Reviews van deze auteur

fake site of niet ?

Review over Gay Dating Planet

Ik heb grote twijfel of deze site echt is of niet. Merkwaardig is dat mensen op mijn profiel reageren met een flirt of berichtje maar weigeren verder te mailen via hun (gratis) e-mail/msn, of yahoo, of gmail adres. Dit is "on Nederlands". Ik zie niet in waarom je moet betalen op met elkaar te mailen wanneer dat ook gratis kan.
Als reactie op mijn vraag me via mijn e-mail adres te benaderen krijg ik ontwijkende reacties. In de zin van:" waarom; ik heb net credits gekocht", "of ik wil je eerst beter leren kennen", of "hoezo, ik vind dit wel gemakkelijk zo en wat maakt het nu uit dat het geld kost".
Ook de berichtjes die ik krijg, lijken wel standaard. Ik verdenk de beheerders ervan: fake profielen te hebben geplaatst en fake flirts en reacties te sturen met het enige doel er zelf financieel beter van te worden.
Afhankelijk van de hoeveelheid credits die je tegelijk koopt, kost elke flirt of mail ca 80 eurocent. Belachelijk duur dus.
Wie heeft vergelijkbare ervaringen ?

Sterke punten
gratis inschrijving

Zwakke punten
- betalen om te kunnen mailen en flirten
- geen mogelijkheid eigen teksten te plaatsen (waardoor alles via mail moet worden gevraagd en beantwoord (= kassa ! elke flirt en mail kost gemiddeld 80 cent ).

reacties:

Review: fake site of niet ?

Reuze bedankt ! Echt walgelijk dat er zulke oplichters rondlopen. Er zal wel niets aan te doen zijn, veronderstel ik. Maar ja, harde les geleerd. Betaal nooit voor contact, ook al is het maar 80 cent.