teleurstellend

teleurstellend

Na 1,5 jaar gratis lid en een half jaar betalend lid heb ik me uitgeschreven bij wandeldate. Ik ben bewust betalend lid geworden in het begin van de lente omdat dat de tijd is dat wandelen en fietsen echt leuk wordt. Maar het is me nooit gelukt een afspraak met iemand te krijgen. In deze periode kwamen er nauwelijks ook nieuwe leden bij die in mijn zoekprofiel terecht kwamen. Als het er 10 zijn geweest dan mag je al blij zijn. Ik ging dan ook maar de oudste profielen mailen maar kreeg niemand daarvan actief. Sommigen
schreven zich wel uit dus heb ik nog meegeholpen aan het
opschonen van het bestand.

Ik heb twee contacten gehad over een totaal van een half jaar maar dat mislukte en een daarvan was zelfsnal ver bezig met een ander in de 2e of 3e afspraak. Dat die mij er bij had
genomen als contact terwijl ze dat al wist snap ik nog steeds niet.

Zit ik misschien in een leeftijds categorie waar vooral de wanhoop en angst voor mislukken leidend zijn? Kan dat het gedrag op dit soort sites verklaren???? Ik lees van succesverhalen op de Facebook pagina van Wandeldates maar die zijn of ouder of jonger dan mijn categorie. Zit ik in een groep waar alles tevoorschijn gehaald wordt om maar die ene partner te kunnen vinden dat je van de ene domme situ
atie in de andere domme situatie terecht kom waar je helemaal niets aan hebt omdat het verder ook kansloos is ???? En dat op een wandeldate site. Kunnen deze mensen dat niet meenemen naar sites als Relatieplanet of zo?

De laatste week voor mijn betaal lidmaatschap afliep heb ik
nog mails verstuurd naar wat nieuwe profielen. Ik had daarvan een hartje gekregen. Mijn mails zijn echter nooit beantwoord. Toen had ik er genoeg van.

Nu het seizoen voor wandelen en fietsen voorbij gaat komen er ineens wel nieuwe profielen. Daar is wel wat over te zeggen. Deze herken ik van andere datingsites uit een verder verleden (5 jaar minimaal) toen ook ik alleen maar een partner zocht. De foto,s die ze gebruiken zijn al jaren oud. Zij zoeken geen wandeldate of fietsdate maar alleen maar een partner en springen van de ene naar de andere site. Dat zijn vrouwen die de donkere dagen niet alleen thuis willen zijn. Hoeveel mails zij allemaal van mannen hebben genegeerd wil je niet weten. Dit zijn ook niet de dates die ik zoek op een site als wandeldate. Voor mij stond een actieve date voorop. Echter zie ik dat daar maar weinig terug. Je moet partner materiaal zijn.

Sterke punten
Het idee van een outdoor contactsite is geweldig. Precies wat ik zoek. Maar met al die partnerwensen is voor mij van een outdoor afspraak nooit sprake geweest.

Zwakke punten
Is het nou een datingsite voor partnerwensen zoals zovele andere sites of gaat het toch wel om de outdoor activiteiten. Ik deed het voor het laatste maar struikelde continu over het eerste. Op de 20 profielen lees je misschien 1 keer ik zoek een wandelmaatje maar 19 keer ik zoek een partner. Mijn eerste mail die ik schreef was aan iemand die wandelmaatje had staan en dat in haar profieltekst meerdere malen duidelijk maakte. Ik kreeg echter als reactie terug dat onze wensen uit elkaar lagen omdat zij een partner zocht en ik een wandelmaatje. Zo werd mijn mail tekst die op haar tekst was gebaseerd tegen me gebruikt. Ik dacht meteen pfffff dit gaat nog vermoeiend worden als het zo moet.

Bezoek Reviews over

4 reacties

Er zijn veel te veel datingsites.

Volgens mij is een hond het beste wandelmaatje.

Hé weer een reactie van "Dirk" je reageert overal op. Waarom zeg je niet gewoon dat je van de wandeldate site bent. Dit is zooooo doorzichtig

Jan ik lees nou pas je reactie op mijn reactie.
Nogmaals ik ben niet van de Wandeldate. Ik dacht dat ik een keer een bericht naar ze had gestuurd en ik kreeg toen een bericht dat ik niet welkom was, maar zou ook een andere wandelclub kunnen zijn. Dat weet ik niet meer, Ik ben nooit lid geweest van een wandelclub, dus hoe het kan dat de eigenares mij kent is mij een raadsel.

Ik zoek wel een activiteit op Facebook wat ik leuk vind en niet gericht op daten, maar op het wandelen en gezelligheid met mannen en vrouwen van alle leeftijden met dezelfde interesse.
Dat was mijn uitspraak en daar moet u het mee doen.

Bezoek Reviews over

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden