Date.nl - 163 Reviews

Last updated: 29 december 2016
Date.nl Logo

72.4% aanbevolen, 163 Reviews

 1. Date.nl informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Informatie over Date.nl
 5. Inschrijven Date.nl
 6. Date.nl App
 7. Date.nl Reviews
 8. Schrijf ook een review over Date.nl

Niet tevreden over Date.nl? Probeer dan eens Lexa.

Date.nl informatie

Date.nl biedt jou o.a:

Handmatig gecontroleerde profielen
Mobiele dating via iphone en android
Diverse privacy instellingen
10000den actieve singles
Onbeperkt priveberichten sturen

Opgelet! Date.nl is onlangs overgenomen en is momenteel niet meer gratis!

Deze website is niet meer actief!

Date.nl Details

Hits: 68353

URL: http://www.date.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 163

Opzeggen

Wil je geen lid meer zijn van Date.nl? Geen probleem, want je profiel opzeggen doe je in slechts een paar eenvoudige stappen. Het enige wat je hoeft te doen is je inloggen op de datingsite. Vervolgens ga je naar de instellingen van jouw profiel en kies je voor 'mijn profiel verwijderen' en daarna op 'account definitief verwijderen'.

Wanneer je hebt bevestigt dat je jouw account wil definitief wil verwijderen, is jouw profiel niet meer zichtbaar op de website. Tevens worden jouw persoonlijke gegevens verwijderd uit het systeem van Date.nl. Het is dan niet meer mogelijk om gebruik te maken van de datingsite en de functionaliteiten.

Na het verwijderen van je datingprofiel, is het niet mogelijk om de actie terug te draaien. Wil je weer gebruiken van de datingsite? Dan schrijf je je gewoon weer in.

Kosten

De datingsite Date.nl is helemaal gratis. Dat betekent dat niet alleen aanmelden bij de datingsite geheel gratis is, maar dat je
bovendien ook nog eens gratis gebruik kan maken van alle functionaliteiten van Date.nl.

De webcam chat functie van Date.nl is helemaal gratis voor alle leden van de datingsite. Doordat de datingsite geheel gratis is, moet de kosten op de alternatieve manier gedekt worden. Hierdoor zie je veel reclames en advertenties op Date.nl.

Informatie over Date.nl

Date.nl is de grootste gratis datingsite van de Benelux. Dagelijks gebruiken duizenden mensen deze datingsite om hun zoektocht naar een spannende date, leuke vriendschap of een serieuze relatie. Deze datingsite is laagdrempelig en dus toegankelijk voor iedereen. Je komt er dus verschillende soort mensen tegen zoals hoger opgeleiden, 50+ dating, gay & lesbo dating, dating voor alleenstaande moeders en vaders, enzovoort.

De datingsite is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze manier vind je eenvoudig de informatie waar je naar zoekt en wat je nodig hebt. De informatie wordt
duidelijk geclusterd weergegeven.

Op de datingsite staan weinig advertenties en reclames, zo wordt je niet afgeleid bij het bezoeken van de datingsite. Op deze manier blijft de website een prettig platform voor online dating.

Inschrijven Date.nl

Om gebruik te maken van de website moet je eerst een gratis account maken. Dit doe je gemakkelijk door een paar eenvoudige stappen te doorlopen. Vul het inschrijfformulier volledig in op de datingsite. Bedenk daarna een unieke gebruikersnaam en een wachtwoord in dat je wil gebruiken op de datingsite. Vervolgens wordt er een bevestigingsbericht gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Nadat je jouw gratis account hebt geactiveerd kun je een datingprofiel aanmaken.

Nu heb je de mogelijkheid om in te vullen of je een man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent. Je kunt invullen hoe oud je bent, je woonplaats, naar wat voor relatie je op zoek bent. Tevens wordt er gevraagd hoe je de datingsite hebt gevonden.

Wanneer je jouw datingprofiel volledig hebt ingevuld, heb je nog de mogelijkheid om enkele gegevens in te vullen die betrekking hebben op je uiterlijk. In dit gedeelte geef je aan hoe lang je bent, wat de kleur is van je ogen, wat voor postuur je hebt en welke kleur jouw haar is. Tot slot kies je een leuke foto van jezelf toe aan jouw profiel.

Na het accepteren van de algemene voorwaarden van de datingsite, sta je ingeschreven bij Date.nl en kun je meteen beginnen met online daten.

Date.nl App

De datingsite Date.nl heeft momenteel nog geen mobiele dating app. De datingsite is overigens wel bereikbaar op mobiele telefoons. Door naar m.date.nl te surfen ga je naar de mobiele datingsite van Date.nl. De mobiele datingsite is op een manier ontwikkeld dat deze gebruiksvriendelijk is voor mobiele telefoons. Op deze manier kunnen alle functionaliteiten van de datingsite gebruikt worden op mobiele telefoons, zonder dat een lid moet inleveren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid.

Op deze wijze maakt de datingsite het toch
mogelijk om online te daten met een mobiele telefoon.


Maak nu een gratis account aan op Date.nl

Date.nl Acties & Nieuws

 • 2 november 2011 Webcammen en foto's sturen op Date.nl
  Vanaf nu is het op Date.nl mogelijk om te webcammen met elkaar! En zoals je van hun gewend bent, helemaal gratis! Daarnaast is de gehele chat van Date.nl onder handen genomen. Het aantal functies is flink uitgebreid. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om elkaar foto's te sturen! Ook staan al je vrienden nu in de contactlijst zodat je direct kunt zien wie er van je vrienden online is. Lees verder
 • 25 februari 2011 Interview met Kelvin Huizing van Date.nl
  Lees verder
 • 25 februari 2011 Interview met Kelvin Huizing van Date.nl
  Over Kelvin Huizing Hoelang ben je al werkzaam bij Date.nl en wat is je functie? Date.nl staat online vanaf de eerste week van 2011. We zijn dus op het moment van schrijven ruim 1.5 maand online. Ik ben samen met mijn compagnon eigenaar van de website. Wat deden jullie voor werk voor jullie bij Date.nl aan de slag gingen? Ik heb samen met mijn compagnon in 2000 een bedrijf opgestart. In eers Lees verder

Date.nl reviews (163):

Date.nl - Meer fictie dan echt

2

Review:
Meerendeel van de profielen is nep. Na aanmelding krijg je 80 mails van meiden die je willen ontmoeten, maar no way dat dat gaat lukken. Geen geld aan uitgeven!

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles, meer fictie dan echte dames. Snap niet dat deze site aanbevolen wordt.

Janzzen beveelt Date.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Date.nl - Gewoon niet doen. Zonde van je geld.

3

Review:
Recent overgenomen en daarom gaan alle positive reviews hier niet over de huidige versie maar over de oude. NIET DOEN.

1. Alle profielen zijn fake. Dezelfde foto staat bij veel andere sites. (Check yourself. Doe google image search)
2. Er worden standaard berichten naar je gestuurd. Als je reageert, neemt een medewerker het over. Doel, je zoveel mogelijk berichten laten versturen.
3. Je betaald per bericht 1 euro!
4. Het geeft je veel creative openingszinnen maar sommige kunnen ook echt niet.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles is fake. Doe een google image search op het eerste profiel wat je tegen komt.

Mathijs beveelt Date.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Date.nl - inderdaad nep

1

Review:
Zoals Dirk het in zijn review omschrijft klopt helemaal. Ik had mij een poos geleden ingeschreven op deze site en was dat helemaal vergeten. Vanaf gisteren wordt ik belaagd met allerlei nepberichten. De berichten zijn heel doorzichtig. Ook in de algemene voorwaarden staat dat het nep is.
Omdat ik geen zin had mijn mailbox te laten vervuilen Door dit soort berichten heb ik mijn account snel verwijderd.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Volledig nep. Niets met dating te maken.

mmmm beveelt Date.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Date.nl - Overgenomen door Frozen Geeks Limited

15

Review:
Review aangevuld naar aanleiding van reacties.

