Reviews van deze auteur

Hoe dúrven ze dit een datingsite te noemen!

Review over Lexa

Een half jaar lid geweest van Lexa. Wát een teleurstelling! Had hoge verwachtingen en had na één dag al spijt, temeer omdat ik deze reviews las. Maarja, toen was het kwaad al geschied en betaald...

Profielen van mensen die niet bestaan. Elke dag wel E-mails met mensen die mijn profiel om 3:00 's nachts bezocht hadden. Als je die dan vervolgens op de gebruikersnaam ging zoeken, bleken die profielen niet te bestaan!

Heel wat flirts verstuurd, berichtjes geschreven, profieltekst diverse malen aangepast (dan weer wat serieuzer, dan weer meer humoristisch), maar 0,0 reacties. Foto's uploaden gaat prima, alleen soms duurt het 'goedkeuren' een dag of twee. Dat is best frustrerend, want wie weet krijg je na een uur wel het bezoek wat klikt... jammer.

Het aanbod lijkt groot, maar Lexa rekent álle leden mee, dus ook van de buitenlandse websites. Dan lijkt het of Lexa de grootste is.

Nee, echt géén aanrader.

Sterke punten
Dat je betrekkelijk veel foto's kunt plaatsen en ook alle foto's van andere leden kan zien.

Zwakke punten
Geen reacties op flirts of berichtjes, profielen zijn regelmatig nep. Let er vooral op dat je na betaling de automatische verlenging uitzet! Dit is heel vernuftig weggewerkt in de website waardoor de optie om je lidmaatschap te beëindigen goed verstopt zit. Let er ook op dat je goed kijkt wat je aanklikt, die automatische verlenging staat zo weer op 'actief'.

reacties: