ChatLokaal - 2 Reviews

Last updated: 19 februari 2018
ChatLokaal Logo

33.3% aanbevolen, 2 Reviews

  1. ChatLokaal informatie
  2. Aanmelden
  3. Kosten
  4. Uitschrijven
  5. Betrouwbaarheid
  6. ChatLokaal Reviews
  7. Schrijf ook een review over ChatLokaal

Niet tevreden over ChatLokaal? Probeer dan eens ViezePraatjes.

ChatLokaal informatie

Chatlokaal is onderdeel van Chatten B.V. Op deze site kunnen gebruikers eenvoudig en snel gratis chatten, leuke gesprekken voeren, nieuwe vrienden maken en eventueel de ware liefde tegenkomen. Elke chatter op deze site is anoniem. Geinteresseerden krijgen de gelegenheid om op deze site chatten met vreemden c.q. onbekenden en op die manier nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens het chatten kan men vertellen over zichzelf, interesses met elkaar delen en natuurlijk waar men naar op zoek is. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om tijdens het foto's up te loaden en met elkaar te delen.

Kortom, Chatlokaal is een te gekke plek waar gebruikers anoniem nieuwe vrienden maken, een leuk gesprek hebben met andere gebruikers en nog veel meer. Het chatten is geheel anoniem en men kan de verbinding verbreken zodra men geen behoefte heeft om verder met een gebruiker te chatten.

Op de startpagina van de site, hebben gebruikers ook de mogelijkheid om te kiezen voor dating m/v, flirten, webcams 18+, Singles, Bingo en slotmachines. Bij het klikken op een van deze opties, gaat de link van een partnersite open. De geïnteresseerde kan dan gebruik maken van de functionaliteiten van zo een partnersite.

ChatLokaal Details

Hits: 1739

URL: http://www.chatlokaal.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 2

Aanmelden

Geinteresseerden die gebruik wensen te maken van de diensten van Chatlokaal, hoeven zich niet in te schrijven c.q. aan te melden of een account aan te maken. Men kan namelijk anoniem en direct van start gaan met het chatten met vreemden. Naarmate het chatten vordert, dan vertelt men meer over zichzelf en komt men te weten wat de naam, leeftijd en interesses van de andere persoon zijn. Het is wel raadzaam om niet aan het begin van een gesprek al veel informatie over zichzelf prijs te geven. Om gebruik te maken van de chatfunctionaliteit van de site, kunnen gebruikers op de startpagina van de site klikken op 'direct chatten'. Na hierop geklikt te hebben kan men direct anoniem chatten met een onbekende.

Kosten

Veel personen vragen zich af wat de kosten zijn om op deze site te kunnen chatten met andere personen. Het chatten op chatlokaal.nl is namelijk geheel gratis. Men hoeft dus na geklikt te hebben op 'direct chatten', geen onvoorziene kosten te verwachten. De chat site wordt gefinancierd door middel van advertenties van datingsites. Gebruikers moeten zich dus niet laten oplichten doordat iemand hen laat betalen voor de gratis chat.

Uitschrijven

Vanwege het feit, dat geïnteresseerden zich niet hoeven in te schrijven, aan te melden of een account aan te maken, hoeven zij zich ook niet uit te schrijven wanneer zij geen gebruik meer wensen te maken van de functionaliteiten van de site. Indien men klaar is met chatten, kan men de browser gewoon afsluiten. Hierna worden alle gesprekken verwijdert van de site. Gegevens en of gesprekken van gebruikers worden verder ook niet opgeslagen op deze site.

Betrouwbaarheid

Chatlokaal.nl is onderdeel van Chatten B.V. Geinteresseerden die gebruik maken van de chatfunctionaliteit van de site gaan ook direct akkoord met de gebruikersvoorwaarden van de site. De regels zijn namelijk opgesteld om orde en netheid te handhaven in de chatrooms. Persoonlijke informatie die gebruikers aan de chat site toevertrouwen worden bewaard in een beveiligde omgeving en niet verstrekt aan derden. De wet bescherming persoonsgegevens is hierop van toepassing. Aan de chatters wordt ook geadviseerd om voorzichtigheid te betrachten bij het verstrekken van persoonlijke informatie.


Maak nu een gratis account aan op ChatLokaal

ChatLokaal reviews (2):

ChatLokaal - Rare mensen leugenaars en pedos daar

0

Review:
Ik kom nu een tijd op chatlokaal pedofiel mannen en vrouwe die seks met hun dochters hebben en daar een man bij willen word uitgescholden als ik typ, man hier,
Krijg telefoon nummers en kik en skype en snapchat namen van mensen die niet op chatlokaal zijn geweest
Reclame kom er ook tussen door dus de beheerder doet er niks aan ik vind het maar een rare site en gevaarlijk voor jonge kinderen zet er een leeftijd grens op of haal het van internet

Sterke punten:
Sterke punten
??????????????? Gratis chatten met mafkezen

Zwakke punten:
Zwakke punte
De beheerder doet niks tegen die pedo,s

Rogier beveelt ChatLokaal NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatLokaal - spammer

0

Review:
op chatlokaal zit dag in dag uit
week in week uit een en dezelfde persoon
te spammen hierdoor kunnen we niet meer nornaal chat gesprekken voeren!! ik heb verschillende mails gestuurd
naar chatlokaal maar er word niets mee of aan gedaandus admin of webbeheerder doe hier iets aan in de vorm van een ip ban ofzo

mvg rob l

Schrijf ook een review over ChatLokaal

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatLokaal aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatLokaal aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatLokaal


Home » Chat Datingsites » ChatLokaal