Gay Dating Planet

GayDatingPlanet.nl is de grootste datingsite voor sex contactadvertenties. Hier vind je profielen van ruimdenkende sexy vrouwen, mannen en geile stellen die net als jij willen genieten van erotiek, sex of swingen. Ga snel op zoek en verrijk je leven met spannende sexcontacten! * Gratis deelname * Aanmelden in 5 seconden zonder kosten * Iedere dag nieuwe profielen van deelnemers op zoek naar Erotische Contacten, Sex, Groepsex, BDSM of Partnerruil * Anoniem en discreet flirten, e-mailen, chatten, SMSen en afspraakjes maken met de date van je dromen * Duizenden foto?s van andere mensen bekijken

Doelgroep

Ben je als man altijd al dol geweest op andere mannen of op mannen en vrouwen? Heb je als man interesse in andere mannen en sta je open voor een spannende date? Dan ben je bij GayDatingPlanet op het juiste adres. Op deze site kan men onder andere terecht voor spannende sexcontacten met bi- en gay mannen. Wil jij ook als deze gebruikers genieten van erotiek, vreemdgaan, seks en nog veel meer? Meld je dan snel aan bij deze grootste bi- en gay datingsite.


Aanmelden

Personen die er zin in hebben om andere leuke en hete bi- en of gay mannen te ontmoeten, hebben de mogelijkheid om zich geheel gratis, snel en eenvoudig aan te melden op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina, onder het kopje 'Aanmelden bij GayDatingPlanet.nl', het aanmeldformulier in te vullen. Hierin moet men onder andere een profielnaam naar keuze en werkende e- mail adres ingeven. Na op 'Gratis Aanmelden' geklikt te hebben, wordt er automatisch een e-mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres met het wachtwoord en ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct op zoek naar spannende sexcontacten.


Tarief

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Met het gratis acount heeft men toegang tot de standaard functionaliteiten van de site. Echter wordt er voor het versturen van een bericht en of flirt een kleine financiele vergoeding gevraagd. Deze moet betaald worden in de vorm van credits. Het versturen van een bericht en of flirt kost op deze site 16 credits. Gebruikers hebben de mogelijkheid om een van de volgende creditbundels aan te schaffen: Prijs Kosten Credits € 10,00 - 160 € 25,00 - 480 € 50,00 - 1000 € 100,00 - 2079 € 200,00 - 4236


Zoekfunctie

Het kan wel eens een uitdaging zijn voor gebruikers om een geschikte partner dan wel sexcontact te vinden op deze site. Elk mens zit anders in elkaar en een ieder heeft wel zijn of haar eigen interesses. Gelukkigerwijs zijn er ook personen van wie de interesses veel overeenkomen met elkaar. Op deze site hebben gebruikers ook de mogelijkheid om gericht te zoeken naar geschikte kandidaten waar eventueel afgesproken kan worden. Dit kan middels de zoekfunctie van de site. In het formulier van de zoekfunctie moet men onder andere aangeven of men een man of een vrouw is en waar men naar op zoek is. Men moet ook aangeven uit welke regio de kandidaat moet komen en in welke leeftijdsklasse deze moet zitten. Na alle gegevens verwerkt te hebben, gaat de site zelf op zoek naar geschikte kandidaten voor de gebruiker. De gebruiker kan dan op zijn of haar beurt contact opnemen met een of meer kandidaten middels het versturen van interesse berichten.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers en of geinteresseerden contact opnemen met de klantenservice van deze site door het contactformulier, welke te vinden is op de contactpagina van de site, in te vullen op te sturen. In het contactformulier moet men de naam, werkende e- mail adres, onderwerp en bericht verwerken.


