel gratis aan te melden op deze site. Ook het aanmaken van een profiel is geheel gratis. Aanmelden kan via de startpagina van de site. Onder het kopje 'account aanmaken;, kan men een werkende e- mail adres ingeven. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om zich aan te melden via Facebook. Nadat men het e- mail adres heeft ingegeven, komt er een andere pagina tevoorschijn waar men gegevens als gebruikersnaam, wachtwoord, het geslacht, geboortedatum, woonplaats en persoonlijke voorkeuren kan invullen. Na het aanmeldproces volledig doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct van start gaan met het vinden van een geschikte Happy Pancake date.

Kosten

Veel geinteresseerden vragen zich af of zij evenals bij andere datingsites ook hier gebonden zijn aan het betalen van kosten. Gelukkigerwijs is men bij Happy Pancake goedkoper ervanaf. Niet alleen het aanmelden en aanmaken van een profiel is gratis, ook het gebruik van de site is volledig gratis. Er zijn geen adertjes onder het gras en men kan op zijn gemak en in alle vrijheid gebruik maken van de diensten van deze site.

Contactgegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers alsook geinteresseerden contact opnemen met de klantenservice van Happy Pancake. Dit kan men doen middels het versturen van een e- mail naar [email protected]

Happy Pancake
Postadres: Happy Pancake AB Box 38137 10064 Stockholm
E-mailadres: [email protected]


Maak nu een gratis account aan op Happy Pancake

Happy Pancake Acties & Nieuws

 • 3 juli 2018 Nieuw in Nederland: HappyPancake
  Door de komst van nieuwe technologieën is de datingwereld ten opzichte van vroeger compleet op z’n kop gezet. Waar in de 17 e eeuw de mensen een nieuwe partner nog uitzochten in hun eigen woonplaats en binnen hun eigen sociale klasse, kennen vrijgezelle mannen en vrouwen in de 21 e eeuw weinig tot geen belemmeringen meer om de ware tegen te komen. Met de komst van de datingwebsites wer Lees verder

Happy Pancake reviews (3):

Happy Pancake - Helpende hand voor happypancakes

5

Review:
Supergoede site

Sterke punten:
Gratis, Ik ben het met deze site eens!!
Eindelijk eens een site die wel
Doet wat je van een goede site verlangt!!
Liefde hoort inderdaad gratis te zijn.
Met die andere betaalde datingsites of relatiesites die verdienen aan liefde en dat is nou wat ik ik zo belachelijk vind.. hun verdienen aan andermans nieuwe liefde !!
En dat vind ik eigenlijk meer oplichting!! En bij die betaalde sites betaal je voor iets wat je niet krijgt de man of vrouw. Je bent je geld kwijt en je hebt toch niks !!
Hoezo oplichting van bepaalde sites ... Heb daar maar eens een mening over voordat je deze hele goede site ten gronde richt

Zwakke punten:
Niet

Anoniem41 beveelt Happy Pancake aan bij vrienden/bekenden

Happy Pancake - liveless

1

Review:
Na mijn aanmelding heb ik een stuk of zes vrouwen aangeschreven. Van niemand een reactie gekregen. Ook geen negatieve. Vreemde bedoening. De website zegt het al: echte pancakes.

Sterke punten:
Gratis

Zwakke punten:
Ontiegelijk veel reclame. Veel vrouwen zonder profiel beschrijving, website ongeschikt voor mobiel.

wim beveelt Happy Pancake NIET aan bij vrienden/bekenden

Happy Pancake - waardeloos

3

Review:
Via een andere site gewezen op de dating site happypancake. Sinds kort ook in Nederland!
WAARDELOOS, diverse profielen van leuke vrouwen, waarvan ik mezelf afvraag of de fot en de opgegeven leeftijd wel kloppen. Weinig tot geen response als je berichten stuurt! Wel veel reclames.
Vraag me af of het nepprofielen zijn om te lokken en zo reclame inkomsten te genereren?
Ook vreemd dat jezelf jouw profiel NIET kunt verwijderen, alleen pauzeren.

Sterke punten:
gratis

Zwakke punten:
komt op mij over als één grote nep organisatie die reclame gelden wil opstrijken

Karel Verm beveelt Happy Pancake NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Happy Pancake

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Happy Pancake aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Happy Pancake aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Happy Pancake


Home » Gratis Dating » Happy Pancake