Girls Love Girls

Finding other women into women isn't easy! The odds aren't in your favor out there but you can make it a lot easier by using girlslovegirls.net where it's 100% women into women! It's just smart. The great thing about girlslovegirls.net is the diversity of women. Whether you're femme, butch, bi, trans, Christian, agnostic, professional, into dining out, running or discussing current affairs there's someone for everyone on our site. Girls Love Girls is different from your run of the mill, meat market, soulless dating site that tries to get you to sign up whatever you do. You can also look for friends and just hang out and be a part of the community here. And there's some cool features like chitchat and forums where you can actively discuss all kinds of topics or nothing at all. It has an atmosphere like no other site out there.

Girls Love Girls Reviews

  Goeie site zonder meer

  sinds enkele dagen ook lid geworden van deze toch wel bijzonder leuke en mooie website.

  hier wordt je niet overladen met likes, berichten enzovoort maar in een gemoedelijke en vooral huiselijke sfeer leer je snel nieuwe vrouwen kennen die tevens op zoek zijn naar dat tikkeltje meer spanning in hun leven.

  Ben je Bi os Lesbische dan raad ik zeker deze site aan

  Sterke punten
  gratis
  veel foto's
  veel profielen
  weinig fake profielen

  Zwakke punten
  geen app

  Goede start - Veel mogelijkheden

  Mij via facebook ook laten overhalen om hier in te schrijven en moet zeggen heb er tot op heden geen spijt van... en het kost me helemaal niks ook. Dit alleen al maakt deze site uitermate geschikt om op zoek te gaan naar andere vrouwen die van vrouwen houden. Geen nep gedoe hier maar stuk voor stuk leuke meiden. Hier ook geen meiden die op zoek zijn naar een trio al zit er heel af en toe eentje tussen maar een vriendelijk bedankje en ze laten je met rust!

  Ik kan enkel zeggen doe zo verder met deze site het wordt nog iets om naar uit te kijken binnenkort!

  Sterke punten
  + gratis, gratis, gratis
  + veel nederlandstalige gebruikers
  + geverifieerde profielen
  + huiselijke sfeer
  + leuk forum

  Zwakke punten
  - nog te weinig gebruikers
  - soms ietwat onhandige layout
  - geen app

  Leuke site maar weinig gebruikers

  ik ben nu bijna een maand lid van deze toch wel mooie en leuke website. Hier heerst een ontspannen huiselijke sfeer waar enkel meiden/vrouwen worden toegelaten en wonder boven wonder slagen de beheerders daar bijzonder goed in.

  De website is nog in volle groei en dat merk je. Wekelijks worden nieuwe zaken toegevoegd aan de site om alles nog beter/gebruiksvriendelijker te maken. Nadeel daarvan is dat de site soms eens niet toegankelijk is maar dit maken ze ruimschoots goed doordat alles gratis is!

  Ook een voordeel is dat de mensen achter de site eveneens in het LBGT wereldje vertoeven en weten hoe ze deze mensen best kunnen benaderen. Hier zijn geen taboes en is iedereen welkom.

  Na een tijdje hier lid te zijn geweest zou ik dit niet zo echt als datingsite omschrijven maar meer als een plaats waren meiden samenkomen om te chatten/mailen/praten en daar vloeien wel 'dates' uit voor maar helemaal niet op seks gebaseerd. Persoonlijk ben ik al 2 maal op stap geweest met iemand van die site, dus steek je tijd erin het loont echt wel en werkt!

  Sterke punten
  ontspannen sfeer
  website in opbouw
  enkel meiden/vrouwen
  veel mogelijkheden
  gratis

  Zwakke punten
  nog weinig naambekendheid
  te weinig gebruikers om echt volledig tot zijn recht te komen

  Mijn review

  Hier heb ik wel even getwijfeld om me in te schrijven, maar toch gedaan en tot op heden geen enkel moment spijt van gehad.

  Het is een niet alledaagse datingsite want de nadruk ligt niet zozeer op dating maar meer op het ontmoeten van nieuwe mensen die dezelfde passie en interesses delen en daar slagen de beheerders bijzonder goed in.

  Het vraagt wel enige tijd van jezelf dat je moet investeren in de site want je krijgt niet zoals op vele sites een mailbox die ontploft na 3dagen lidmaatschap :) Nee hier duurt het wel even voordat je nieuwe en leuke contacten maakt maar dat is het zeker waard.

  Voor alle meiden/vrouwen die op zoek zijn naar andere leuke meiden/vrouwen om eens op stap te gaan of te gaan sporten of gewoonweg een babbel mee te hebben raad ik deze site zeker aan. Je zal niet teleurgesteld worden.

  Sterke punten
  gratis
  veel profielen
  veel foto's
  toffe mensen
  het is er gewoon leuk vertoeven

  Zwakke punten
  nog niet zo bekend al kan dat ook positief zijn
  geen app ervan beschikbaar voor op de gsm

  Leuke site

  leuke en mooie website!

  Blijkbaar is er een nieuwe eigenaar of maken ze een doorstart en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Het is een vriendelijke openminded community waar je je direct thuis voelt.

  Sterke punten
  - gratis
  - mooi opgezet
  - niet te groot
  - geen fakers

  Zwakke punten
  - weinig gebruikers online
  - soms te pikante foto's (persoonlijke mening)

  Onmogelijk om aan te melden

  Mislukte site, wat voor site is mogelijk om je aan te melden. Het lijkt een verlaten site.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Alles.

  Aanmelden onmogelijk:(

  Op alle mogelijke manieren geprobeerd aan te melden, maar het mag niet baten. E-mail gestuurd of er problemen zijn met de server, want er komt steeds een fout als alles is ingevuld van het aanmeldingsformulier. Geen reactie:(

  Beetje balen, maar misschien is de site ook verder niet echt meer in gebruik.

  Dus ik kan geen ervaring delen helaas.

  leuke site

  Puur uit nieuwsgierigheid heb ik me ingeschreven. De komende dagen kreeg ik enkele reacties op m'n aanmelding waaronder toch wel 2 lieve dames zaten waar ik tot op heden (5 mnd later) nog steeds contact mee heb.

  Het lijk op zich een kleine site (5-600 leden) maar ze zijn er allemaal stuk voor stuk voor jouw en juist dat maakt dit een uiterst gezellige website.

  xxx

  Sterke punten
  volledig gratis, richt zich tot nederland & belgie, actieve gebruikers, geen fakers, chat mogelijkheden, actief forum

  Zwakke punten
  naambekendheid, trage server

Bezoek Girls Love Girls

Schrijf een review