C-Dating.be is de datingsite bij uitstek waar een ieder vanaf 18 jaar terecht kan voor een spannende avontuurlijke casual date. Op deze site zijn er een aantal personen c.q leden, die openstaan voor nieuwigheden. Op C-date kan men iemand vinden voor een serieuze relatie, casual date, vriendschap en of flirt. Daarnaast kan men ook stellen tegenkomen die openstaan voor een spannende swingdate. Het enige wat men moet doen om een spannende casual date aan de haak te slaan is een gratis account aanmaken op deze site. Deze site beschikt namelijk over personen op niveau, die openstaan voor een andere levensstijl. Dit doet men onder andere om nieuwe ervaringen op te doen, meer variëteit in hun leven te brengen of om gewoon een casual date met iemand te kunnen hebben. Casual dating wordt ook gezien als het hebben van een relatie met een andere persoon zonder verplichtingen. Deze vorm wordt de laatste tijd veel populairder. De diensten van deze site kan men ook benaderen via een Apple of Android apparaat. Hierdoor kan men overal en op elk tijdstip afspreken voor een casual date. Met een gratis account van C-date.be hebben gebruikers toegang tot de standaard functionaliteiten van de site. Daarnaast heeft men de mogelijkheid om tegen een kleine financiële vergoeding een premium lidmaatschap aan te gaan. Met een premium lidmaatschap heeft men namelijk veel meer mogelijkheden op deze site. Geinteresseerden hoeven zich geen zorgen te maken bij het aanmaken van een account op deze site. Het beschermen van persoonsgegevens van gebruikers op deze site wordt hoog in het vaandel gehouden. Deze site beschikt over een privacy policy en algemene voorwaarden, die allemaal nageleefd worden. Men hoeft dus niet te vrezen, dat hun gegevens worden verstrekt aan derden c.q. in handen komen van onbevoegde personen.

Inschrijven

Liefhebbers van Casual dating, hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op de site van C-dating.be. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site te klikken op een van de tabjes waarop staat 'gratis lid worden!', 'nu lid worden' of 'nu gratis lid worden!'. Hier moet men onder andere aangeven waar men naar op zoek is, welke relatie c.q. date men wilt, waar men woonachtig is, wat de leeftijd van de gebruiker is en de huidige relatie status en enkele persoonlijke gegevens . Hierna wordt gevraagd naar een werkende e- mail adres en wachtwoord. Na alle gegevens verwerkt te hebben, kan men klikken op 'registreer nu gratis'. Vervolgens wordt er een link gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct surfen op de site en zoeken naar een geschikte casual date.


Gratis account en premium membership

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om een gratis account aan te maken op deze site. Met een gratis account hebben gebruikers toegang tot de standaard functionaliteiten van de site. Men kan onder andere contact suggesties ontvangen die de site identificeert op basis van de zoekcriteria, die men heeft ingevuld bij de aanmelding. Daarnaast heeft men de mogelijkheid om het gratis account verder up te graden naar een premium lidmaatschap. Met dit account heeft men een gewaarborgd minimum van contact suggesties, worden contact voorstellen steeds bijgewerkt en uitgebreid, is er een goede evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijk leden en kan men onbeperkt berichten verzenden naar andere leden. Bij een premium lidmaatschap hebben gebruikers gegarandeerd tot 30 contact suggesties voor een periode van 12 maanden.


Kosten

Het aanmaken van een account op deze site is geheel gratis. Daarnaast hebben leden de mogelijkheid om hun gratis account te upgraden naar een premium lidmaatschap. De kosten hiervoor zien er als volgt uit: Premium Start, 3 maanden, 39,90 euro. Premium Classic, 6 maanden, 29,90 euro. Premium Relax, 12 maanden, 19,90 euro.


Profiel verwijderen

Personen die al een casual date hebben weten te scoren of die geen behoefte meer hebben aan casual dates, kunnen hun account snel en eenvoudig verwijderen van de site. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te klikken op 'mijn profiel'. Hierna kan men klikken op 'instellingen' en daarna op 'verwijderen'. Na hierop geklikt te hebben, wordt het account permanent verwijdert van de database van de site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers van de site contact opnemen met de klantenservice van C-dating middels het versturen van een e-mail naar [email protected].


C-Dating.be Reviews

  Inschrijven voor 1 maand = minstens betalen voor 3 maand + btw

  Heb niet zo gemerkt dat er fake profielen opzitten. Wel dat de klantenservice sucks. Niets dan automatische berichten die geen antwoord geven op je vraag. Het blijkt onmogelijk om maar voor 1 maand te betalen, zels als je onmiddelijk opzegt moet je toch nog minstens 3 maanden betalen.

  Raar dat ik over deze fraude hier nog niet gelezen heb en dat je door google naar australische sites wordt verwezen om er over te lezen. Het gaat dan wel over de zuster datingsite be2.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Frauduleuze zakkenvullers.

  Fake

  Er staan wel 10 profielen op????? Allemaal fake dan nog!!! Weggesmeten geld!!! Ik koos abonnement voor 6 maanden, moet ik dit in 1 keer betalen!!
  Stuur een mail, krijg ik een verkeerd antwoord?? Nochtans recht op herroeping, maar als ze niet of verkeerd antwoorden?? Wie kan mij helpen??

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Allemaal

  Fake

  Om te beginnen een veel te dure site voor wat je krijgt. Het stikt er van de fake profielen met foto's die van blotemeiden sites komen die je proberen te strikken met het weggeven van geld of cado's. Absoluut te mijden site.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Stikt van de fake profielen.

  Allemaal zo negatief niet

  Ik ben nu een paar maand ingeschreven op c-date.

  Al heel snel had ik ook een minder gunstig gevoel, en zeker als je op het internet het commentaar begint te lezen. Maar na veel mails en profielen filteren (ja er zitten echt dames op die site, maar ook een hoop valse profielen, of commerciele dames) heb ik vorige week plots een berichtje gekregen van een buitenlandse dame die in brussel was en dezelfde namiddag een afspraakje wou, we hebben afgesproken, een koffie gedronken en nadien een fijne sex-namiddag gehad. We proberen eind dit jaar nog eens af te spreken...

  Dagelijks krijg je een 5-tal voorstellen, je kan al snel met een beetje gezond verstand filteren, na 3 maanden dus één echt super goed contactje, dus voor mij de moeite waard. Ik ben dus nu wel positief ingesteld over die site, maar het vergt veel moeite om met dames in contact te komen die willen genieten...

  Sterke punten
  het is duidelijk wat iedereen zoekt

  Zwakke punten
  veel nep en balast profielen

  C-Dating

  Heb me ook eens laten inschrijven.Als je niet betaald kun je helemaal niets.En vele mails om te betalen.Heb ik gelukkig niet gedaan.Voor wie eens nadenkt : 50/50 man-vrouw verhouding op een sexsite! Normaal is dat 1à2% vrouwen(of minder)

  eigen ervaring c-dating

  c-dating is een mislukt project omdat er gewoonweg te weinig vrouwen zijn die ervoor voelen om met een vreemde naar bed te gaan of om vreemd te gaan. Helaas voor ons heren. Het wordt daarom in stand gehouden voor het versturen van allerlei nep-berichten als je nog geen lid bent (kun je natuurlijk niet openmaken)...en na betaling zijn deze berichten verdwenen als sneeuw voor de zon. Wat je dan nog krijgt zijn heel af en toe een bericht uit Engeland of Noord-Duitsland....totaal niet volgens zoekopdracht.
  Weggegooid geld dus.

  Sterke punten
  Leuk idee...maar swerkelijkheid is helaas anders.
  Je leert weer eens van je eigen stommiteiten

  Zwakke punten
  Geen waar voor je geld; veel te weinig leden.
  Opzeggen lastig (per fax)
  Bij niet tijdig opzeggen wordt ongevraagd verlengd. Ik neem aan met het duurste abonnement.

  dhr

  Heb me een tijd geleden ook geregistreerd.
  Na een tijdje heb je wel door dat dit één van de vele fake sites is.
  1 goede raad.
  laat deze site links liggen

  Sterke punten
  mooie beloftes

  Zwakke punten
  dat het fake is

Bezoek C-Dating.be

Schrijf een review