Reviews van deze auteur

Leuke site maar weinig gebruikers

Review over Girls Love Girls

ik ben nu bijna een maand lid van deze toch wel mooie en leuke website. Hier heerst een ontspannen huiselijke sfeer waar enkel meiden/vrouwen worden toegelaten en wonder boven wonder slagen de beheerders daar bijzonder goed in.

De website is nog in volle groei en dat merk je. Wekelijks worden nieuwe zaken toegevoegd aan de site om alles nog beter/gebruiksvriendelijker te maken. Nadeel daarvan is dat de site soms eens niet toegankelijk is maar dit maken ze ruimschoots goed doordat alles gratis is!

Ook een voordeel is dat de mensen achter de site eveneens in het LBGT wereldje vertoeven en weten hoe ze deze mensen best kunnen benaderen. Hier zijn geen taboes en is iedereen welkom.

Na een tijdje hier lid te zijn geweest zou ik dit niet zo echt als datingsite omschrijven maar meer als een plaats waren meiden samenkomen om te chatten/mailen/praten en daar vloeien wel 'dates' uit voor maar helemaal niet op seks gebaseerd. Persoonlijk ben ik al 2 maal op stap geweest met iemand van die site, dus steek je tijd erin het loont echt wel en werkt!

Sterke punten
ontspannen sfeer
website in opbouw
enkel meiden/vrouwen
veel mogelijkheden
gratis

Zwakke punten
nog weinig naambekendheid
te weinig gebruikers om echt volledig tot zijn recht te komen

reacties: