Reviews van deze auteur

Oplichterij. Alleen maar Fake profielen

Review over SexdatingContacten.nl

Onder de algemene voorwaarden staat ondermeer bij artikel 5 Content:

5.3. Frozen Geeks Limited behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

Ze geven zelf toe dat hun profielen door hun zelf gecreëerd zijn en er GEEN FYSIEKE afspraken mogelijk zijn.

Kortom, ze zijn alleen maar uit op je geld. Niet intrappen dus.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles, alleen maar fictieve profielen.

Alleen maar Fake profielen van oplichters

Review over Flasch

Opnieuw via andere site zonder betaling hierheen gelokt. De mail die ik van deze dame kreeg klonk heel serieus maar....... Voor ik inschreef op deze site eerst onderin even in de voorwaarden naar de Disclaimer gekeken. En ja hoor het zelfde als bij andere sites.

In de Disclaimer staat letterlijk: Flasch heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieding van zogenaamde "adult entertainmentdiensten" op basis van fictieve content. Fysieke afspraken zijn niet mogelijk. Door gebruik te maken van de entertainmentdiensten verklaart de gebruiker wetenschap te hebben van de fictieve aard van de entertainmentdiensten. De gebruiker kan geen aanspraak maken op de inhoud van de entertainmentdiensten en de juistheid daarvan. enz,enz.

Kortom ze geven zelf al aan dat alles fictief is op hun site en ze dus alleen op je geld uit zijn. Niet intrappen dus.

Sterke punten
Mooie foto's en slim opgezet

Zwakke punten
Alles. Alleen maar fictieve profielen. Weggegooid geld.

Alleen maar Fake profielen van oplichters

Review over HeteGriet

Via andere site zonder betaling hierheen gelokt. De mail die ik van deze dame kreeg klonk heel serieus maar.......
Voor ik inschreef op deze site eerst onderin even in de voorwaarden naar de Disclaimer gekeken. En ja hoor het zelfde als bij andere sites.

In de Disclaimer staat letterlijk: HeteGriet heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieding van zogenaamde "adult entertainmentdiensten" op basis van fictieve content. Fysieke afspraken zijn niet mogelijk. Door gebruik te maken van de entertainmentdiensten verklaart de gebruiker wetenschap te hebben van de fictieve aard van de entertainmentdiensten. enz,enz.

Kortom ze geven zelf al aan dat alles fictief is op hun site en ze dus alleen op je geld uit zijn. Niet intrappen dus.

Sterke punten
Mooie foto's en slim opgezet.

Zwakke punten
Alles, alleen maar fictieve profielen. Ze zijn dus alleen maar op je geld uit.

Alleen maar Fake profielen van oplichters

Review over NuSeksen

Ik had geschreven op een advertentie op de site geilemarkt.nl. Dit is een gratis advertentie site.
Vervolgens kreeg ik een vriendelijke mail van deze dame terug met een link naar de site van NuSeksen.nl waar zij ook een profiel heeft.
Ze vroeg me om via haar profiel op de site van Nuseksen.nl te reageren omdat ze zoveel fake reacties kreeg en wilde weten of ik geen rare faker ben.

De afzender van haar mailadres komt van (haar naam)@nuseksen.nl. Deze dame is dus zelf een faker die je probeert met vriendelijke goed geschreven mails naar de betaal site van NuSeksen.nl te lokken. Op deze site kun je namelijk alleen tegen betaling van veel dure credits mail berichten versturen met niet bestaande dames.

Trap hier dus niet in omdat het bij NuSeksen.nl alleen maar gaat om jou geld uit je zak te kloppen voor illusies met niet bestaande vrouwen.
Laat je hier dus niet toe verleiden. Weggegooid geld!

Sterke punten
Mooie foto's.

Zwakke punten
Alleen maar Fake profielen.

Oplichterij. Alleen maar Fake profielen

Review over NeukMatch

Ik had gereageerd op een advertentie op geilemarkt.nl. Hier kun je kosteloos mailen. Na een dag een leuke zeer aannemelijke reactie van deze dame dat ze eerst wilde mailen vanwege gevaren met rare gasten op internet enz. enz.
Zeer aannemelijk dus, alleen...... Dit mailen moest vreemd genoeg dan wel via NeukMatch.nl omdat ze hier een account had en ze veilig wilde mailen.
Waarom niet gewoon een Hotmail adres??

Voor ik gereageerd had op de advertentie op geilemarkt.nl had ik haar foto's gecontroleerd op google zoeken op te kijken of ze niet ergens anders gejat waren en op honderden sites voorkwamen. Dit bleek niet het geval. Volgens google zoeken zouden ze ook niet voorkomen op NeukMatch.nl. Slimme jongens dus dat ze dit voor elkaar krijgen.

Toen ik rondkeek op de site van NeukMatch.nl zag ik nog meer foto's staan die op geilemarkt.nl en nog een paar andere niet betaal sites voorkomen.
Hiermee proberen ze je dus te lokken naar hun site.
In de disclaimer van NeukMatch.nl staat duidelijk dat ze werken met fictieve content en Fysieke afspraken niet mogelijk zijn. En het alleen bedoeld is om geld te verdienen.

Kortom trap er niet in en gooi je geld niet weg!

Sterke punten
Mooie foto's.

Zwakke punten
Alle profielen en content is nep en alleen bedoeld om je geld uit je zak te kloppen. Niet intrappen dus.

reacties: