Flasch

Welkom op Flasch. Wanneer u wilt reageren dient u zich eerst gratis aan te melden U kunt dan credits kopen door middel van Ideal, per Telefoon of PaySafe card.

Flasch Reviews

  trap er niet in

  manen trap er niet in op deze dating side het zijn allen maar geile praatjes maar afspreken ho maar dan komt er weer wat tussen of hebben geen tijd en maar betalen voor nix dan kan je beter je geld erg anders besteden. de naam zeg het al flasch je word ge flasht en zonder van je tijd
  dat je ge naait word maar je voelt er nix van

  Sterke punten
  heb ik niet

  Zwakke punten
  hoop dingen beloven maar nix naar komen

  Alleen maar Fake profielen van oplichters

  Opnieuw via andere site zonder betaling hierheen gelokt. De mail die ik van deze dame kreeg klonk heel serieus maar....... Voor ik inschreef op deze site eerst onderin even in de voorwaarden naar de Disclaimer gekeken. En ja hoor het zelfde als bij andere sites.

  In de Disclaimer staat letterlijk: Flasch heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieding van zogenaamde "adult entertainmentdiensten" op basis van fictieve content. Fysieke afspraken zijn niet mogelijk. Door gebruik te maken van de entertainmentdiensten verklaart de gebruiker wetenschap te hebben van de fictieve aard van de entertainmentdiensten. De gebruiker kan geen aanspraak maken op de inhoud van de entertainmentdiensten en de juistheid daarvan. enz,enz.

  Kortom ze geven zelf al aan dat alles fictief is op hun site en ze dus alleen op je geld uit zijn. Niet intrappen dus.

  Sterke punten
  Mooie foto's en slim opgezet

  Zwakke punten
  Alles. Alleen maar fictieve profielen. Weggegooid geld.

  Geldklopperij

  Trap er niet in, kost heel veel geld en voor dat geld krijg je alleen geile berichtjes terug, praat niet over kennis maken want dan krijg je allerlei smoesjes terug.
  Dus: NIET DOEN

  Sterke punten
  Lekkere en mooie meiden/vrouwen

  Zwakke punten
  Kost alleen veel geld en krijg er niets voor terug.
  Geef je geld dan maar aan een goed doel, dan wordt het goed besteed.
  volgens mij heb je niet eens contact met degene die je uit heb gekozen en bestaan ze niet eens

  Entertainmentdienst geen datingsite

  Ik heb hier enkele zinnen geciteerd uit de algemene voorwaarden.
  Kosten Diensten -
  "Het gebruik van de entertainmentdiensten binnen Flasch zijn geheel voor rekening en risico van de gebruiker."
  Disclaimer - "Flasch heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieding van zogenaamde "adult entertainmentdiensten" op basis van fictieve content. Fysieke afspraken zijn niet mogelijk. Door gebruik te maken van de entertainmentdiensten verklaart de gebruiker wetenschap te hebben van de fictieve aard van de entertainmentdiensten. De gebruiker kan geen aanspraak maken op de inhoud van de entertainmentdiensten en de juistheid daarvan. Indien zich in de inhoud van de entertainmentdiensten overeenkomsten voordoen met bestaande personen, dan berusten deze op toeval. "

  Sterke punten
  Een zogenaamde datingsite met uitsluitend fictieve profielen heeft geen sterke punten. Als je toch van je geld af wilt schenk het dan aan een goed doel.

  Zwakke punten
  Uitsluitend zwakke punten. Stop er mee, en dat doe je als volgt: Wanneer u de dienst wilt beëindigen, stuurt u een sms met de inhoud STOP naar 2777. Ook kunt u zich afmelden via de website, door op "Verwijder Account" te klikken. LET OP: Eventuele Credits in het account zullen dan vervallen!

Bezoek Flasch

Schrijf je eigen review