Bedrijfsgegevens

GayDatingplanet.nl is een dienst van: Seagua SA Marina towers, Suite 508 Newtown Barracks Road Belize City Belize


Gay Dating Planet Reviews

  Puur bedrog

  Hey beste vrienden
  Het gaat hemnop datingsites meestal om chatters die hiervoor betaald worden jou aan het lijntje te houden en zoveel mogelijk geld uit je te persen.
  Per mailtje dat je naar hun profiel stuurt leverd geld op voor hun,....zie het als een Job voor hun!!
  Ik heb hier enige tijd speurwerk naar gedaan en ja.....puur bedrog.
  Ben zelf ook als een baksteen gevallen voor de charmes van een profiel waarvan ik dacht dat ie de ware was.
  Tik maar es in op Google. "lovesmelissa zoekt date"(das eentje van die verdieners).
  En je zal zien hoeveel datingsites met mekaar in verbinding staan
  Zoals ik zei... Profiel lovesmelissa staat wel te lezen op zo'n 8 sites.
  Ze betalen hier zelf ni voor,....ze verdienen aan jou!!!
  Vaak dachtik ook.. Wat als ik die persoon es echt tegenkom?...nou ja gebeurd ni hoor.
  De meeste van deze mensen hebben de Nederlandse nationaliteit, terwijl ze je wel wijsmaken dat ze Belgische zijn en bijje in de buurt wonen.
  Voor mezelf en vooral voor de persoin in kwestie.....hoop ik voor hem dat ik hem echt wel nooit tegen het lijf loop!
  .......dan zal ie niet zo mondig zijn!!!

  Sterke punten
  Geloofwaardige leugens

  Zwakke punten
  Alles

  Puur bedrog

  Tja bij mij nog erger hoor. Ik leerde op deze site iemand kennen waarvan ik dacht dat hij .jawel...de ware was!het gaat hem om het profiel 'lovesmelissa'.deze man beloofde en vertelde mij waar ik van droomde.een gelukkig leven.ik moet met multiple sclerose door het leven en tis ni makkelijk voor mij een trouwe knappe partner te vinden....hij had al wat ik wilde...zelfs nu dat ik weet dat hij ni echt is...houd ik van hem...ik kan het ni helpen.. dit koste me bijna 10000€..had ik over voor hem omdat hij nog even tijd nodig had voor we mekaar zouden zien.zn naam was Melvin en zogezegd was hij van Vorselaar.ik was zelfs bijna verhuisd naar daar.ik wilde dicht bij hem zijn .ik ben emotionerl gekraakt..en totaal blut.en ik heb een hart vol liefde,een hoofd vol dromen voor die man die me gek op hem maakte....en ik krijg het ni uit mezelf!!!...is dit humor..een grap....denk ni dat er lelijkere dingen vestaan!!!laat jullie ni vangen aan dit profiel

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Misselijkmakend

  Ik was niet op zoek naar een vrouw. Omdat het een sekscontacten site. Maar ik wou alleen rond kijken, of er aantrekkelijke biseksuele en lesbische vrouwen
  waren. En dat waren er zeer weinig. Het misselijkmakende gedeelte was de
  foto's van lelijke kutjes, lelijke en dikke wijven.

  Sterke punten
  Als je op zoek naar sex bent, dan krijg je het.

  Zwakke punten
  Walgelijke wijven.

  Gay Dating Planet vermoedelijk zwendel

  Heb in afgelopen periode contact gezocht met een man waarvan het profiel me wel aansprak. Leuke foto en surprice, surprice: hij reageerde supersnel. We bleken helemaal op één lijn te zitten. Het leek te mooi om waar te zijn: een knappe jongere man die ook nog in de buurt woonde. Nou dat was het dus ook, want er klopt geen bal van. Je wordt lang aan het lijntje gehouden en een volgens mij normaal voorstel om verder via msn te chatten en dan misschien met elkaar af te spreken bleek niet in goede aarde te vallen. Ik ging voor hem veel te snel. Heb toen nog even geduld gehad en nog maar weer eens m'n credits verhoogd (ja, ja ik trapte er ook in), maar toen ik bij hem door vroeg wat hij nu werkelijk wilde viel het contact stil. Het tweede contact dat ik legde lijkt nu volgens hetzelfde patroon te verlopen: leuke, frisse kerel die graag eens met een oudere man wil kennismaken en bovendien redelijk in de buurt. Ook hier werd heel snel gereageerd met de vurige wens om elkaar te leren kennen. Je zou denken "niets mis mee". Maar ook hier weer dezelfde ontwijkende reactie op m'n voorstel om via msn verder te chatten. Je wordt beduveld waar je bij zit en je laat het je gebeuren. Misschien dat hij nog een keer reageert in de hoop dat ik weer credits bij koop, maar dat ga ik zeker niet doen. Ik ga me uitschrijven en ik hoop dat ze die lui eens oppakken. Maar ja, wie geeft ze aan en wat voor bewijzen heb je. Maar een gewaarschuwd mens......

  Sterke punten
  Gratis inschrijven en aanmaken profiel

  Zwakke punten
  Geen mogelijkheid om direct met iemand te chatten
  Erg anoniem en beslist niet betrouwbaar voor wat betreft de al dan niet oprechte bedoelingen. Volgens mij maken ze fake profielen aan met elders gepikte foto's.

  EERSTE KLASSE FAKESITE

  deel mijn mening met de vorige reviews, sommige nicknamen moet je een intikken op google dan zie je welke sites nog fake zijn, identieke profielen+ beschrijvingen.

  GayDatingPlanet is inderdaad fake

  Ik ben onlangs lid geworden van gaydatingplanet (maar zal me terug uitschrijven)Want deze site is inderdaad enkel bedoeld om je geld te ontfutselen. Ik krijg voortdurend berichtjes van jonge kerels. Wat is nogal bizar vind. Want normaal gezien zoeken jonge kerels toch leeftijdsgenoten...????!!!!!
  En inderdaad, telkens wordt er rond de pot gedraaid als je msn of skype voorstelt om verder kennis te maken.....
  Ik heb in 10 dagen voor ? 40,00 aan 'credits' gekocht. Wanneer die opgebruikt zijn hou ik het voor bekeken. Dit is geen datingsite eerder gangsterpraktijken !!!

  Lijkt fake!

  Inderdaad ben ik het eens met Ron dat het hier waarschijnlijk gaat om een fake website met fake profielen en nep berichtjes. De berichtjes lijken me standaard. Op mijn profiel staat helemaal geen extra informatie en ik heb geen foto online, maar toch kreeg ik bijvoorbeeld dit bericht:

  hi ***, met jou lijkt het me een leuk een spannend avondje door te brengen; ik ben man, 21 en zie er goed uit. Wil je meer weten? ik wacht je reactie af... xx ***

  Zwakke punten
  - Betalen om berichten te versturen.
  - Geen tekst kunnen invoeren op je profiel.
  - Geen uitgebreide zoekfunctie (alleen zoeken op land, niet op leeftijd, regio etc)

  fake site of niet ?

  Ik heb grote twijfel of deze site echt is of niet. Merkwaardig is dat mensen op mijn profiel reageren met een flirt of berichtje maar weigeren verder te mailen via hun (gratis) e-mail/msn, of yahoo, of gmail adres. Dit is "on Nederlands". Ik zie niet in waarom je moet betalen op met elkaar te mailen wanneer dat ook gratis kan.
  Als reactie op mijn vraag me via mijn e-mail adres te benaderen krijg ik ontwijkende reacties. In de zin van:" waarom; ik heb net credits gekocht", "of ik wil je eerst beter leren kennen", of "hoezo, ik vind dit wel gemakkelijk zo en wat maakt het nu uit dat het geld kost".
  Ook de berichtjes die ik krijg, lijken wel standaard. Ik verdenk de beheerders ervan: fake profielen te hebben geplaatst en fake flirts en reacties te sturen met het enige doel er zelf financieel beter van te worden.
  Afhankelijk van de hoeveelheid credits die je tegelijk koopt, kost elke flirt of mail ca 80 eurocent. Belachelijk duur dus.
  Wie heeft vergelijkbare ervaringen ?

  Sterke punten
  gratis inschrijving

  Zwakke punten
  - betalen om te kunnen mailen en flirten
  - geen mogelijkheid eigen teksten te plaatsen (waardoor alles via mail moet worden gevraagd en beantwoord (= kassa ! elke flirt en mail kost gemiddeld 80 cent ).

Bezoek Gay Dating Planet

Schrijf een review