Frozen Geeks Limited is op overnamepad en heeft in het verleden de volgende datingsites overgenomen:

Relatie.nl
Cu2.nl
Sugababes.nl
Superdudes.nl

Sinds 6 -1- 2016 is Date.nl (een voormalige gratis datingsite) overgenomen door Frozen Geeks Limited. Voor de overname was Date.nl een vrijwel dode site. De firma Frozen Geeks Limited heeft al 949 nepdatingsites op 15 december 2015 volgens sexdating.reviews. Met deze erbij staat de teller al op 950 nepdatingsites.

En dan nu de review zoals Date.nl nu is.
De site is een algemene datingsite en ik zie geen blote vrouwen.
Ook de profielen zijn algemeen en lijken geloofwaardig. De meeste hebben geen seksvoorstellen, maar enkele hebben dat wel in hun profiel staan, en eentje reageert zelfs met een seksvoorstel en nog wel een ex-moslima.
Je kunt je alleen inschrijven als man op zoek naar vrouw of vrouw op zoek naar man. Homo's, lesbiennes, biseksuelen of stellen kunnen zich niet inschrijven.

Ik heb me net ingeschreven (er staat niet veel in, geen foto geplaatst) en ik kreeg al snel drie berichten. Ik heb geschreven dat ik op een bepaald type vrouw val, maar dat wordt niet gelezen door de chatbot of chatoperator.

--- 1e bericht ---
Naam: OfficeLady
Ok ***, laat ik je iets uitleggen vroeg op deze zondag.

Nu denk je misschien dat ik er poeslief uit zie en dat ik geen weerwoord heb. Dat schatten veel mannen verkeerd in. Ik ben namelijk best een LASTIG type. Een eigen willetje en behoorlijk wat praatjes af en toe. Daarom zoek ik een man, vlakbij Amsterdam-Zuidoost, die stevig in zijn schoenen staat. Tegen een stootje kan; maar ook stootjes kan uitdelen als het moet. (dan bedoel ik geen klap haha! Maar die er wel eens lekker tegenin kan gaan, of me hardhandig op bed gooien). Ja best ingewikkeld zit ik dus in elkaar! En ik vroeg me dus af of jij van jezelf vind dat jij een sterk karakter hebt?

Groetjes
Wilma

--- 2e bericht ---
Naam: Mijntaboe
Ik kom uit een moslim cultuur.
Je snapt wel dat ik heel erg probeer om los te breken daarvan. Ik vind het maar onnodig streng en krampachtig gedoe.

Sinds ik op mezelf woon leef ik dus in heerlijke vrijheid. En ik sta open voor een sex buddy of meer (een relatie).
Mag ik je dus vragen, om je zeker niet te laten afschrikken door de cultuur waar ik uit kom?
Want damnnn ik zou wel heel graag willen dat jij nu hier was!
Lekker dichtbij Amsterdam-Zuidoost!

x'jez Gulshan

3e bericht
Naam: Simooonn
Kan je aan me zien dat ik slecht geslapen heb ***???

Toevallig wonen de eerste 2 dames in Amsterdam-Zuidoost waar ik ook zou wonen. Geen van de dames is mijn soort type, wat ik aangaf in mijn profiel. Ik val op dames van een bepaalde afkomst, maar dat wordt niet gelezen.

Sterke punten:
Profielen lijken geloofwaardig maar zijn allemaal nep, op eentje na.
Ik zag een profiel met veel taal- en spellingfouten van een buitenlandse dame. Misschien worden contactgegevens automatisch verwijderd uit berichten die je naar haar verstuurd. Alleen is deze dame bi en zoekt ze een vrouw.
Er staan ook profielen van mannen, waarschijnlijk mannen die erin getrapt zijn.
Toevallig wonen een aantal vrouwen die gereageerd hebben in mijn woonplaats, maar in hun profiel zijn provincie en woonplaats niet aangegeven.
Je krijgt ook berichten als je een vrijwel leeg profiel hebt zonder foto.

Uitschrijven gaat gemakkelijk.
Ga naar mijn profiel
Klik op het tandwieltje (rechts)
Klik op 'mijn profiel verwijderen'
Klik op Account definitief verwijderen
Klik op de bevestiging dat je je profiel wilt verwijderen


Zwakke punten:
Alleen maar fictieve profielen (in ieder geval de vrouwen).
Afspraken maken niet mogelijk.
Alleen voor hetero's..
Geen vermelding van provincie en woonplaats bij vrouwen die reageren.
Je profieltekst wordt niet gelezen.
Als je voor de overname ingeschreven was, zijn al je berichten, favorieten en je profieftekst gewist, je foto's zijn verwijderd en je bent onvindbaar gemaakt.
Je kunt wel inloggen maar je moet opnieuw alles invullen en je foto's opnieuw plaatsen.

