Oplichterij. Alleen maar Fake profielen

Oplichterij. Alleen maar Fake profielen

Ik had gereageerd op een advertentie op geilemarkt.nl. Hier kun je kosteloos mailen. Na een dag een leuke zeer aannemelijke reactie van deze dame dat ze eerst wilde mailen vanwege gevaren met rare gasten op internet enz. enz.
Zeer aannemelijk dus, alleen...... Dit mailen moest vreemd genoeg dan wel via NeukMatch.nl omdat ze hier een account had en ze veilig wilde mailen.
Waarom niet gewoon een Hotmail adres??

Voor ik gereageerd had op de advertentie op geilemarkt.nl had ik haar foto's gecontroleerd op google zoeken op te kijken of ze niet ergens anders gejat waren en op honderden sites voorkwamen. Dit bleek niet het geval. Volgens google zoeken zouden ze ook niet voorkomen op NeukMatch.nl. Slimme jongens dus dat ze dit voor elkaar krijgen.

Toen ik rondkeek op de site van NeukMatch.nl zag ik nog meer foto's staan die op geilemarkt.nl en nog een paar andere niet betaal sites voorkomen.
Hiermee proberen ze je dus te lokken naar hun site.
In de disclaimer van NeukMatch.nl staat duidelijk dat ze werken met fictieve content en Fysieke afspraken niet mogelijk zijn. En het alleen bedoeld is om geld te verdienen.

Kortom trap er niet in en gooi je geld niet weg!

Sterke punten
Mooie foto's.

Zwakke punten
Alle profielen en content is nep en alleen bedoeld om je geld uit je zak te kloppen. Niet intrappen dus.

Bezoek NeukMatch Reviews over NeukMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over NeukMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden