DateANaturist.com - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 27 mei 2018
DateANaturist.com Logo
  1. DateANaturist.com informatie
  2. Aanmelden
  3. Memberships
  4. Profiel verwijderen
  5. Contact gegevens
  6. DateANaturist.com Reviews
  7. Schrijf ook een review over DateANaturist.com

Niet tevreden over DateANaturist.com? Probeer dan eens RunnersDate.

DateANaturist.com informatie

DateANaturist.com - Naturisten Dating

DateANaturist.com Details

Hits: 1041

URL: http://www.dateanaturist.com/

Categorieën: Gespecialiseerde Dating

Reviews: 0

Aanmelden

Ben je op zoek naar een spannende date met een naturist? Dan ben je bij ‘Date A Naturist’ op het juiste adres. Personen die interesse hebben kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site onder het kopje ‘Vind Jouw Soulmate’ het aanmeldformulier in te vullen. In dit formulier moet men onder andere aangeven van welke geslacht men is en waar men naar op zoek is. Verder moet men ook de geboorte datum en een werkende e- mail adres ingeven. Na de gegevens verwerkt te hebben kan men klikken op “doe mee!’. Vervolgens wordt er een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct op zoek naar spannende naturisten.

Memberships

Nieuwe gebruikers krijgen standaard het gratis trial account. Met dit account kan men onder andere een profiel aanmaken en of bewerken. Men kan verder ook nog foto’s en video’s toevoegen en of bewerken, men kan browsen door de site, men kan profielen van andere gebruikers en standaard foto’s bekijken en men kan chatverzoeken sturen en of daarop reageren. Leden hebben verder de mogelijkheid om hun account te upgraden naar een Gold membership en deze leden op hun beurt hebben weer de mogelijkheid om het profiel te upgraden naar VIP. Gold leden hebben toegang tot de standaard functionaliteiten als dat van de trial leden en meer. Men heeft de mogelijkheid om onbeperkt berichten en winks te versturen en of te beantwoorden, men kan profielen van andere leden bekijken en men kan gebruik maken van de tekst voice en video chat mogelijkheden van de site. VIP leden hebben verder de mogelijkheid om een speciale plek te krijgen op de homepage van andere leden en men valt in feite op in de zoekresultaten en galerijen van andere leden. Men krijgt dus een prioriteitsnotering op de site.

Profiel verwijderen

Personen die een date hebben weten te scoren, die al in een relatie zitten of die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen. Dit kan men doen door in te loggen op de site en te gaan naar het profiel. Hier kan men op de accountpagina klikken op ‘verwijder account’. Na hierop geklikt te hebben worden alle gegevens van de gebruiker verwijdert van de database van de site. Echter kan een account niet verwijdert worden alvorens alle actieve abonnementen zijn opgeschort.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met het Klanten Support Team. Dit team is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00uur. Men kan dit team bereiken door het online contactformulier op de contactpagina in te vullen.


Maak nu een gratis account aan op DateANaturist.com

Reviews en Ervaringen over DateANaturist.com

Er zijn nog geen reviews geschreven over DateANaturist.com

Schrijf ook een review over DateANaturist.com

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou DateANaturist.com aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou DateANaturist.com aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek DateANaturist.com


Home » Gespecialiseerde Dating » DateANaturist.com