Niet gratis, ook al staat het op de hoofdpagina dat het gratis is. Met 'gratis' bedoelt men dat je geen abonnement hoeft te betalen en dat jij je gratis kunt inschrijven. Maar je moet wel credits betalen. Dit zijn de kosten van de 'gratis' datingsite. Ik heb de 50 cent per betaling opgeteld.

10 credits = 10,50 euro
25 credits = 23,00 euro
50 credits = 40,50 euro
100 credits = 75,50 euro
300 credits = 300,50 euro

Dirk beveelt Date.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Date.nl - hoezo gratis?

2

Review:
De site was gratis is alleen totaal omgezet naar een commerciële site met allemaal fake profielen. Nu moet je credits kopen voor berichten te verzenden. Het lijkt erop alsof ze zijn samengegaan met andere site. Ik hadiineens meer dan 1000 meldingenin mn bbox staan. De eerdere opzet werkte ook maar beperkt maar was wel gratis. Alle berichten welke ik verzonden en ontvangen had zijn verdwenen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Commerciële geldklopperij geworden met fake profielen

Polme beveelt Date.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Date.nl - Gratis, maar in verval.

1

Review:
Een jaar of 2 geleden had deze site veel potentie, maar was wat leeg. Inmiddels is hij nog steeds best leeg, maar wordt hij geplaagd door profielen die duidelijk door fakers zijn aangemaakt. B.V. profielen met geslachtsdelen, of foto's die overgenomen zijn van andere sites. Hier vind geen moderatie meer op plaats.

Sterke punten:
Gratis.
Geen fake profielen van makers site. (want alles echt gratis)

Zwakke punten:
Er zijn beter onderhouden gratis sites.
Erg scheve verhouding mannen / echte vrouwen.

Uglyman beveelt Date.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Date.nl - goedlopende leuke site

0

Review:
Date.nl is een leuke en goedlopende site. Ik ben op diverse gratis sites geweest maar deze is erg overzichtelijk en makkelijk te handelen.

Het enige jammere is dat er niet veel mensen op zitten. Maar ja, je kan er net die ENE tegen komen.

Beetje onderschatte site.

louis beveelt Date.nl aan bij vrienden/bekenden

Date.nl - Bezoek de site gerust! (Als je van talloze teleurs

3

Review:
Wat een compleet waardeloze site inderdaad. Al maanden en maanden lid, en nog steeds nul berichten, nul bezoekers, nul knipogen, terwijl ik mij suf stuur aan berichten aan de paar vrouwen op die site die het minst erg zijn. En als ik mij zwaar teleurgesteld uitschrijf, krijg ik deze voorstellen voor nieuwe sites:

Flirten op een ondeugende manier.
Op zoek naar een erotische flirt? Maakt een gratis profiel aan op Secondlove.nl. De topper van 2015!

De Hyves voor volwassenen!
Tijdelijk een gratis profiel op fuckbuddy.nl!

Nieuw in Nederland: Erotisch daten!
Meld je nu gratis aan voor een profiel op de meeste ondeugende site van Nederland!

ALSOF IK ALLEEN OP ZOEK BEN NAAR SEX! DACHT HET NIET.

Sterke punten:
Dat de uitschrijfknop goed bereikbaar is.

Zwakke punten:
Alles op deze website.

JeroenB beveelt Date.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Date.nl - slechte site

1

Review:
is echte niks veel idioten

Sterke punten:
gratis

Zwakke punten:
veel fake

harry beveelt Date.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Date.nl - It works!

0

Review:
I'm surprised honestly! It's not a fake! It really works! And it's really for free!

Sterke punten:
Free

Zwakke punten:
not much wimen

Vasilij beveelt Date.nl aan bij vrienden/bekenden


Home » Algemene Datingsites » Date.nl